• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International knowhow

IT-container

Datasikkerhed er en vigtig faktor ved lagring af IT-teknologi. Mobilitet er en anden. Vores IT-container kombinerer begge aspekter i en helt sikker og gennemtænkt teknik- og sikkerhedsrum, som er designet og fremstillet individuelt efter kundens behov. Modern sikkerhedsudstyr, såsom indbrud og hærværk beskyttelse, brandsikring og brandslukningsteknologi står til rådighed for kundens it-landskab samt klimaanlæg eller en konstant nødstrømsforsyning.


Velegnet til:
usund
miljøfarlig
brandfarlig
brandnærende
ætsende
Giftig
sundhedsfarlig

At outsource data sikkert

Sammen med syv andre selskaber, der beskæftiger sig med emnet it-sikkerhed og datacentre ud fra forskellige vinkler, har vi i et fællesprojekt givet vores ekspertise til et fleksibelt og moderne serverrumkoncept. Resultatet er "Complete Data Center" (CDC), som kan erstatte eller udvide enhver datacenter eller serverrum, som har nået sine grænser.

Få mere at vide om CDC >>


Bilelder af IT-container


Projektforløb af IT-container

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service & vedligeholdelse
Service & vedligeholdelse
  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: eksterne serverrum, showrrom for energilagring, dynamometer til stationær energilagring, lagring af lithium-ion-batterier og meget mere ...

Læs projektrapporter her >>

Praksisrapporter teknik- / sikkerhedsrum

DENIOS Produktbrochurer

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>


Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service & vedligeholdelse