DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

PolySafe – depoter til farlige medier af kunststof fra DENIOS

PolySafe-serien byder på korrosionsfrie, vejrbestandige og stabile depoter af polyethylen til opbevaring af farlige medier. De er velegnede til opbevaring af aggressive kemikalier og stoffer til opstilling indendørs og i overdækkede udendørs områder i overensstemmelse med reglerne. Med et PolySafe depot kan du opbevare små beholdere eller op til 8 tromler eller 2 IBC'er.

Find PolySafe modellen til dine behov

PolySafe depoter til farlige medier fås i mange forskellige modeller med et hav af forskellige udstyrsmuligheder. De byder på en lagerkapacitet til alt fra små beholdere og op til 8 tromler eller 2 IBC'er. Så du finder uden tvivl en, der passer til dine behov. De kan let lastes med gaffeltrucks eller stabler, har frirum under depotet og kan låses. Uanset om du foretrækker hængselsdøre, låger, jalousilåger eller skydedøre, så finder du den ideelle løsning til dine behov.

Produktoversigt: depoter til farlige medier

Læs mere i vores seneste udgave af safety@work (engelsk):

  • En komplet produktoversigt over alle depotmodeller af stål og plast

  • Spændende baggrundsinformation om opbevaring med et depot til farlige medier

  • Praktisk tilbehør til sikkert og effektivt arbejde

Så alsidige er vores PolySafe depoter til farlige medier

Som markedsleder og producent tilbyder vi dig det største og mest varierede udvalg af depoter til farlige materialer i plast. Og vi har uden tvivl det rette PolySafe depot til dine behov. Se selv i videoen.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00