varmekamre

Individuelle løsninger termoteknik

Specielle løsninger til specielle opgaver: DENIOS opfylder dette krav ved hjælp af et team af kompetente ingeniører. Om det drejer sig om integrationen af varmekamre i små lokaler, specifikke temperature- eller styringsopgaver.

DENIOS vil, på basis af en præcis behovsformulering, via vores konsulenter levere det system kunden ønsker - i en hvilken som helst størrelse.

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

Egnet til farlige stoffer af følgende klasser:
ætsende
brandnærende
antændelige
sundhedsfare
usund
giftig
miljøfarlig

Billeder til de individuelle løsninger termoteknik

Projektforløb af individuelle løsninger termoteknik

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Eftersyn/service
Eftersyn/service

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: brandsikringslagre indendørs for den enkelte tapning af kemikalier, mellemlager for affald, lager til blæk med brand- og frostsikring, opbevaring af kemiske råstoffer og meget mere ...

Læs alle projektrapporter her >>

Praksisrapport termoteknik

DENIOS produktbrochure

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>

Eftersyn & reservedele

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Eftersyn og reservedele