DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENSORB® absorbenter

Når du håndterer farlige væsker, skal du være forberedt i tilfælde af lækager. Med DENSORB® absorbenter kan du reagere så hurtigt, som en lækage kræver. Med absorbenter til at absorbere farlige væsker undgår du fatale konsekvenser for miljøet, dine medarbejdere og din virksomhed.

Vores store udvalg af absorbenter fra DENSORB® giver dig den rigtige løsning til enhver anvendelse. For du kan få absorbenter formet som puder, ruller, slanger, måtter og komplette spildkits. Vi inddeler vores absorbenter i olieabsorberende absorbenter, universelle absorbenter og kemikalieabsorberende absorbenter.

DENSORB® - Avanceret Kapillaritetsteknologi

DENSORB® absorbenter har en avanceret kapillaritetsteknologi – det vil sige, at deres evne til at suge væske op er mere end effektiv. Du kan benytte DENSORB® som en forebyggende beskyttelsesforanstaltning, eller hvis lækagen allerede er sket. Du sparer penge på grund af DENSORB®s høje sugeevne og effektivitet.

DENSORB® absorberer op til 16 gange sin egen vægt

DENSORB® absorbenter har kapacitet til at kunne absorbere op til 16 gange sin egen vægt grundet den avancerede kapillaritetsteknologi. DENSORB®s fiberstruktur sikrer, at den absorberede væske bliver fordelt hurtigt og jævnt i eksempelvis den absorberende pude.

Din fordel: Brug færre ressourcer og spar penge når DENSORB® absorberer op til 16 gange sin egen vægt.

DENSORB® drypper og spilder ikke

Vores DENSORB® absorbenter har en høj modstandsdygtighed i forhold til dryp og lækager. Grundet sammensætningen af dine DENSORB® absorbenter risikerer du ikke, at den fyldte DENSORB® spilder eller drypper på vejen hen til korrekt destruktion.

Din fordel: DENSORB® holder på væsken under rengøringen af lækager, så du undgår sekundære lækager, dryp eller spild.

Du får lang holdbarhed med DENSORB® absorbenter

Med den høje sugeevne og kapacitet besidder vores DENSORB® absorbenter en eminent rivestyrke og slidstyrke, og det er ligegyldigt, om absorbenterne er mættet med væske. DENSORB® absorbenter fra DENIOS har desuden et ekstra beskyttende lag, som øger holdbarheden yderligere og muliggør langvarig brug som underlag på arbejdsborde eller under maskiner (afhænger af typen af absorbenter; måtter, puder og så videre.)

Din fordel: DENSORB® er rivesikker, og derfor får du absorbenter med høj holdbarhed. Du sparer udgifterne til hyppige køb af nye absorbenter.

Beskyt dine medarbejdere og miljøet
Køb DENSORB® absorbenter fra DENIOS

DENSORB® absorbenter er en optimal løsning for inddæmning og rengøring af lækager og spild.

Din kvalitetsfordele med DENSORB® vist i videoer

DENSORB® Absorberingsevne til olie

DENSORB® absorbenter optager olie jævnt, sikkert og uden spild - også selvom den er mættet. På den måde undgår du sekundære lækager, når du fjerner olien.

DENSORB® Sådan absorberer du olie sikkert på vand

DENSORB® optager lækket olie stærkt, smart og sikkert - helt uden at absorbere vandet. På den måde mindsker du påvirkningen og bruger kun den nødvendige mængde absorbenter.

DENSORB® Kvalitetskontrol

DENSORB® absorbenternes kvalitet bliver regelmæssigt kontrolleret i vores teknikum. På den måde sikrer vi deres høje slidstyrke.

DENSORB® absorbenter til enhver anvendelse

DENSORB® Universal absorbenter

DENSORB® Universal absorbenter er uundværlige ved spild og lækager af opløsningsmidler, olier, kølevæsker og smøremidler samt ikke-aggressive syrer og baser. Brug især DENSORB® Universal i produktion, på værksteder og på lagre.

Se alle vores DENSORB® Universal absorbenter

DENSORB® Olieabsorbenter

DENSORB® Olieabsorbenter af vandafvisende og absorberer kun olier, benzin, petroleum, opløsningsmidler og andre kulbrintebaserede væsker. Brug især DENSORB® Olieabsorbenter udendørs og i forbindelse med beskyttelse af vand.

Se alle vores DENSORB® Olieabsorbenter

DENSORB® Kemikalieabsorbenter

DENSORB® Kemikalieabsorbenter absorberer aggressive farlige væsker og kemikalier såsom syrer og baser. Brug især DENSORB® Kemikalieabsorbenter på laboratorier og gerne i bunden af skabe til farlige kemikalier.

Se alle vores DENSORB® Kemikalieabsorbenter
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00