DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sådan opbevarer du store beholdere på ganske lidt plads

Hvis du skal opbevare et par standardtromler á 200 liter eller en IBC med 1000 liter, så er de for store til et skab til farlige væsker. Men samtidig er en container for stor, dyr og kræver for meget plads. Og netop derfor har vi udviklet en økonomisk løsning, så du kan opbevare få store eller flere små beholdere på en pladsbesparende og sikker måde: med vores depoter til kemikalier, olier og andre farlige medier.

Sikker opbevaring indenfor og udenfor

Har du svært ved at finde en løsning, som både er praktisk og lever op til alle de lovmæssige krav? For eksempel skal du have et opsamlingskar til dine væsker, der kan rumme mindst 10% af den samlede mængde, men hele indholdet af den største beholder. Af den grund har vi integreret et opsamlingskar, som kan rumme den krævede mængde for 200 liters tromler eller IBC’er.

Men brugervenligheden må heller ikke mangle. Og derfor kan du vælge mellem flere forskellige modeller, som du kan indrette med hyldeløsninger til at matche dit behov. Det er oplagt, hvis du f.eks. skal opbevare mindre beholdere. Men du kan også udstyre dit depot med tappestationer til nemt at tappe og dosere dine væsker. For med hylder og tappestationer kan du skabe en komfortabel højde, som gør det nemmere og sikrere for dig at fylde, hente og tappe fra depotet. Og skal du flytte hele skabet, kan du få integrerede gaffellommer eller sikre en tilpas afstand til underlaget for at gøre det så let som muligt.

Ønsker du også at spare din dyrebare plads i produktionen, så er det også muligt med et udendørs depot til olier, kemikalier og andre farlige medier. For de er udstyret med en stabil loftskonstruktion, som lever op til kravene om, at opbevaringen skal være overdækket. Og her kan du også vælge mellem modeller med en speciel taghældning med integrerede tagrender, som sørger for at lede vandet mod bagsiden af depotet. Og så kommer dørene med integrerede låse, så du lever op til kravet om at beskytte mod uautoriseret adgang.

Skal du vælge et depot til farlige medier i stål?

Depoterne af stål er godkendte til opbevaring af brandbare eller vandforurenende væsker eller substanser. Depoterne består af robuste konstruktioner af stålplader og har integreret naturlig ventilation. Og så lever det integrerede opsamlingskar op til alle krav.

Hvornår er et depot til farlige væsker i plastik det rette for dig?

Skal du opbevare aggressive væsker såsom syrer og baser, så er depoter af plastik den rette løsning. For de tilbyder en høj modstandsdygtighed over for aggressive og vandforurenende væsker, som ikke er brandfarlige. Og så er de et betydeligt billigere valg for dig end rustfrit stål, som har en tilsvarende modstandsdygtighed.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - så sidder vi klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00

Vi holder ferielukket i uge 30, men du kan altid sende os en mail på info@denios.dk eller handle i webshoppen. God sommer!