DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lager- og procesteknologi

DENIOS er en producent af sikker og miljøvenlig lagringsteknologi i stål samt varmekamre og systemer til detektion af forurenende medier til procesteknologi. Produkterne er optimalt designet til lager- eller procesmediet og de tilhørende aktiviteter. Baseret på standardiserede systemer kan du vælge frit fra vores brede udvalg af udstyr. Individuelle løsninger er mulige inden for alle produktområder. Og så kan du nyde godt af fremragende kundesupport - også i din virksomhed.

Produktområder

Opbevaring af farlige materialer

Inden for lagringsteknologi tilbyder vi opbevaring af farlige materialer og brandsikring - godkendt af DIBt til lovlig opbevaring af brandfarlige, giftige, oxiderende eller vandforurenende stoffer. Vores eksperthold overtager hele planlægningen og realiseringen for dig - f.eks. til dit nye opløsningsmiddellager, malingsrum, affaldsopbevaringsrum eller noget helt fjerde!

Læs mere

Opbevaring og testrum til lithiumbatterier

Der er stor risiko for fare ved håndtering af litiumbatterier. Brand, kemiske reaktioner og i værste fald eksplosion - hvert enkelt tilfælde er ensbetydende med fare for medarbejdere, virksomheden og miljøet. Det er her, at DENIOS kommer ind i billedet. Vi tilbyder et omfattende udvalg af specialprodukter til din sikkerhed. Uanset om du ønsker at opbevare, oplade eller teste lithium-enheder på sikker vis.

Læs mere

Termoteknik

Uanset om det drejer sig om opvarmning, afkøling, hærdning, smeltning eller tørring: Inden for termoteknologi tilbyder vi skræddersyede løsninger til alle industrisektorer, der arbejder med temperaturfølsomme medier. Løsninger til små krav og til store kapaciteter. Uanset om det drejer sig om opvarmning eller smeltning op til 150 °C, frostfri opbevaring eller nedkøling ned til -25 °C - med DENIOS er du udstyret til alle behov.

Læs mere

Udsugning og ventilation

Arbejds- og produktionsprocesser inden for mange områder af industrien, kemi og farmaci kræver håndtering af medier eller materialer, der afgiver farlige emissioner under deres behandling. Stinkskabe, kabiner og udsugningssystemer fra DENIOS tilbyder beskyttelse af personer, produkter og rum på højeste niveau, eventuelt med eksplosionsbeskyttelse eller i en GMP-kompatibel version.

Læs mere

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Casestudier

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Casestudier

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH fra Østrig producerer elektromekaniske enheder. Ved rengøring af små dele dannes der brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne bør beskyttes mod. Et DENIOS udsugningsbord / stinkskab med forureningsdetektion garanterer en øget sikkerhed.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Gå til DENIOS KNOW-HOW
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv