• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

Mobile laboratorie-containere

At arbejde som i laboratoriet

Farligt støv og dampe er til fare for de ansatte og kræver sikre udstyrede arbejdsstationer. Her anbefales det, at de personlige værnemidler (PPE) suppleres med tekniske løsninger. Til disse formål udstyrer vi vores teknik- og sikkerhedsrum som fuldstændige laboratorium container. Med den skræddersyede installation af certificerede DENIOS arbejdsborde, udsugningsanlæg og sikkerhedsanordninger til brand- og eksplosionsbeskyttelse, tilbyder laboratoriecontainer ideelle betingelser for dine medarbejdere, når de arbejder med farlige medier. Prøve- og analyserum, doseringsstationer eller Li-ion-batterietestrum og lagring er tænkelige anvendelsesområder.

Vi rådgiver dig gerne >>

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

Praksisrapporter teknik- / sikkerhedsrum

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere ....

Læs projektrapporter her >>


Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service & vedligeholdelse