DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Her er produktnyhederne

Nyheder til opbevaring af farlige medier

Mere end 1000 muligheder: Sammensæt stabelreoler så de passer til din opbevaring

Skal din opbevaring fylde mindst muligt i bredden, eller har du behov for at tappe fra den? Så kan du skræddersy din opbevaring med vores stabelreoler, så den opfylder dine krav. Du finder reolerne i 2 forskellige modulstørrelser, som hver fås i 4 versioner til horisontal opbevaring af dunke, 60- eller 200-liters tromler eller små beholdere. Du opnår en sikker opbevaring med et gulvkar i bunden i enten stål eller plast alt efter dine væsker. Når du går med en horisontal opbevaring af dine beholdere, kan du også bruge stabelreolerne til at tappe fra. Det smarte er: Du kan kombinere stabelreoler i samme størrelse med hinanden og stable dem op til 3 gange i højden. Du finder de nye stabelstativer som færdige sæt med et opsamlingskar - eller du kan sammensætte dit eget individuelle system af stabelreoler og opsamlingskar.

Vælg reoler som færdige sæt

Tilbehør, der gør forskellen for dine opsamlingskar

Måden du tømmer og opbevarer dine beholdere på dit opsamlingskar gør en stor forskel på sikkerheden i dit arbejde. Og derfor har vi udvidet vores sortiment med løftehjælp, som gør det sikkert for dig at løfte risten af dit opsamlingskar - fx ved lækager og eftersyn. Samtidig finder du også en ny fastgørelsesramme, som sikrer dine opbevarede beholdere mod at falde og gå i stykker. Til systematisk jording af opsamlingskar af stål og rustfrit stål og de beholdere, der er på dem, finder du nu et nyt jordingssæt. Bestil nu sammen med dit nye opsamlingskar.

Brandsikker container RFP med elektrisk skydeport

Brandsikre containere er normalt udstyret med hængslede døre. Men de kommer med ulemper, hvis containeren skal stå udendørs. For kraftige vindstød kan få dørene til at smække i, og så optager de hængslede døre værdifuld plads foran containeren, når du åbner dem. Derfor udviklede vi for nogle år siden den brandsikre container RFP SD ("Sliding Doors") med pladsbesparende skydeporte. Og nu kan du få den med elektriske skydeporte. Så kan du åbne containeren via fjernbetjening - direkte fra din gaffeltruck. Som sædvanlig lukker de elektriske porte også automatisk, når branddetektorerne bliver udløst.

Nyt til dit arbejde med farlige medier

Bæredygtige absorbenter af naturfibre

Nu kan din lækagehåndtering gå i tråd med din virksomheds fokus på bæredygtighed. For du finder de nye DENSORB®-absorbenter som absorberende puder, absorberende slanger og oliebarrierer - alle af miljøvenlige naturfibre. Fordelen for dig er, at de kan absorbere tre gange så meget som konventionelle absorbenter af polypropylen, så du kan spare på mængden af absorbenter. Og så har de en højere temperaturbestandighed og modstandsdygtighed over for kemikalier, selv højt koncentrerede syrer.

DENSORB® spildkits i signalgul

Få øje på dit udstyr med det samme, hvis der opstår en lækage og vind vigtig tid. Vores populære DENSORB® spildkits i signalgul gør det både nemmere få dig at finde sættet i nødstilfælde, mens det gør dine kollegaer opmærksom på lækagen og advarer om faren i området. Det nye sæt indeholder alle tre størrelser (ekstra stor, mellem og lille) og alle tre typer (universal, olie og special), så du er sikker på at have det rette udstyr på lager.

Barrierer, der holder dit slukningsvand tilbage

Flyder sluknings- eller andet vand ud i virksomheden, kan det give driftforstyrrelser og skade inventaret. Derfor har vi udvidet sortimentet af stik- og svingbare barrierer - og tilføjet helt nye slags til læsseramper og trin.

Kloakdæksler og forseglinger

Opstår der en lækage i din virksomhed, kan du nemt og hurtigt forsegle adgange til kloaksystemet med kloakdæksler. Nu finder du endda nye praktiske løsninger i vores sortiment - fx forseglinger, som du kan folde sammen, og dæksler til engangsbrug.

Nyt til arbejdssikkerheden i din virksomhed

Sikkerhedsknive

Når du skærer, kan der nemt opstå skader. Men med sikkerhedsknive kan du mindske risikoen. For de har f.eks. en automatisk tilbagetrækning af bladet eller skjulte knive, der beskytter mod snit og skader på varer - og som ikke mindst reducerer din risiko for arbejdsulykker. Hos DENIOS finder du nu et bredt udvalg af sikkerhedsknive til at skære i en lang række forskellige materialer. Til følsomme industrier som f.eks. fødevare- og medicinalindustrien tilbyder vi sikkerhedsknive af metaldetekterbar plast (MDP-knive), der forhindrer, at fremmedlegemer kommer ind i maskiner eller produkter.

Nødbrusere til kroppen - lige til at konfigurere til dine behov

Når du skal vælge en nødbruser, er rustfrit stål ofte det første valg. For de sætter flueben ved selv de højeste hygiejnekrav, er topnemme at rengøre, og så er de ikke mindst robuste og holdbare. Derfor har vi udvidet vores sortiment med GFTS nødbruserne med tank.

Afspærringsbånd

Ved arrangementer, udstillinger eller i erhvervsmiljøet hjælper afspærringssystemerne med at lede medarbejdere og køretøjer. Og nu har du endnu flere muligheder at vælge imellem. Oplev vores nye modelvarianter og trafikvejledningskegler.

Nyt til dit kontor, lager og produktion

En helt ny kategori af kontormøbler

Med ergonomisk og funktionelt kontorudstyr sikrer du et sundt og effektivt arbejde. Derfor kan du nu finde meget af det, du har brug for til en optimal kontorindretning, hos os: Vores sortiment af kontorudstyr og -artikler spænder fra skriveborde og kontorstole til kontorskabe.

Nye skilte og kontrolmærker

Nu kan du vælge imellem en masse nye skilte i vores webshop. Du finder nye kontrolmærker, brandskilte, forbudsskilte, advarselsskilte og emballageetiketter, så du kan sikre den rette information og skiltning i det nye år.

Nyheder til rengøring og bortskaffelse

Den nye serie af Elmasonic ultralydsrensere

Elmasonic Select er efterfølgeren til Elmasonic S. De nye enheder tilbyder ikke kun udvidede instillingsmuligheder og tre ekstra ultralydstilstande, men også yderligere sikkerhedsfunktioner som f.eks. en tørløbssikring (hvis der ikke er fyldt vand i tanken). Serien imponerer med en væsentligt forbedret og overbevisende ultralydsydelse, som gør din rengøring endnu mere effektiv.

Rengøringsklude på palle og som prøvesæt

Vil du have rengøringsklude til særligt attraktive priser? Så er det vores klude på paller, du skal gå efter. Du kan endda tjekke kvaliteten først ved at bestille et prøvesæt med fire klude.

Magnetkosten "Heavy Duty" med nye fejebredder

Den klassiske "Heavy Duty"-magnetkost med 455 mm fejebredde fås nu med to nye fejebredder (610 mm og 915 mm), så du kan opsamle metaldele endnu hurtigere med et bredere hoved.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00