DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Mærker fra DENIOS – Udviklet til dine krav og behov

Hos DENIOS ser vi det som vores pligt at beskytte miljøet og naturen og at bevare begge for kommende generationer. I vores serie af brands med produkter til miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed kan du finde nøje udviklet produkter, der bidrager til en sikker håndtering og opbevaring af farlige medier; olier, kemikalier, syrer, baser, maling, kølevæske og så videre.

Hos DENIOS finder du innovative produkter
Vores produkter er udviklet af DENIOS’ egne ingeniører
30 års knowhow er grundlaget for vores produkter
Produkter beregnet til at beskytte vores miljø og natur
Vores produkter er praktiske og brugbare

SteelSafe depoter til farlige medier

Med den nye SteelSafe-serie samler DENIOS alle depoter af stål til farlige medier under ét brand. Og samtidig udvider vi vores omfattende sortiment med to nye produkter. Hvor der tidligere kunne opbevares små beholdere og op til 4 tromler, kan de to nye varianter nu rumme op til 2 IBC'er.

Læs mere

PolySafe depoter til farlige medier

PolySafe-serien byder på korrosionsfrie, vejrbestandige og stabile depoter af polyethylen til opbevaring af farlige medier. De er velegnede til opbevaring af aggressive kemikalier og stoffer til opstilling indendørs og i overdækkede udendørs områder i overensstemmelse med reglerne. Med PolySafe depoter til farlige medier kan du opbevare små beholdere eller op til 8 tromler eller 2 IBC'er.

Læs mere

FALCON Sikkerhedsbeholdere

Vores FALCON produkter giver dig pålidelig beskyttelse og den højeste sikkerhed ved transport og håndtering af dine farlige olier og kemikalier. Vores omfattende sortiment af FALCON produkter består af bl.a. af påfyldningskander, findoseringskander, opbevaringsbeholdere og transportbeholdere til sikker håndtering af aggressive kemikalier. Derudover har vi også stænkekander, sprøjtekander og rensekar til rengøringsarbejde.

Læs mere

DENSORB® Absorbenter

DENSORB® absorbenter fra DENIOS er din ultimative partner i kampen mod spildte væsker og lækager. DENSORB® absorberer kun, hvad den skal takket være de tre varianter af DENSORB®; Universal, Olie og Kemikalie. DENSORB® absorbenter hverken drypper, går i stykker eller fnugger - uanset hvor fyldte de er. En 100% mætning af absorbenterne er mulig, uanset om der er tale om måtter, ruller slanger eller klude.

Læs mere

bio.x rengøringsmiddel og rengøring af dele

Vores bæredygtige og pålidelige rengøringskoncept bio.x omfatter rengøringsborde, mobile vaske til brug på arbejdsborde og rengøringsmidler til rengøring af industrielle dele uden opløsningsmidler. Bio.x rengøringsmiddel er fri opløsningsmidler, hudvenligt, biologisk nedbrydeligt og udviklet specielt til brug ved rengøringsbordene fra bio.x. Med bio.x opnår du derfor en skånsom og samtidig yderst effektiv rengøring.

Læs mere

Lækagedetektor SpillGuard® & SpillGuard® connect

Med SpillGuard® har vores ingeniører udviklet det første advarselssystem af sin slags. Det er selvforsynende, klar til øjeblikkelig brug, og du kan eftermontere det i ethvert opsamlingskar uanset typen – selv i ATEX Zone 0. Når lækager fra olier og kemikalier drypper ned i opsamlingskarret, udløser SpillGuard® en visuel og akustisk alarm. På den måde når lækagerne ikke at forårsage større skader. Med SpillGuard® connect kan du også modtage alarmen på dine digitale enheder.

Læs mere

DENIOS’ producentmærker

Med over 30 års erfaring som både udviklere og producenter af opsamlingskar ved vi, at vores kunders krav og behov er meget forskellige. Du kan derfor føle dig sikker på, at du med garanti modtager de bedste og mest optimale løsninger for dig og dine opbevaringsudfordringer. I senere tid har vi fuldstændig revideret vores serier af opsamlingskar, og vi præsenterer nu vores nyeste producentmærker.

Læs mere

PURO-X Industriel rengøring- og vedligeholdelsesmiddel

PURO-X fra DENIOS byder på rengøringsmidler og plejeprodukter, der opfylder højeste krav. Vores produktsortiment af PURO-X består af rengøringsmidler og vedligeholdelsesmidler med olier og smøremidler. PURO-X er blandt andet velegnet inden for produktion, service og på værksteder.

Se produkter
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00