DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af smøremidler hos Holcim AG

Holcim (Deutschland) AG er Nordtysklands største producent af byggematerialer og har base i Hamborg. Deres kerneforretning er produktion af cement fra deres egne råvareudvinding i fabrikkerne Lägerdorf og Höver samt produktion af slaggersand og cement indeholdende slaggersand på lokationerne i Salzgitter og Bremen. Med sine datterselskaber er Holcim (Deutschland) AG også repræsenteret i sektorerne for færdigblandet beton, byggematerialer, tilslag og mineralske materialer.

Udfordring og opgave

Holcim AGs udfordring har blandt andet været, at den hidtidige praksis med at opbevare nye smøremidler som olier og fedtstoffer i tønder og beholdere samen med brugte olier og fedtstoffer samt brugte absorbenter og snavsede renseklude med mere har været fordelt ud på fire forskellige steder. Dette har gjort den daglige håndtering meget besværlig.

Derudover opfyldte lageret heller ikke kravene i den gældende lovgivning vedrørende miljøbeskyttelse og brandsikring. Det var derfor nødvendigt at designe et nyt lager i Höver cementfabrikken for at kunne tilpasse arbejdsprocesserne til daglige krav og Holcims egne retningslinjer.

Løsningen fra DENIOS

DENIOS samarbejdede tæt med Holcim (Deutschland) AG for at kunne designe et lager til opbevaringen af farlige medier, som overholder den gældende lovgivning, og som er skræddersyet til kravene fra kunden selv.

Lageret til farlige medier, der er indrettet som et storstilet anlæg, er baseret på standardiserede lagersystemer fra DENIOS og indeholder to lagerområder. Det ene lagerområder består af et isoleret lager, og her er en frostfri opbevaring af nye smøremidler, olier og fedtstoffer blevet implementeret. Det andet og ikke-isolerede lagerområde bliver brugt til opbevaring af gamle olier og fedtstoffer. Der kan opbevares 52 IBC lagertanke eller 70 europaller i hver af de to lagerområder. Hvert af områderne er forsynet med overdækning og belysning, som muliggør en vejrbeskyttet håndtering ved brug af truck.

Til opbevaringen af brændbare medier i små beholdere og påfyldning af olier er det store lagersystem suppleret med et brandsikkert (REI 90 / F90 brandsikring) walk-in lager.

Resultat og kundefordele

Det nye lager til opbevaringen af smøremidler til Holcim (Deutschland) AG opfylder gældende lovkrav. Lageret kombinerer opbevaring og håndtering af nye og gamle smøremidler, olier og fedtstoffer i ét lager. Det indendørs område er tilgængelige for mobile løfteanordninger - heriblandt industritrucks. Dette øger effektiviteten i det daglige arbejde.

Krav til opbevaring med hensyn til temperaturspecifikationer og ventilationsteknik samt lovbestemmelser og brandsikringsstandarder bliver alle overholdt.

DENIOS AG har under hele forløbet været en kompetent og pålidelig partner, og har derfor også kunne levere et stort og færdigt lagersystem til Holcim (Deutschland) AG til deres opbevaring og håndtering af smøremidler.

Opdag passende produkter

Lagre til kemikalier og olier

DENIOS lagre til farlige medier giver masser af plads til sikker og alsidig opbevaring af vandforurenende og brandfarlige væsker og medier.

Se udvalg

Brandsikre lagre

De brandsikre lagre fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet F 90 (REI 90) brandbeskyttelse. Få gavn af testet sikkerhedskoncept til opbevaring af dine brandfarlige medier!

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Produkter

Vær på den sikre side i Ex-områder

Hos DENIOS finder du et produktsortiment, der dækker alle aspekter af eksplosionsbeskyttelse. Det omfatter mere end 2.000 artikler til brug i Ex-områder, som dækker alle 3 niveauer af eksplosionsbeskyttelsesforanstaltninger. Her får du et overblik!

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Produkter

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

De fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser. Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse. DENIOS tilbyder de rigtige løsninger - så du er på den sikre side med din virksomheds opbevaring af brandfarlige væsker.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Casestudier

Teknisk rumsystem til laboratorie- og prøvetagningsarbejde hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG

For at kunne outsource prøvetagning og laboratoriearbejde fra de eksisterende forretningslokaler implementerede DENIOS et teknisk rumsystem hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG. Et defineret temperaturniveau opretholdes i rumsystemet. Et installeret forureningsopsamlingssystem beskytter medarbejdere under arbejdet.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv