Skal du have DENIOS' nyhedsbrev i din indbakke?

DENIOS' kunder ved mere - Især hvis de modtager vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nu og opnå meget mere viden om miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejde. Modtagere af vores nyhedsbreve nyder godt af mange gratis fordele:

  • Ekspert tips og nyttige oplysninger inden for emnerne: opbevaring og håndtering af farlige olier og kemikalier samt sikkerhed på arbejde

  • Guides, kataloger, infosider, interessante fakta, brugervideoer og tips til daglig praksis

  • Nyheder fra DENIOS Akademi

  • Spændende casestudies fra DENIOS' dagligdag

  • Oplysninger om interessante tilbud og kampagner

  • Nyheder fra DENIOS-verdenen: Bliv opdateret - for eksempel lancering af nye produkter og når vi besøger messer


Få opdateret din know how fra DENIOS

Hos DENIOS kan du ikke kun bestille produkter. Vi vil også gerne til enhver tid tilbyde dig de bedste råd inden for emnerne: opbevaring og håndtering af farlige medier - heriblandt olier og kemikalier - samt sikkerhed på arbejde.

Med den rette viden kan risici effektivt minimeres i hverdagen. Vores nyhedsbrev giver dig ikke kun de nyeste produktoplysninger, men du får også mange interessante fakta og eksperttips til din daglig praksis - Gratis!

Se frem til spændende casestudier, informative vejledninger, brochurer, infografik, brugervideoer og meget mere. Med DENIOS' nyhedsbrev informerer vi dig også om aktuelle kampagner. Så du går ikke glip af et interessant tilbud.

Tilmelding til DENIOS-nyhedsbrevet er nemt: Indtast din e-mailadresse i registreringsformularen og klik på "abonner". Derefter modtager du en e-mail fra os, der beder dig om at bekræfte din registrering. Klik på linket i e-mailen, og du vil modtage din regelmæssige opdatering om opbevaring og håndtering af farlige medier samt arbejdssikkerhed direkte i din mailindbakke.

Du kan til enhver tid tilmelde dig - eller afmelde dig - vores nyhedsbrev. 

*Afmeld altid når som helst