• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

Prøverum og analyserum

Prøve- og analyserum fra DENIOS er langt mere end teknologi og sikkerhedsrum med luftteknisk ekstra udstyr. Det er fuld udførte container, som er udstyret med den nyeste teknik inden for brand- og eksplosionsbeskyttelse. Faktisk forener DENIOS alle færdigheder i ét produkt: lagerteknik, arbejdsbeskyttelse, termoteknik og  påvisning af farlige stoffer på arbejdspladsen (luftteknik). Certificerede udsugningsanlæg er for eksempel integreret i prøve- og analyserum, til at beskytte de ansatte som håndterer med sundhedsfarlige støve og dampe. Som sikker arbejdsmiljø kan DENIOS prøve- og analyserum mobil og fleksibel installeres og drives, såsom for eksempel direkte i produktionen.

Velegnet til:
ætsende
brandnærende
brandfarlig
sundhedsfarlig
usund
Giftig
miljøfarlig

Billeder af prøverum / analyserum


Projektforløb af prøverum / analyserum

Rådgiving
Rådgiving
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service & vedligeholdelse
Service & vedligeholdelse

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere ...


Læs projektrapporter her >>

praksisrapporter teknik- /sikkerhedsrum
  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel


DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>


Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service & vedligeholdelse