DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS – Hvordan et øjeblik bliver til en ordre og en virksomhed

Tilbage i 1980’erne bryder der brand i et lager hos kemikaliefirmaet Sandoz, og farlige pesticider og forurenet slukningsvand strømmer ud i Rhinen. Lige netop det øjeblik og den katastrofe blev altafgørende for DENIOS’ grundlæggelse. Helmut Dennig, vores grundlægger, er ikke tvivl. Sådan en miljøkatastrofe må ikke ske igen. Derfor grundlagde han DENIOS med de første udgaver af vores opsamlingskar.

Mere end 30 år senere har DENIOS AG gjort sig bemærket over hele verden som udvikler og producent af produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Du finder os på 25 salgskontorer og seks produktionssteder rundt i verden, og hele DENIOS på tværs af lande og nationaliteter fokuserer på sikker opbevaring og håndtering af farlige væsker og stoffer, driftssikkerhed på arbejdspladsen og beskyttelse af miljøet. Familiefirmaet fra Bad Oeynhausen i Tyskland rådgiver og leverer til kendte kunder som BMW, Salzgitter, Flachstahl, Volkswagen, Evonik, Bayer og Bosch.

Vi er alle ansvarlige for at opretholde vores naturlige leverum - for os selv og for kommende generationer. Vi hos DENIOS ser det som vores højeste prioritet løbende at forbedre os selv og sætte nye standarder igen og igen. (oversat fra tysk)

(fra venstre) Horst Rose (Chief Sales Officer) | Helmut Dennig (Grundlægger og Direktør) | Ricarda Fleer (Chief Financial Officer) | Alexander Dolipski (Chief Operating Officer)
René Skovgaard Frøslev

Direktør

Tlf. nr.: 76 24 40 88

Mail: reF@denios.dk

Michael Pham

Account Manager

Tlf. nr.: 76 24 40 82

Mail: mcP@denios.dk

Diana Stein

Salgskonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 86

Mail: daS@denios.dk

Jens Munk

Salgskonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 81

Mail: jeM@denios.dk

Marlies Senz

Bogholder og oversætter

Tlf. nr.: 76 24 40 84

Mail: maS@denios.dk

Cecilie Louise Troelsen

Marketingkonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 83

Mail: ceT@denios.dk

Karsten Obbekjær

Servicekonsulent

Tlf. nr.: 76 24 40 85

Mail: kaO@denios.dk

Unik i produktion og service i særklasse: det er DENIOS-gruppen

DENIOS-gruppen er en global gruppe af virksomheder, som alle er bygget omkring et omfattende sortiment af produkter, der er af høj kvalitet, som dækker en lang række lovkrav, og som beskytter ansatte og miljøet. Vores produktsortiment strækker sig til mange forskellige industrier og brancher heriblandt farmaindustrien med lægemidler, transport og logistik; lufthavne, søtransport og banetransport og vejtransport, bilindustri, plastindustri og uddannelsesinstitutioner såsom universiteter.

Vores område »Katalogprodukter« er vores standardprodukter, du finder i vores katalog og her i vores webshop. Du kan finde over 14.000 standardprodukter, og som producent og udvikler tilbyder vi her hos DENIOS det største udvalg inden for sikkerhedsrelateret betjeningsudstyr, som fokuserer på arbejdssikkerhed (blandt andet åndedrætsværn, stiger, tromleløftere, metalkoste med flere). Som opfinder af vores opsamlingskar tilbyder vi det største udvalg af opsamlingskar til vores kunder i Europa. Her er der tale om over 500 varianter af opsamlingskar til alle farlige væsker og substanser. Vores omfattende sortiment byder også på opbevaringssystemer til farlige væsker og stoffer, transport- og rengøringsbeholdere samt absorbenter til oprydning og inddæmning af lækager og spild.

»Engineered Solutions« er det område, hvor vores rumsystemer til opbevaring af farlige medier (olier og kemikalier), termisk teknologi og systemer til luft- og rengøringsteknologi bliver udviklet. Igen kan der være tale om standardløsninger, der kan skræddersyes til dine behov, og der kan ligeledes være tale om 100% skræddersyede løsninger, der starter allerede på tegnebrættet. I vores rumsystemer kan deres installeres innovative sensorer og kontrolteknologi som er unik for DENIOS. Den universelle industri 4.0 forbindelse sørger for cloudbaseret e-services. På den måde får du altid informationer om dine rumsystemer, deres status- og driftsdata samt en automatisk hændelsesalarm på din computer og tablet.

Naturen stoler på os

Derfor giver det os som familievirksomhed opgaven til at påtage vores ansvar for naturen med innovativ styrke, bæredygtige handlinger og global tænkning.

Hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

Viden og erfaring er påkrævet for at kunne udvikle en idé, som herefter bliver modnet til en løsning. Som familievirksomhed og som DENIOS AG mener vi, at vidensdeling og det, at vi hele tiden lærer af hinanden, har stor værdi og varig effekt. Det er den eneste måde til, at vi løbende kan tilbyde innovative produkter og tjenester, der giver dig og din virksomhed merværdi også udover i dag.

Fremragende kvalitet

Med produkter fra DENIOS kan du som kunde stole på at eje testet og certificeret produkter af højeste kvalitet. Derfor valgte vi også på et tidligt tidspunkt at få vores produkter certificeret. Vores lagre til opbevaring af farlige medier er eksempelvis fuldt ud og omfattende certificeret i henhold til DIN EN 1090. Vores produkter bliver regelmæssigt certificeret af uafhængige institutter. Disse institutter er DEKRA, TÜV nord, DVS, IBS og det tyske institut for byggeteknologi i Berlin.

DENIOS modtager TOP 100 Innovator pris for fjerde gang

DENIOS’ innovative styrke har været så stærk, at den bliver fremhævet og hyldet for fjerde gang med TOP 100 innovationsprisen.

Forskerne, der vurderer virksomheder i forbindelse med prisen, har anvendt cirka 120 testkriterier fra fem kategorier som grundlag for den samlede vurdering;

  • Topledelse der fremmer innovation

  • Innovationsklima

  • Innovative processer og organisation

  • Ekstern orientering

  • Innovationssucces.

Siden 1993 er TOP 100 innovationsprisen blevet tildelt mellemstore virksomheder for særlig innovativ styrke og innovationssucces over gennemsnittet.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00