DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Få overblik over vores egne mærker

Hos DENIOS er vi både udviklere og producenter, og derfor ved vi, at vores kunders krav og behov er meget forskellige. Det er ikke kun den farlige væske, der skal opbevares, som er afgørende for valget af opsamlingskar. Pris, ydelse, udstyrsmuligheder og mængden af farlig væske spiller også en afgørende rolle.

Vi vil gerne give dig og din virksomhed den bedste løsning til din opbevaring af farligt gods. Derfor har vi også revideret vores sortiment af opsamlingskar og spildbakker. Nu har vi vores nye produktsortiment; base-line, classic-line og pro-line opsamlingskar, som tilbyder opbevaringsløsninger til både små, mellemstore og store virksomheder.

base-line fra DENIOS

Vil du opbevare farlige væsker i overensstemmelse med loven og til den lavest mulige pris?

For nye og små virksomheder er det altafgørende, at deres forsikring dækker, hvis uheldet er ude. Derfor skal alle lovkrav i henhold til opbevaring af farlige væsker også være opfyldt. Base-line fra DENIOS er det sikre valg til små og nye virksomheder. Du får enkle, solide og sikre produkter, der ikke tilbyder noget ekstra, til en god pris

Base-line fra DENIOS

  • Det basale udvalg sikrer din virksomhed

  • Optimal i pris og ydelse

  • Kan leveres omgående

classic-line fra DENIOS

Har du brug for det næste skridt – altså det (lille) ekstra, når du skal opbevare farlige væsker lovligt og sikkert?

For virksomheder, der ofte håndterer farligt gods, er der høje krav til deres lagerfaciliteter. Så du skal have nogle praktiske produkter af høj kvalitet fra et omfattende sortiment, som klæder dig godt på i din opbevaring og håndtering af olier og kemikalier. Flere forskellige typer af opsamlingskar, der er tilpasset forskellige beholdere, velegnet til transport og udviklet til påfyldning og aftapning, får du med classic-line fra DENIOS.

Classic-line fra DENIOS

  • Løsninger til enhver anvendelse

  • Bevist høj kvalitet

  • Fem års garanti

pro-line fra DENIOS

Har du brug for avancerede opsamlingskar og spildbakker af højeste kvalitet med praktiske funktioner og løsninger?

Har din virksomhed brug for innovative produkter med ekstra udstyr, der giver en øget sikkerhed i den daglige drift? Med pro-line får du opsamlingskar og spildbakker, der kan MERE. Pro-line har de mest innovative funktioner samt moderne konstruktioner, og du får opsamlingskar af højeste kvalitet.

Pro-line fra DENIOS

  • Højeste produkt- og servicekvalitet

  • EKSTRA sikkerhed og nem anvendelse

  • Ti års garanti

Tag et kig bag i kulissen hos DENIOS

Artikel

Opsamlingskarret - Vores klassiker siden 1986

Nogle gange bliver en simpel idé en reel innovation. En forretningsidé udspringer af en innovation, og en gruppe vokser ud af virksomheden. Du kan finde ud af, hvilken rolle en gammel Volkswagen spillede i udviklingen af opsamlingskarret her.

Læs mere
Artikel

Fra idé til produkt: Sådan bliver et DENIOS opsamlingskar skabt

Tag et kig bag kulisserne hos DENIOS! Her ser du, hvordan opsamlingskar af plast bliver fremstillet i vores virksomhed: Fra den første idé i vores innovationsafdeling og gennem godkendelsesprocessen til det færdige produkt, som vi fremstiller i vores egen produktion.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00