• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

Special containere

Opbevaring af et crashtest køretøj inkl. Li-ion-batterier

Lagring af et crashtest køretøj inkl. li-ion-batterier

Ved lagring af et crashtest køretøj inklusiv Li-ion-batterier, skal bemærkes at rumsystemerne skal sikres mod brand og eksplosioner. Godt, hvis rumløsningen allerede er designet til sådanne krav.

  • Har du spørgsmål eller brug for hjlælp? Tlf.: 76 24 40 89

  • Forespørgsel

Skræddersyet sikkerhed

DENIOS special containere er altid individuel tilpassede teknik- og sikkerhedsrum, som opfylder forskellige krav i forskellige brancher. De dannes helt efter det modulære princip: hvor skal systemet placeres? Skal væggene have en udstyr til brandsikring? Hvordan skal pladsen være organiseret? Hvilke adgangs løsninger skal være tilgængelige og hvilke grupper af mennesker er tilladt at have adgang til systemet? Skræddersyede løsninger, særlige bredder og særlige højder udvikles afhængigt af anvendelsen. Er særlig interiør nødvendige? Disse og mange andre faktorer gør hele strukturen af DENIOS special container til den optimale løsning for usædvanlige anvendelsesområder.

Vi rådgiver dig gerne >>


Praksisrepporter teknik- /sikkerhedsrum

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere...

Læs projektrapporter her >>


Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service & vedligeholdelse