• Individuel rådgivning

  • Kvalitet fra markedslederen

  • Direkte fra producenten

  • International know-how

Vores centrale projekter i området udsugning og ventilation

  • Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tlf.: 76 24 40 80

  • Forespørgsel

Forureningsstoffer på arbejdspladsen

Den effektive påvisning af skadelige stoffer på arbejdspladsen er en vigtig faktor for sikkerheden for medarbejdere. Luftteknologiske løsninger fra DENIOS er konstrueret til arbejdsmiljøer i håndværk og industri. Udsugningsborde til lodning på værkstedet tilhører ligeledes som arbejdsstationer til laboratorier og farmaci eller komplette house-in-house løsninger. Luftteknologiske løsninger fra DENIOS integreres problemfrit i processkæden, er økonomisk og beskytter aktivt mennesker og miljøet.

Vi rådgiver dig gerne >>


Praksisrapporter luftteknik

Spændende praktiske løsninger - Få mere om vores seneste projekter at vide!

Under sektionen "Praktiske eksempler" har vi samlet interessante projektrapporter for dig i området lagring af farlige medier. Du får praktisk indsigt i den brede vifte af individuelle løsninger og få at vide, hvordan andre virksomheder i forskellige brancher bruger de individuelle DENIOS løsninger.

Blandt andet: brandsikringslagre indendørs for den enkelte tapning af kemikalier, mellemlager for affaldet, lager til blæk med brand- og frostsikring, opbevaring af kemiske råstoffer og meget mere...

Læs projektrapporterne her >>


Eftersyn og reservedele dirkete fra producenten

Beskyttelsesfunktionen af et farligt-gods skab eller lager til farlige medier bør også opretholdes på langt sigt. Regelmæssig vedligeholdelse er derfor nødvendig og forskrevet ved lov. Efter denne anbefaling orienterer DENIOS sig og udsætter de pågældende produkter en årlig sikkerhedskontrolle. Vores kunder drager fordel af DENIOS servicepakken:

  • Vedligeholdelse af dine produkter via uddannede og certificerede serviceteknikere
  • Rejseudgifter og diverse smådele er inkluderet
  • DENIOS minder om den næste serviceaftale

Vores omfattende brochure "Service og vedligeholdelse for bæredygtig sikkerhed" indeholder alt hvad der er værd at vide om de DENIOS servicemuligheder og emner omkring vedligeholdelse.

Download brochuren her >>

Eftersyn og reservedele