DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

FALCON

Transport, påfyldning, opbevaring, findosering, dekantering og rengøring – det er hverdagen i mange produktionsvirksomheder, hvor der bliver arbejdet med væsker. Når det kommer til brændbare, ætsende, brandfarlige eller aggressive væsker, så skal hver handling og bevægelse være sikker og lovlig.

Det er en udfordring, der sætter store krav til medarbejdernes opmærksomhed. For at kunne støtte og udruste dine medarbejdere til enhver situation, hvor de håndterer farlige væsker, har vi hos DENIOS udviklet produkter, der sikrer en pålidelig beskyttelse og maksimerer sikkerheden under håndteringen af de farlige olier og kemikalier.

Til at kunne klare sikker transport, sikker påfyldning, sikker opbevaring, sikker findosering, sikker dekantering og sikker rengøring har vi udviklet FALCON.

Dosering og rengøring

Præcis dosering under kontrol

Du og dine medarbejdere bruger i den daglige brændbare og aggressive væsker til rengøring og affedtning. Derfor har din virksomhed også brug for sikker og økonomiskbesparende brug af de forskellige olier eller kemikalier.

Stænkekander fra FALCON gør lige netop det. Når du presser en svamp eller klud på den fjedermonterede stempelplade i rustfrit stål, bliver væsken transporteret opad via pumpemekanismen. Når kluden eller svampen er fugtet og fjernet fra stænkekanden, bevæger stempelpladen sig op igen, og på samme tid løber den eventuelle restvæske tilbage i beholderen. Du beskytter dine medarbejdere mod mulige farlige dampe fra de farlige væsker, og samtidig sparer du penge ved ikke at smide for meget doseret væske ud.

FALCON stænkekander

FALCON stænkekander muliggør fugtning af rengøringsklude eller svampe uden behov for at tippe eller hælde beholderen. Der er økonomiske besparelser ved brug af en skænkekande, i det det overskydende væske løber tilbage fra stempelpladen og ned tilbage i kanden.

Se vores FALCON stænkekander

FALCON stænkekander i polyethylen (PE)

Når du skal rengøre små dele med eksempelvis syrer og baser, kan du anvende FALCON stænkekander i det hårde kemisk og resistente HDPE. Stempelpladen med fjeder i rustfrit stål sørger for præcis dosering, i det den eventuelle overskydende væske løber tilbage i kanden, når din klud eller svamp er blevet tilstrækkeligt fugtet.

Se FALCON stænkekander i PE

FALCON sprøjtekander

Økonomisk og korrekt dosering i din virksomheds daglige drift. FALCON sprøjtekander er det ideelle værktøj til rengøring af forskellige overflader og tilbyder en høj modstandsdygtighed over for mange rengøringsmidler.

Se FALCON sprøjtekander

FALCON rensekar til rengøring af emner

FALCON rensekar er ideelle til rengøring og affedtning af små dele. Rensekarrene er udstyret med et låg, der lukker automatisk i tilfælde af brand.

Se FALCON rensekar til rengøring af emner

FALCON rensekar med dykkebeholder

Rengør eller affedt større dele i en komfortabel arbejdshøjde med FALCON rensekar med dykkebeholder. Rensekarrene med dykkebeholdere er lavet af rustfrit stål, der er let at rengøre, og som er bestandig mod kemikalier.

Se FALCON rensekar med dykkebeholder

Fin dosering og overførsel med FALCON

Hånden under kontrol

Når du anvender en findoseringskande fra FALCON, lægger du mærke til, hvor let den er at benytte, hvor godt håndtaget ligger i hånden, og hvor nemt det er at dosere og dekantere med høj præcision.

Findoseringskanden er designet og udviklet i rustfrit stål, og hanen med ventilering sørger for præcis påfyldning og dosering. Du har fuldstændig kontrol over doseringen af farlige væsker med en findoseringskande fra FALCON.

FALCON findoseringskander

Findoseringskander fra FALCON har en integreret flammespærre, der beskytter effektivt mod indtrængning af flammer. Med findoseringshanen får du nøjagtig dosering af brandfarlige og aggressive væsker.

Se vores FALCON findoseringskander

FALCON sikkerhedskander (PE)

Hvis du arbejder med ætsende væsker såsom syrer og baser, skal du bruge FALCON sikkerhedskander i polyethylen. Det slidstærke og modstandsdygtige HDPE kan være i kontakt med de ætsende væsker, uden der sker skader på findoseringskanden.

Se vores FALCON findoseringskander i PE

FALCON lagerkander og transportkander

Har du brug for en sikker løsning til opbevaring og til intern transport af brandfarlige og ætsende væsker? Så er vores FALCON lagerkander og transportkander den rigtig løsning for dig og din virksomhed.

Se vores FALCON lagerkander og transportkander

FALCON sikkerhedskander i PE

Skal du opbevare syrer og baser, eller skal du transportere syrer og baser i din virksomhed? Så er vores FALCON lagerkander og transportkander i det kemisk resistente polyethylen det rigtig valg for dig og din virksomhed.

Se vores FALCON sikkerhedskander i PE

FALCON LubriFlex påfyldningskander

Vores LubriFlex påfyldningskander af lavet af miljøvenlig polyethylen (PE). De modstandsdygtige, kemisk resistente og UV-stabiliserede kander er især velegnet til anvendelser med smøremidler.

Se vores FALCON LubriFlex påfyldningskander

Opbevaring og påfyldning

Bevægelse og transport under kontrol

En sikkerhedsdunk til brandfarlige og aggressive væsker er en stor del af hverdagen. Den er konstant på farten mellem tankstationen og lageret, den bliver fyldt op, den bliver transporteret, og den bliver opbevaret.

Sikkerhedsdunke og sikkerhedsbeholdere fra FALCON er udviklet til netop transport og påfyldning. De er lavet af enten stål eller rustfrit stål. Takket være dens findoseringshane af stål er den en reel aftapningsstation – selv i mindre mængder.

FALCON sikkerhedsdunke med findoseringshane

Sikkerhedsdunke fra FALCON er udstyret med en praktisk tappehane, som muliggør jævn og præcis påfyldning. Dette er ideelt til direkte påfyldning fra hylden, hvor du opbevarer sikkerhedsdunken.

Se vores FALCON sikkerhedsdunke med findoseringshane

FALCON sikkerhedsdunke med transportgodkendelse

FALCON sikkerhedsdunke er pladsbesparende til opbevaringen. Derudover er sikkerhedsdunkene FN-godkendte til transport af flydende og farlige væsker i henhold til emballagegrupper I, II og III (UN 3A1 / X / 250 / …).

Se vores FALCON sikkerhedsdunke med transportgodkendelse

FALCON sikkerhedskander med findoseringshane

FALCON sikkerhedskander med findoseringshane er som standard udstyret med flammespærre, der forhindrer indholdet i sikkerhedskanden i at blive antændt. Sikkerhedskanderne kan bruges til brandfarlige og aggressive væsker.

Se vores FALCON sikkerhedskander med findoseringshane

FALCON sikkerhedsbeholdere med transportgodkendelse

FALCON sikkerhedsbeholdere er kompakte i størrelsen, og de er FN-godkendte til transport (UN 3A1 / X / 250 / …). Med en FALCON sikkerhedsbeholder kan du opbevare og transportere brændbare og aggressive væsker sikkert.

Se vores FALCON sikkerhedsbeholdere med transportgodkendelse

FALCON tragte

Med FALCON tragte kan du let, sikkert og praktisk overføre flydende væsker af enhver art til eksempelvis tromler eller IBC palletanke. Brug tragtene til syrer, baser, brugte olier eller flydende fødevarer.

Se vores FALCON tragte

Findosering med FALCON - Video

FALCON stænkekander

Se videoen med vores FALCON stænkekander. Når den fjedermonterede stempelplade bliver trykket ned, bliver væsken transporteret op via pumpemekanismen. Så snart din rengøringsklud er fugtet og fjernet fra stempelpladen, bevæger pladen sig opad, og den resterende væske løber tilbage i stænkekanden.

Præcis dosering kan betale sig

Der er en grund til, at vores FALCON beholdere, kander og dunke er udstyret med en findoseringshane. Du skal nemlig kunne dosere en hel nøjagtig mængde af farlig væske sikkert. Præcis og omhyggelig håndtering af farlige væsker har sine fordele: brandfarlige og aggressive væsker er farlige og skadelige – og de koster på den økonomiske konto.

Mindsk farer

Med præcis dosering bruger du kun den nøjagtige mængde af farlige væsker. Dette mindsker risikoen for medarbejdere og miljøet.

Undgå forkert dosering

Overdosering eller underdosering kan resultere i en forringelse af dine farlige væsker. Du undgår dette ved en præcis dosering – eksempelvis med en findoseringshane.

Undgå meromkostninger

Hvis du overdoserer og smider de farlige olier eller kemikalier ud, så vil du have en øget brug. En øget brug vil føre til større omkostninger. Præcis dosering har økonomiske fordele, i det du kun doserer den væske, der er brug for.

Reducér risikoen for lækage

Nøjagtig dosering betyder ikke kun økonomiske besparelser, men også en øget renlighed. Med FALCON kan du påfylde farlige væsker selv på svært tilgængelige steder, eller hvis du fylder på beholdere med små åbninger.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00