DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

6 testkriterier til dine eftersyn af et lager eller en container

Af sikkerhedsmæssige årsager er opbevaring af farlige stoffer og væsker underlagt strenge regler og love. Derfor er du som operatør af et lager eller en container til farlige kemikalier og olier også pålagt en række forpligtelser i forbindelse med driften af lageret og containeren.

Faste eftersyn, vedligeholdelse og reparationer er alle forpligtelser, som danner alle grundlag for, at den generelle drift og tilstand af lageret og containeren opfylder alle kriterier og love. Hvis du som operatør ikke overholder disse forpligtelser, risikerer du bøder, og i tilfælde af skader vil der være tab af forsikringsdækningen.

I vores whitepaper herunder kan du blive klogere på dine forpligtelser som operatør af et lager og en container til farlige medier, og som bonus får du seks vigtige testkriterier til dine eftersyn.

Hent dit gratis whitepaper her

I dit nye whitepaper kan du læse om de daglige udfordringer, du vil møde som operatør af et lager eller en container til farlige medier.

Vi gennemgår også, hvilke forpligtelser du har som operatør, og hvad du skal gøre for at vedligeholde en brugbar tilstand af lageret eller containeren. På den måde vil du undgå, at der sker ulykker og lovovertrædelser, som kan medføre bøder, skader og tab af forsikringsdækning.

Vi rådgiver dig gerne!

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg og artikler

Artikel

Fra idé til produkt: Sådan bliver et DENIOS opsamlingskar skabt

Tag et kig bag kulisserne hos DENIOS! Her ser du, hvordan opsamlingskar af plast bliver fremstillet i vores virksomhed: Fra den første idé i vores innovationsafdeling og gennem godkendelsesprocessen til det færdige produkt, som vi fremstiller i vores egen produktion.

Læs mere
FAQ

Risikovurdering til farlige medier

Håndterer, bruger eller opbevarer du farligt gods? Så kan du ikke undgå risikovurdering. For i 25 år har det været en central del af arbejdsmiljø og –sikkerhed. Så i vores FAQ besvarer vi de spørgsmål, som ofte popper op, når emnet ”risikovurdering til farligt gods” er på programmet.

Læs mere
Artikel

De 7 største fejl ved tømning af opsamlingskar

Væsker, der lækker, er ikke ualmindeligt, og det kan ske når som helst. Men hvad gør du så? Hvordan kommer væsken ud af opsamlingskarret igen, inden karret resnes og destrueres? Dette er ikke så ligetil, som man skulle tro. Der kan opstå alvorlige fejl, når opsamlingskar bliver tømt. Her er, hvad du under ingen omstændigheder bør gøre - og hvordan du tømmer et opsamlingskar korrekt.

Læs mere
Guide

4 trin: Sådan vælger du det rigtige opsamlingskar

Som leverandør og producent af det største udvalg af opsamlingskar kan vi forsikre dig: Der findes et opsamlingskar til ethvert behov. Her viser vi dig, hvordan du finder det rette opsamlingskar til dine behov og medier.

Læs mere
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv