DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sådan opbevarer du store beholdere på ganske lidt plads

Hvis du skal opbevare et par standardtromler á 200 liter eller en IBC med 1000 liter, så er de for store til et skab til farlige væsker. Men samtidig er en container for stor, dyr og kræver for meget plads. Og netop derfor har vi udviklet en økonomisk løsning, så du kan opbevare få store eller flere små beholdere på en pladsbesparende og sikker måde: med vores depoter til kemikalier, olier og andre farlige medier.

Sikker opbevaring indenfor og udenfor

Har du svært ved at finde en løsning, som både er praktisk og lever op til alle de lovmæssige krav? For eksempel skal du have et opsamlingskar til dine væsker, der kan rumme mindst 10% af den samlede mængde, men hele indholdet af den største beholder. Af den grund har vi integreret et opsamlingskar, som kan rumme den krævede mængde for 200 liters tromler eller IBC’er.

Men brugervenligheden må heller ikke mangle. Og derfor kan du vælge mellem flere forskellige modeller, som du kan indrette med hyldeløsninger til at matche dit behov. Det er oplagt, hvis du f.eks. skal opbevare mindre beholdere. Men du kan også udstyre dit depot med tappestationer til nemt at tappe og dosere dine væsker. For med hylder og tappestationer kan du skabe en komfortabel højde, som gør det nemmere og sikrere for dig at fylde, hente og tappe fra depotet. Og skal du flytte hele skabet, kan du få integrerede gaffellommer eller sikre en tilpas afstand til underlaget for at gøre det så let som muligt.

Ønsker du også at spare din dyrebare plads i produktionen, så er det også muligt med et udendørs depot til olier, kemikalier og andre farlige medier. For de er udstyret med en stabil loftskonstruktion, som lever op til kravene om, at opbevaringen skal være overdækket. Og her kan du også vælge mellem modeller med en speciel taghældning med integrerede tagrender, som sørger for at lede vandet mod bagsiden af depotet. Og så kommer dørene med integrerede låse, så du lever op til kravet om at beskytte mod uautoriseret adgang.

Skal du vælge et depot til farlige medier i stål?

Depoterne af stål er godkendte til opbevaring af brandbare eller vandforurenende væsker eller substanser. Depoterne består af robuste konstruktioner af stålplader og har integreret naturlig ventilation. Og så lever det integrerede opsamlingskar op til alle krav.

Hvornår er et depot til farlige væsker i plastik det rette for dig?

Skal du opbevare aggressive væsker såsom syrer og baser, så er depoter af plastik den rette løsning. For de tilbyder en høj modstandsdygtighed over for aggressive og vandforurenende væsker, som ikke er brandfarlige. Og så er de et betydeligt billigere valg for dig end rustfrit stål, som har en tilsvarende modstandsdygtighed.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Produktguide

Lithiumbatterier: Luk risikoen inde

Håndteringen af lithiumbatterier kommer med farer. Men uanset, om du ønsker at opbevare, håndtere, transportere eller stressteste dine batterier, så finder du den rette løsning til at mindske risikoen hos DENIOS.

Læs mere
Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Artikel

Opladning af lithiumbatterier: Hvad skal du være opmærksom på forsikringsmæssigt?

Find ud af, hvilke pligter du absolut bør overholde, når du oplader litiumbatterier, for at øge sikkerheden i din virksomhed og undgå unødvendige komplikationer i tilfælde af et forsikringskrav.

Læs mere
Artikel

De 7 største fejl ved tømning af opsamlingskar

Væsker, der lækker, er ikke ualmindeligt, og kan ske når som helst. Men hvad gør du så? Hvordan kommer væsken ud af opsamlingskarret igen, inden karret renses og destrueres? Dette er ikke så ligetil, som man skulle tro. For der kan opstå alvorlige fejl, når opsamlingskar bliver tømt. Her er, hvad du under ingen omstændigheder bør gøre - og hvordan du tømmer et opsamlingskar korrekt.

Læs mere
Guide

4 trin: Sådan vælger du det rigtige opsamlingskar

Som leverandør og producent af det største udvalg af opsamlingskar kan vi forsikre dig: Der findes et opsamlingskar til ethvert behov. Her viser vi dig, hvordan du finder det rette opsamlingskar til dine behov og medier.

Læs mere
FAQ

Opsamlingskar - spørgsmål og svar

Få svar på alle dine spørgsmål om korrekt opbevaring med opsamlingskar. Her fortæller vi dig, hvad du bør vide.

Læs mere
Hent flere 6 af 17 artikler blev indlæst
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00