• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

Teknik containere

Individuel lagring

Sikkerheden af teknisk udstyr kan hurtig blive til et spørgsmål om eksistensproblemer. Kravene til et sikkert, stabilt, men på samme tid mobile lager, er lige så komplekst som teknologien, der skal opbevares i dem. DENIOS teknikcontainere er individuelle konstruktioner, som opfylder den enkelte kundes krav og som beskytter det følsomme udstyr mod ydre påvirkninger såsom vejr, indbrud eller hærværk, og samtidig byder på sikkerhed ved hændelser inde i containeren.

DENIOS teknikcontainere er mangfoldige i deres anvendelsesmuligheder. Følsomme radio- eller nødstrømsteknik er opbevaret lige så sikkert som virksomhedens IT. De mulige anvendelsersområder er mere end lagring af følsomt udstyr. Lagersystemet udvikler en umiddelbar fordel i hverdagen for brugeren. For eksempel som et testmiljø af Li-ion-batterier. DENIOS teknikcontainere giver ikke kun det nødvendige sikkerhedsudstyr inden for brand- og eksplosionsbeskyttelse - det nødvendige testudstyr kan direkte placeres i systemet. Det samme gælder for opgaverne med prøve- og analyserum.

Vi rådgiver dig gerne >>


Praksisrapporter teknisk- /sikkerhedsrum

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere ...

Læs projektrapporter her >>

Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Serivce & vedligeholdelse