Fuld beskyttet og på den sikre side

Fuld beskyttet og på den sikre side med DENIOS

DENIOS er specialister med over 30 års erfaring inden for trendsættende miljøteknologi, der fremmer miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejde.

Som specialister tilbyder vi ikke kun kvalitetstestede og certificerede produkter. Vi er din pålidelige partner, som tilbyder all-round beskyttelse mod ulykker og disses konsekvenser på arbejdspladsen.

Ud over vores omfattende vifte af tjenester, tilbyder vi dig også specialistekspertise inden for lovbestemmelser på arbejdspladsen og sikker håndtering af farlige medier såsom olier og kemikalier. Dette er en del af vores all-round beskyttelse, som netop sikrer dig, at du er fuld beskyttet og på den sikre side.

Vi tilbyder vores all-round beskyttelse, fordi vores mission er at beskytte naturen, så den både bliver bevaret i dag, i morgen og længere ud i fremtiden.

 

 


Vision

DENIOS er markedsleder inden for fremstilling og handel med produkter og serviceydelser til erhvervsmæssig miljøbeskyttelse og sikkerhed på arbejdspladsen.

Vi assisterer erhvervskunder i industrien og servicesektoren, håndværks- og handelsvirksomheder samt offentlige institutioner med produkter, løsninger og individuelle serviceydelser.

DENIOS vejleder i håndteringen af farlige materialer, der er i overensstemmelse med loven.

Igennem vores innovative styrke inden for udvikling og produktion samt handel med vores produkter, fastholder vi vores førende internationale position på permanent basis.

Mission

På verdensplan sætter kunderne pris på os som en pålidelig partner og problemknuser på grund af vores vidtrækkende kompetencer.

Dem har vi udviklet over årtier i forbindelse med videreudviklingen af processen omkring den samlede værdikæde.

Derigennem sikrer vi en vedvarende kvalitet på højeste niveau inden for alle produktkategorier og garanterer løsningsorienteret rådgivning og hurtig levering.

Vores passion for beskyttelsen af naturlige ressourcer og vores ansvarlige omgang med mennesker og natur danner i den forbindelse grundlag for vores daglige handlinger.


Værdier

Vores værdier er en ledetråd for os i vores handlinger, vores beslutninger og vores adfærd. Vi træffer dagligt mange beslutninger i en konstant omskiftelig verden.

Som virksomhed er vi komplekse: vi kommer fra forskellige kulturer og har ekspertiser inden for forskellige områder. En fælles værdiforståelse er en garanti for vores succes.

Naturen og mennesket
Naturen og mennesket
Innovation
Innovation
Bæredygtighed
Bæredygtighed
Global handling
Global handling
Familieforetagende
Familieforetagende