DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Bæredygtighed. Hos DENIOS tager vi ansvar

DENIOS er en hurtigt voksende virksomhed i - både i vores moderselskab i Tyskland og på verdensplan. Og det øger det globale ansvar, som vi bærer hver dag sammen med vores kunder og selskaber i Europa, Asien og Amerika. Som virksomhed inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed har vi primært til formål at bringe miljøbeskyttelse på verdensplan til et niveau, der er bæredygtigt.

Vi er en klimaneutral virksomhed!

Hos DENIOS er vi engagerede i naturen på tværs af landegrænser, og det kommer ikke kun frem gennem vores produkter. På en international skala har vi allerede taget og lavet mange foranstaltninger i vores daglige arbejde, så vi kan beskytte miljøet og dets ressourcer mest muligt.

  • Ved hjælp af et 1.000 kvadratmeter stort solcelleanlæg på taget i vores hovedsæde i Bad Oeynhausen plus varmegenvinding fra vores produktion er vores hovedsæde i dag en CO2 neutral bygning.
  • Produktionshallen og kontorlokaler bliver opvarmet ved hjælp af spildvarmen fra rotationsprocessen (Vores opsamlingskar uden samlinger laves ved en rotationsproces). Varmen genvindes også fra vores trykluftsystemer og lakeringsproces.
  • LED-lys, der bliver styret af bevægelsesdetektorer, sikrer et optimalt og samtidig energibesparende lys.
  • Foranstaltningerne, der er blevet lavet på produktions- og administrationsområdet, reducerede 25% af energibehovet pr. kvadratmeter.
  • Kommende moderniseringer og anlægsarbejde i vores internationale fabrikker kommer til at have fokus på endnu mere CO2-effektivitet og lavere energiforbrug. Vi havde eksempelvis nogle forbedringer til fabrikken i Tjekkiet i 2016.
  • Vi har et termisk kraftværk (blokvarme), som producerer elektricitet, og der bruges spildvarme.

We support UN Global

DENIOS er en hurtigt voksende virksomhed i både Tyskland og på verdensplan. Dette betyder også, at vores globale ansvar øges i takt med vores vækst. Det er et globalt ansvar, som vi bærer hver dag sammen med vores kunder og datterselskaber i Europa, Asien og Amerika.

Som en global virksomhed inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed har vi, med denne vækst, det formål at bringe miljøbeskyttelse på verdensplan på et niveau, der også er bæredygtigt.

Vores bæredygtighedsrapporter er baseret på FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det ambitiøse mål er, at vi i fællesskab tackler den globale udvikling inden for områder såsom fattigdomsbekæmpelse, ernæring, sundhed, uddannelse, lighed, vandforsyning, innovation, forbrug og klimabeskyttelse inden for de næste 15 år og forbedrer disse områder med henblik på en bedre fremtid for fremtidige generationer.

Udover verdensmålene har vi siden 2019 været en del af FN's internationale bæredygtighedsnetværk (UNGC), og vores forretningsaktiviter og adfærd bliver også tilpasset af deres universelt anerkendte principper.

EcoVadis certificering

EcoVadis er en vurderingsplatform til vurdering af virksomheders bæredygtighed. EcoVadis evaluerer leverandører på baggrund af et omfattende spørgeskema og indsendelse af relevante dokumenter. Helt specifikt for DENIOS, så har vi måtte bevise vores effektivitet inden for miljø, arbejdsforhold, forretningspraksis og bæredygtige indkøb.

Med vores sølvpris er vi i den øverste tredjedel af alle kvalificerede virksomheder. Vi er meget stolte og glade over denne succes. Kravene til vores kunder og krav til lovgivningen er steget de seneste år, og det faktum, at vi er blandt de bedste præstationer, viser, at vi hos DENIOS er på rette vej.

CO2-neutrale produkter

Spot vores CO2-neutrale produkter med et enkelt blik: Vi lever op til vores ansvar og udvider løbende udvalget af CO2-neutrale produkter inden for vores kerneområder. Fra nu af kan du genkende vores klimaneutrale produkter endnu nemmere - bare kig efter vores DENIOS CO2-neutral mærke.

Nu CO2-neutral: FALCON sikkerhedsbeholder

Transport, påfyldning, opbevaring, findosering og rengøring - FALCON tilbyder en skræddersyet løsning til ethvert formål, der involverer farlige væsker.

Nu CO2-neutral: pro-line opsamlingskar

Med DENIOS pro-line får du opsamlingskar, der ganske enkelt kan mere: topmoderne design og innovative funktioner, som fuldendes af den højeste produkt- og servicekvalitet.

Bæredygtighed begynder ved indkøb

Vi lever op til vores ansvar og udvider løbende vores kernesortimenter med klimaneutrale produkter. Det er ikke kun enkelte produkter, men hele produktgrupper, der optimeres med hensyn til deres CO2-fodaftryk.

Det spændende ved det er, at CO2-kompensationsforanstaltningerne ikke er begrænset til ren produktfremstilling, men at vi tager højde for hele værdikæden i hele produktets livscyklus. Det omfatter f.eks. transporten af råmaterialet til produktionen, forarbejdningen i alle de enkelte arbejdstrin som f.eks. tilskæring, bukning, maling, transport til havnen i modtagerlandet og direkte anvendelse hos kunden.

Konkret beregnes alle CO2-emissioner pr. artikel i denne proces, reduceres så vidt muligt og kompenseres ved hjælp af anerkendte og højkvalitative klimabeskyttelsesprojekter med instituttet "Fokus Zukunft".

En bæredygtig produktstrategi, hvor vi sætter endnu et eksempel som markedsleder og i vores pionerrolle. Fordi vi beskytter mennesker og miljø.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00