DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Termoteknik

Når dine medier skal have en bestemt temperatur, skal der energi til processen - f.eks. i form af elektrisk strøm. Den tilførte energi omdannes derefter til termisk energi til opvarmning, køling eller airconditionering, som overføres fra en materialestrøm (f.eks. luft) til dine medier via en varmeveksler. Høj energieffektivitet sparer penge - og for at opnå dette er det afgørende at have en præcis energioverførsel og optimal varmeisolering. Og det har DENIOS' varme- og kølekamre.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.
Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i
DENIOS Know-how.

Vigtige tilføjelser til dit produkt

Udstyr

Udnyt DENIOS' mange forskellige produkter til individuel opsætning af dit varmekammer. Hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev mange innovationer til det moderne varmekammer i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele ordreprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS' teknikere sikrer en professionel installation af dit lagersystem og ledsager godkendelsen på stedet, herunder alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelsen udfører vi gerne regelmæssig vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00