DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Bio.x – Rengøringsmiddel uden opløsningsmidler

Opløsningsmidler bruges ofte til at rengøre emner, maskindele eller smådele. Men rengøringsmidler med opløsningsmidler rummer betydelige risici for mennesker og natur. For opløsningsmidlerne kan fx gøre skade ved fordampning, sprøjtning, eller hvis de absorberes gennem huden eller i luftvejene. Derudover udgør de også en risiko for brand og eksplosion.

Med bio.x fra DENIOS undgår du helt skadelige opløsningsmidler – samtidig med du får de bedste rengøringsresultater. Bio.x-serien inkluderer rengøringsborde til rengøring af maskindele og andre smådele samt bio.x rengøringsmiddel til rengøring af dele uden opløsningsmidler.

Dine bio.x fordele

Bio.x rengøringsmidler fra DENIOS har en høj fedtopløselighed, pålidelighed og en lang levetid ved rengøring af smådele. Dette er takket være kraftfulde overfladeaktive stoffer og en høj koncentration af resistente naturlige mikroorganismer. De skånsomme bio.x rengøringsmidler er miljøvenlige, bionedbrydelige, dermatologisk testede og meget milde mod huden.

Bæredygtig

Olier og fedtstoffer bliver nedbrudt. Bio.x er helt fri for skadelige opløsningsmidler, EDTA og toksiner.

Sikker

Der er ingen sundhedsrisiko ved at bruge bio.x., og bio.x er meget mild mod huden. Dertil er der ingen risiko for eksplosion eller brand.

Effektiv

Bio.x er et universelt rengøringsmiddel, som har en meget effektiv rengøringsevne på grund af udvalgte og testede overfladeaktive stoffer.

Økonomisk

Kontinuerlig selvrensning muliggør lang levetid og vedvarende høj effektivitet.

Bio.x rengøringsmidler

Bio.x rengøringsmidler er specialudviklede universelle rengøringsmidler uden opløsningsmidler. Bio.x rengøringsmidler til rengøring af smådele og maskindele passer perfekt til eksempelvis bio.x rengøringsborde og rengøringsstationer. De biologiske bio.x rengøringsmidler er velegnede til rengøring af:

  • Alle almindelige metaller (inklusiv aluminium og messing)

  • Plast

  • Malede og galvaniserede overflader

Rengøringsmidler af mærket bio.x fjerner olier, lette fedtstoffer, kølesmøremidler, korrosionsbeskyttelsesmidler, partikelsnavs og andre forurenende stoffer og væsker. Du kan eksempelvis benytte bio.x til rengøring af komponenter og smådele under vedligeholdelse af produktionsanlæg, udstyr og værktøj i reparation, samt vedligeholdelse og rengøring af dimensionerede dele i produktionen.

Bio.x rengøringsvæske (klar til brug)

Bio.x rengøringsvæske er klar til brug og er udviklet til alt typisk arbejde inden for industri, værksted og vedligeholdelse. Anvendelsestemperaturen er 41°C, og rengøringsvæsken kan fjerne olier, fedtstoffer og kølemidler fra metaldele. Med bio.x rengøringsvæske som vedvarende rengøringsmiddel får dine maskindele en lang levetid.

Bestil bio.x rengøringsvæske

Bio.x koncentrat

Bio.x koncentrat er udviklet til bio.x rengøringsborde til rengøring af smådele og maskindele. Bio.x koncentrat bliver til bio.x rengøringsvæske (og klar til brug), når det blandes med vand (blandingsforhold er 1:4). Anvendelsestemperaturen er 41°C, og rengøringsvæsken fjerner olier, fedtstoffer og kølemidler fra metaldele.

Bestil bio.x koncentrat

Bio.x ultra

Bio.x ultra er et endnu mere koncentreret og stærkere rengøringsmiddel end blot bio.x. Bio.x ultra fjerner tunge olier, fedtstoffer og antikorresionsvoks på ingen tid. Med bio.x ultra får du rengøringsvæske med høj smudsopløselighed og optimeret fedtopløselighed – selv gummifedt kan fjernes med bio.x ultra.

Bestil bio.x ultra

bio.x Power Up

Bio.x power up kan tilsættes sammen med bio.x rengøringsvæske for at øge rengøringseffekten af bio.x rengøringsvæsken. Brug bio.x power up når særligt snavsede komponenter og smådele skal rengøres.

Bestil bio.x power up

bio.x Protect

Bio.x protect er en mild alkalisk korrosionshæmmer, og den er beregnet til jern, stål og støbejern. Brug bio.x protect sammen med vores almindelige bio.x rengøringsvæske for at få en midlertidig højere korrosionsbeskyttelse.

Bestil bio.x protect

Bio.x rengøring af smådele

Udforsk de nye og optimerede bio.x rengøringsborde til rengøring af metaldele, maskindele og smådele uden opløsningsmidler.

Her er tale om tysk kvalitet og design - og som produceres i Tyskland. De brugervenlige rengøringsborde opvarmer bio.x rengøringsvæsken til 41°C, hvilket garanterer effektiv rengøring af smådele ved børstning, sprøjtning eller iblødsætning.

Med vores nye bio.x rengøringsborde får du:

  • Rengøringsborde der er vedligeholdelsesvenlige - reparationer er nemmere end nogensinde før.

  • Den optimerede kontrol og innovative sedimentovervågning sikrer pålidelighed og de bedste rengøringsresultater.

  • Endnu højere energibesparelse takket være en forbedret termisk isolering, en fordampningsbeskyttelse og en integreret energibesparende tilstand til når rengøringsbordene ikke er i brug.

Du får en eksklusiv præsentation samt flere visuelle indtryk af vores nye og optimerede bio.x rengøringsborde i videoen til højre.

En ny størrelse

Bio.x A25

Det nye bio.x A25 er vores mindste bio.x rengøringsbord. Dets lave vægt og kompakte størrelse gør det til et mobilt rengøringsbord, der er oplagt at anvende på værksteder og i afdelinger med kun lidt plads. Bio.x A25 er ideel til rengøring af smådele, værktøj, tandhjul, møtrikker og lignende komponenter. Rengøringsbordet er usædvanlig økonomisk og har alle de vigtige og grundlæggende funktioner til manuel rengøring med en pensel.

Se vores bio.x A25 her
Den mobile

Bio.x B60

Det nye rengøringsbord bio.x B60 fra DENIOS er en kompakt enhed med et nyt og tiltalende design til brug ved trange pladsforhold eller forskellige steder. Bordet udmærker sig ved den nemme betjening og opfylder alle ergonomiske krav til sund rengøring uden opløsningsmidler. Vha. hjul (tilbehør) kan rengøringsbordet nemt flyttes og bruges forskellige steder.

Se vores bio.x B60 her
Den alsidige

Bio.x C100

Bio.x C100 fra DENIOS er vores nye rengøringsbord, der kombinerer et moderne design med maksimal funktionalitet og med en stabil konstruktion. Den brugervenlige enhed opvarmer din bio.x rengøringsvæske til de anvendelige 41°C, så du får den mest effektive rengøring. Den rummelige og let tilgængelige vask gør det muligt at børste, sprøjte og blødgøre emnerne.

Se vores bio.x C100 her
Den ekstra store

Bio.x C100 XL

Den nye rengøringsbord bio.x C100 XL er unikt i sin størrelse og stabilitet, i det du her får et ekstra stort rengøringsbord til rengøring af emner uden opløsningsmidler. Har du store og voluminøse metaldele eller maskindele, kan de let rengøres af en eller to brugere på samme tid. Den barrierefrie arbejdsflade garanterer maksimal komfort og god tilgængelighed fra alle sider.

Se vores bio.x C100 XL her
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00