• Individuel rådgivning

 • Kvalitet fra markedslederen

 • Direkte fra producenten

 • International knowhow

Varmekamre og -bokse

Den optimale afstemning af opvarmning og luftcirkulation sørger for en jævn temperaturprofil. Du kan vælge mellem varmekamre med en kapacitet på op til 48 200 liters tromler / 12 IBC'er, eller varmebokse med kompakt plads til termisk bearbejdelse af mindre mængder.

 • egnet til opstilling indendørs og udendørs

 • stabil stålrammekonstruktion

 • effektiv opvarmning ved hjælp af damp, elektricitet, varmt olie eller varmt vand

 • udstyr i overensstemmelse med gældende lovgivning, kan også bruges som tempereret farligt-gods lager.

 • lakeret eller galvaniseret, rustfrit stål eller efter behov

 

 

 • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

 • Forespørgsel

Termoteknik - opvarmning, afkøling eller smeltning af medier

At genbruge temperaturfølsomme materialer, spiller en central rolle i produktionen af de kemiske, farmaceutiske, fødevare- og tekstilindustrien. Her anvendes der varmekamre fra DENIOS. Dog adskiller materialeegenskaberne af de anvendte stoffer samt proceskarakteristika sig fra hinanden. Kravene til varmekamre er derfor meget omfangsrige. Derudover er der en stigende grad af automatisering og øgede krav til produktiviteten. De kræver en stigende integration af varmekamre i produktionsprocessen og en god synkronisering med procesperiferien. Gennemførelsen af lagerparametre konstant temperatur og opvarmningshastighed bevæger sig på et tilsvarende niveau.

Vi rådgiver dig gerne >>

Egnet til farlige medier af følgende klasser:
ætsende
brandnærende
brandfarlig
sundhedsfare
usund
giftig
miljøfarlig

Projektforløb af varmekamre og -bokse

Rådgivning
Rådgivning
Konstruktion
Konstruktion
Produktion
Produktion
Idriftsættelse
Idriftsættelse
Service / vedligeholdelse
Service / vedligeholdelse

Nyttige oplysninger om varmekamre

I mere end 25 år har DENIOS realiseret både standardiserede og individuelle løsninger på området termoteknik - kundeorienteret, effektiv og i høj kvalitet:

 •         varmebokse
 •         varmekamre
 •         varmekapper
 •         individuelle løsninger
 •         køle- og klimateknik
 •         køle- og klimakamre
 •         køle- og klimacontainere

Temperaturstabilitet
Vores varmekamre er underlagt strenge kvalitetskrav for at opnå og vedligeholde det påkrævede termiske niveau konstant, også ved varierende omgivelsestemperaturer. Kombinationen af kontrolsystemer af høj kvalitet i forbindelse med ydedygtige køle-, klima- og opvarmningssystemer sikrer en ensartet temperaturfordeling i systemet.

Driftsomkostninger
DENIOS’ engineering tager udgangspunkt i kundens behov. Dette er et vigtigt aspekt, som minimerer fejl og omkostninger. De høje kvalitetskrav forebygger ligeledes økonomisk tab. Det kommer i sidste ende processikkerheden til gode.

Energieffektivitet
For en skånsom håndtering af værdifulde ressourcer spiller energieffektiviteten en vigtig rolle. Som en af de første producenter af varmekamre har DENIOS beskæftiget sig med at opnå dette mål. DENIOS bruger derfor kun energi-optimerede opvarmnings-, ventilations- og kontrolsystemer. Ud over det bruges der moderne ENEV-kompatible isolerings- og tætningsmaterialer. Vha. den konstante standardisering har DENIOS’ varmekamre et fremragende pris-ydelsesforhold.

Kort opvarmnings- / nedkølingstid
I moderne automatiserede produktionsprocesser skal medierne være hurtig tilgængelige. Derfor skal varmekamre have korte opvarmnings- og nedkølingstider. Aggregater fra DENIOS opfylder de højeste krav.

Brug med termisk følsomme medier
Opbevaring af følsomme medier kræver konstante temperaturer, som kun kan realiseres ved et klimaanlæg af høj kvalitet. DENIOS har varmekamre af høj kvalitet, som minimerer risici og øger processikkerheden. Det sikrer, at parametre såsom temperatur og viskositet opnås i henhold til kravene. Mediets egenskaber går ikke tabt.

DENIOS produktbrochure

En række andre oplysninger om vores individuelle løsninger, produktoplysninger og omfattende beskrivelser af tilbehør kan du også finde i vores DENIOS hovedkatalog, som udkommer flere gange om året. Derudover kan du downloade produktbrochurer som omhandler termoteknik, lagring af farlige medier, luftteknik, teknik- og sikkerhedsrum, rengøringsteknik samt service og vedligeholdelse. Kig forbi vores downloadområde med det samme.

Til alle downloads >>

Eftersyn og reservedele direkte fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

 • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
 • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
 • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Service og vedligeholdelse

Billeder af varmekamre