DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

SteelSafe - Depoter i stål til farlige medier fra DENIOS

Med SteelSafe-serien samler vi alle ståldepoter under ét tag. Her finder du pladsbesparende og særligt økonomiske opbevaringsløsninger til at opbevare dine miljøforurenende medier på sikker vis i små beholdere, tromler og IBC palletanke. Eller til passiv opbevaring af brandfarlige væsker.

SteelSafe depoter til farlige medier - sikker opbevaring på økonomisk vis

Skal din opbevaring af farlige medier både være sikker, men samtidig udnytte pladsen bedst muligt i din virksomhed? Så se her, hvordan du kan opbevare dine farlige stoffer sikkert, pladsbesparende og økonomisk med SteelSafe depoter fra DENIOS.

Spar plads og vind mere gulvplads i din produktion

Med SteelSafe depoterne slipper du for at forære din værdifulde plads i produktionen væk til opbevaring. For depoterne er velegnede til udendørs opstilling, så du kan få mere ud af dit produktionsområde. Særligt brandfarlige væsker kan du med fordel opbevare i det fri og opretholde brandbeskyttelsen nemt og omkostningseffektivt med sikkerhedsafstande.

Få korte afstande og arbejd mere effektivt

Den decentrale opbevaring af farlige stoffer sikrer et sikkert, effektivt og økonomisk arbejde i din virksomhed. For du kan placere SteelSafe depoterne lige der, hvor du har brug for dem - fx i nærheden af jeres arbejdsstation indendørs. Så sparer du tid med korte gåafstande og øger dermed produktiviteten. Samtidig giver du også sikkerheden et nøk opad, fordi du undgår transportveje.

Spar omkostninger og øg fleksibiliteten

Skal du opbevare få store beholdere, så er SteelSafe depoterne fra DENIOS det omkostningseffektive, fleksible og effektive alternativ til sikker opbevaring. For du kan fx udvide lagerkapaciteten i din virksomhed nemt og hurtigt ved at tilføje et SteelSafe depot. Depotet leveres nemlig monteret, og installationen er så nem, at du kan tage dit depot i brug med det samme.

Find SteelSafe depotet til dine behov

SteelSafe depoterne til farlige medier fås i mange forskellige modeller med et stort udvalg af udstyr. Du kan vælge imellem alt fra modeller til små beholdere eller med en lagerkapacitet på op til 8 tromler eller op til 2 IBC'er. Så du kan med garanti finde en version til dine mængder. Du vælger selv, om du vil installere dem indendørs, udendørs eller i Ex-områder, så længe der er tilstrækkelig ventilation og jordforbindelse. SteelSafe depoterne har luft under, så du nemt kan flytte dem med en gaffeltruck. De kan låses, er pulverlakerede og er alsidige takket være de forskellige udstyrsmuligheder som f.eks. låger, hængslede døre eller skydedøre.

Nyhed: Nu kan du spare endnu mere plads med SteelSafe depoter med jalousilåger

De fire nye modeller giver dig mulighed for at opbevare dine tromler eller små beholdere på endnu mindre plads. For depoterne er udstyret med jalousilåger, som sparer dig for den plads, andre låger ville optage ved at åbne ud i rummet. Hvad vil du bruge den ekstra plads på?

SteelSafe depot D2 til små beholdere

Opbevar dine små beholdere i bunden og på stålhylderne.

SteelSafe depot D2 til 2 tromler

Opbevar 2 x 200 liters tromler direkte på gitteret eller på en europalle.

SteelSafe depot D4 til små beholdere

Opbevar dine små beholdere i bunden og på stålhylderne.

SteelSafe depot D4 til 4 tromler

Opbevar 4 x 200 liters tromler direkte på gitteret eller på en europalle.

Få en forsmag på en lettere arbejdsgang - så nemt opbevarer du IBC'er med SteelSafe

Oplev alle fordelene ved vores nye SteelSafe depoter til farlige medier i videoen.

Produktoversigt: depoter til farlige medier

Læs mere i vores seneste udgave af safety@work (engelsk):

  • En komplet produktoversigt over alle depotmodeller af stål og plast

  • Spændende baggrundsinformation om opbevaring med et depot til farlige medier

  • Praktisk tilbehør til sikkert og effektivt arbejde

Sådan bliver vores SteelSafe depoter produceret

Som udvikler og producent har sikkerhed og kvalitet højeste prioritet. De robuste SteelSafe depoter til farlige medier er udviklet af vores ingeniører i den interne innovationsafdeling og bliver derefter fremstillet i en topmoderne produktion. Svejsearbejdet udføres af kvalificeret faglært personale, og vi fornyer regelmæssigt vores svejsecertifikater til dette formål. Desuden testes svejsesømmene i hvert ståldepot for utætheder før levering. SteelSafe depoterne fra DENIOS opfylder kravene i StawaR.

DENIOS Engineering. Fra udvikling til færdig kvalitet.

1

Beregningsmetode

Vi bruger teoretiske beregningsmetoder som f.eks. belastningssimulering til at kontrollere, om alle komponenter og det samlede produkt opfylder de nødvendige sikkerhedskriterier som f.eks. belastningsevne og stabilitet.

2

Praktiske eksperimenter

I praktiske test simulerer vi bæreevnen som følge af ydre påvirkninger i den senere anvendelse, f.eks. stabilitet og tæthed (fyldningstest) eller også bæreevnetest med stålvægte.

3

TÜV-inspektion

Ståldepoterne opfylder de seneste krav i StawaR og gennemgår både tæthedsprøver og belastningsprøver samt kvalitetsinspektioner af eksterne testorganisationer med henblik på certificering.

4

Produktion af serier

DENIOS depoter til farlige medier bliver fremstillet under høje kvalitetsstandarder i vores egne produktionsfaciliteter. Vi er en certificeret specialvirksomhed i henhold til den tyske vandforsyningslov (WHG) og opfylder kravene til fremstilling af stålsamlinger i henhold til DIN EN 1090-2.

5

Kvalitetssikring

Hvert produkt, som vi udvikler og fremstiller hos DENIOS, bliver underkastet strenge interne kvalitetstests. Alle komponenter og deres samspil i det færdige produkt bliver testet. Hvert ståldepot bliver altid underkastet en rød-hvid-test.

Vedligeholdelsesservice til dit SteelSafe depot til farlige medier

Som med alt andet arbejdsudstyr skal funktionen og dermed sikkerheden i et depot til farlige medier altid være garanteret. Nødvendige vedligeholdelsesforanstaltninger skal udføres straks, og eventuelle konstaterede mangler skal straks udbedres. Udnyt den professionelle vedligeholdelsesservice fra DENIOS for at minimere risikoen for fejl på depotet og for at bevare dets levetid. Vores erfarne serviceteam arbejder med den nyeste teknologi, herunder inspektionsprotokoller og mærkater.
Vi tilbyder disse vedligeholdelsesmuligheder for SteelSafe depoter til farlige medier (testning i overensstemmelse med StawaR):

  • Teknisk tæthedsprøve ved hjælp af svejsesøm-testmetoden (vakuumpumpe).

  • Visuel inspektion for skader, defekter, korrosion og forurening

En unik testprocedure

Ud over en professionel visuel inspektion er DENIOS i øjeblikket den eneste leverandør, der tilbyder en teknisk inspektion af det integrerede opsamlingskar i dit SteelSafe depot til farlige medier.

Vi bruger en unik metode til test af svejsesømmene, der gør selv de mest hårfine revner og fejl synlige. Denne tekniske svejsesømtest giver det højeste sikkerhedsniveau, og vores godkendelsesprotokol tjener som bevis for din vedligeholdelsesdokumentation.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00