DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Hvem vi er

Tilbage i 1980’erne bryder der brand i et lager hos kemikaliefirmaet Sandoz, og farlige pesticider og forurenet slukningsvand strømmer ud i Rhinen. Lige netop det øjeblik og den katastrofe blev altafgørende for DENIOS’ grundlæggelse. Helmut Dennig, vores grundlægger, er ikke tvivl. Sådan en miljøkatastrofe må ikke ske igen. Derfor grundlagde han DENIOS med de første udgaver af vores opsamlingskar.

Mere end 30 år senere har DENIOS gjort sig bemærket over hele verden som udvikler og producent af produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Du finder os på 25 salgskontorer og seks produktioner rundt i verden. Lige fra vores hovedkontor i Tyskland til vores danske salgskontor. Men på tværs af landegrænser og nationaliteter er målet det samme: at beskytte mennesker og miljø. På bæredygtig vis.

Vi er alle ansvarlige for at opretholde vores naturlige leverum - for os selv og for kommende generationer. Vi hos DENIOS ser det som vores højeste prioritet løbende at forbedre os selv og sætte nye standarder igen og igen. (oversat fra tysk)

(fra venstre) Horst Rose (Chief Sales Officer) | Helmut Dennig (Grundlægger og Direktør) | Ricarda Fleer (Chief Financial Officer) | Alexander Dolipski (Chief Operating Officer)

Vi er Børsen Gazelle 2023

Den her er vi særligt stolte af. For over de sidste fire år har vi formået at vækste med mere end 136% og er derfor blevet kåret som en Gazelle-virksomhed i 2023 blandt mindre end 1% af de danske virksomheder.

Et stort tak til vores kunder for tilliden.

Mød os

René Skovgaard Frøslev

Direktør

Tlf. nr.: 76 24 40 88

Mail: reF@denios.dk

Michael Pham

Sales Manager

Tlf. nr.: 76 24 40 82

Mail: mcP@denios.dk

Diana Stein

Salgskonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 86

Mail: daS@denios.dk

Jens Munk

Salgskonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 81

Mail: jeM@denios.dk

Marlies Senz

Bogholder og oversætter

Tlf. nr.: 76 24 40 84

Mail: maS@denios.dk

Cecilie Louise Troelsen

Marketing Manager

Tlf. nr.: 76 24 40 83

Mail: ceT@denios.dk

Karsten Obbekjær

Servicekonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 85

Mail: kaO@denios.dk

Vi tror på og handler efter

Som global markedsleder inden for arbejdsmiljø og sikkerhed har vi i mere end 37 år været bevidste om vores ansvar over for natur, miljø og samfund: At handle med øjnene på fremtiden og at handle med de fremtidige generationer i tankerne. Vi fokuserer på innovation, og på vores daglige dagsorden finder du transformerende processer, der alle har til formål at opfylde vores kunders nutidige og fremtidige behov inden for opbevaring af farlige medier.

Transparens

Vi handler og kommunikerer med gennemsigtighed og står ved det, vi siger.

Innovation

Vi udvikler innovative produkter og løsninger til vores kunder.

Ekspertise

Vi ved, hvad vi laver, og deler vores viden for løbende at støtte vores kunder. Verden over.

Pålidelighed

Vi kan stole på hinanden, og vores kunder stoler på os.

Stabilitet

Vi er stolte af vores stabile vækst, som er baseret på et stærkt fundament af en familievirksomhed.

Det kan vi gøre for dig

Vores mål er at tilbyde dig som kunde en 360-graders service - lige fra den første idé til den færdige løsning og efterfølgende service. Med vores kompetente rådgivning sikrer vi, at du får det rigtige produkt og den bedst mulige løsning fra os. Vores udvalg af tjenester omfatter professionel levering, montering og idriftsættelse - og så har du mulighed for at få en omfattende service, der dækker alt fra inspektion til vedligeholdelse.

Rådgivning

Du vælger selv: Bliv rådgivet i din virksomhed, i røret, på chatten eller via e-mail. Eller du kan finde svar og vejledninger blandt vores mange guides og artikler på vores hjemmeside.

+ Efter loven
+ Med fokus på din hverdag
+ Personlig

Produkter

Hos os kan du vælge mellem 13.000 produkter og op til 70 kendte mærker inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed - inkl. vores egne innovative produkter.

+ Innovativ
+ Til ethvert behov
+ Sikker

Service

Få løbende tjekket og vedligeholdt dine brandsikre skabe, containere og andre løsninger. Så er du på den sikre side og opfylder lovkravene.

+ Vi påminder dig
+ Certificerede medarbejdere
+ Efter dine behov

DENIOS. Verden over.

Med udgangspunkt i Bad Oeynhausen i Tyskland har DENIOS spredt sig til hele verden i løbet af virksomhedens 37-årige historie. Som et europæisk aktieselskab er DENIOS SE ikke kun hovedkvarter, men også moderselskab for den internationale DENIOS-koncern.

I Tyskland er DENIOS ikke kun repræsenteret med hovedkvarteret i Bad Oeynhausen, men også med et logistikcenter i nabolandet Löhne. Med 6 produktionssteder og salgskontorer i 23 lande er DENIOS-koncernen repræsenteret i Europa, Amerika og Asien. Der kommer løbende nye datterselskaber til.

Vi siger tak
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00