DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Udforsk nyhederne

Nye opsamlingskar til IBC'er og små beholdere

Hos DENIOS finder du verdens største udvalg af opsamlingskar til opbevaring af farlige væsker og stoffer. Og i 2022 har vi igen udviklet nye modeller til dig: I vores sortiment finder du nu det nye pro-line opsamlingskar af PE, som er velegnet til opbevaring af op til 3 IBC'er. Det kan fås med en gitterrist af PE eller galvaniseret stål. Reflekser i signalfarve sikrer god synlighed under driftsprocesser. Derudover finder du nye spildbakker i fire forskellige størrelser til små beholdere. Og så er de praktiske: De nye små spildbakker passer som hånd i handske til DENIOS' reoler til farlige medier af typen GKG og GKW.

Pladsbesparende opbevaring og opladning af lithiumbatterier

Udnyt det frie rum under din arbejdsstation til sidste centimeter: Med det nye SmartStore-underskab er sikker opladning af lithiumbatterier nu endnu mere pladsbesparende. Lige som alle andre SmartStore-modeller garanterer det nye batteriskab 90 minutters brandbeskyttelse indefra og udefra.

 • Med integreret stikkontakter til tilslutning af opladere
 • Plug-in-version til tilslutning til strømforsyningen
 • Kan udstyres med et fjernsignalmodul til videresendelse af alarmer eller ekstra røgdetektor (ekstraudstyr)

Nye varmekapper og varmebælter til tromler og IBC'er

Nu kan du bl.a. finde nye ATEX-varmejakker til temperaturklasse T4 (med og uden termostat) og temperaturklasse T3 (med termostat) i vores sortiment. ATEX-varmejakkerne fås som ekstraudstyr i et sæt med en ATEX-controller, der kan betjenes med adgangskodebeskyttelse og styres med NFC-kort (Near Field Communication). Derudover har vi inkluderet standardvarmekapper, der giver særligt høje varmeeffekter og temperaturer. Sortimentet er også blevet udvidet med en 100-120 liter varmekappe. Som tilbehør tilbyder vi en isolerende kappe til 200-liters varmekappen til højtydende applikationer. Desuden har vi nu også PVC-kapper til vores 200-liters varmekapper og 1000-liters IBC-varmekapper.

Nye prøveudtagere til væsker, fedtstoffer og viskose medier

Nu har du endnu flere samplere at vælge imellem, når du fx skal have et nyt prøvespyd, jumbo-prøvetager, prøveske, skraber, spatel, skovl eller pippet. Og så finder du et hav af nyt matchende tilbehør til at gøre samplingen endnu nemmere.

Lækagekar - i nyt optimeret design

Lækagekar fra DENIOS er din ideelle hjælper i hverdagen til at beskytte mod spild og små lækager. Vores nye modeller i optimeret design har en praktisk hældningstud og en integreret holder til spunsdæksler. Og som en ekstra praktisk fordel kan du placere alle tre størrelser oveni hinanden for at spare plads, når de ikke er i brug.

 • I 3 gennemprøvede størrelser til dunke, spande, kander og små tromler
 • Holder gulvet rent og skridsikkert
 • Ideel til påfyldningsprocesser med små beholdere

Transportable spildkits fra DENSORB®

Med spildkits fra DENSORB® er du altid forberedt på enhver lækage. For de mere end 80 tilgængelige sæt er optimeret til en lang række anvendelsesområder, og vi har for nylig udvidet vores sortiment med nye varianter af transportable sæt. Mens stationære løsninger med en stor optagelseskapacitet oftest er nødvendige på lageret, giver transportable spildkits større fleksibilitet og hurtighed fx dryp fra maskiner eller som udstyr til servicekøretøjer.

Beholdere til tomme og delvist tomme spraydåser

Selv i tilsyneladende helt tømte spraydåser er der som regel stadig rester af stoffer, der kan forårsage skade. For at sikre en sikker indsamling og bortskaffelse kan du nu finde særlige UN-godkendte transport- og bortskaffelsesbeholdere til tomme og delvist tømte spraydåser i vores webshop. De er udstyret med ventilationsåbninger og et låg med forseglingssystem og fås også i en antistatisk udgave.

Alarmer og detektorer

Helt nyt i DENIOS' webshop: alarmer og detektorer. Gasdetektorerne kan måle de enkelte gasser i luften og advare brugeren, hvis en bestemt grænseværdi overskrides. Ud over gasdetektorerne tilbyder vi også relevant vedligeholdelses- og kalibreringstilbehør.

Nyheder til lager- og processteknologi

Nyt udstyr til lagre til farlige medier

Vi har udvidet vores udvalg af udstyr betydeligt. Vælg blandt mere end 50 komponenter og sammensæt det rette udstyr til dit nye lager til farlige medier.

Condition Monitoring med DENIOS connect

Med sensorisk overvågning af 16 driftparametre er du altid udstyret med et skarpt overblik over din miljøcontainers tilstand via en webapplikation. Ved fejl og skader bliver der straks sendt en alarm via SMS eller e-mail.

DENIOS hovedkatalog 2022

Din sortiment-oversigt til miljøbeskyttelse og sikkerhed

På mere end 600 sider finder du afprøvede og testede produkter, aktuelle bestsellers og vores seneste innovationer inden for områderne:

 • Opbevaring af farlige medier
 • Håndtering af farlige medier
 • Tankanlæg og beholdere
 • Arbejdssikkerhed
 • Rengøring og bortskaffelse
 • Udstyr til lager og produktion


Derudover får du adgang til vores ekspertviden om juridiske emner, praktiske guides til valg af produkter og servicetips.

Nye publikationer fyldt med værdifuld viden

Ud over vores hovedkatalog finder du mange andre nye brochurer, whitepapers og tjeklister i vores katalog- og brochure-sektion - de er naturligvis gratis.

Technical room systems.

Lagre og miljøcontainere til farlige medier fra DENIOS.

Download brochure

Thermotechnology.

Termoteknik fra DENIOS.

Download brochure

Lithium energy storage.

Lagre. Skabe. Bokse.

Download brochure

Service & maintenance

Service for sikkerhed i forbindelse med farlige stoffer.

Bestil brochure
Vi rådgiver dig gerne!

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00