DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lager- og procesteknologi

DENIOS er en producent af sikker og miljøvenlig lagringsteknologi i stål samt varmekamre og systemer til detektion af forurenende medier til procesteknologi. Produkterne er optimalt designet til lager- eller procesmediet og de tilhørende aktiviteter. Baseret på standardiserede systemer kan du vælge frit fra vores brede udvalg af udstyr. Individuelle løsninger er mulige inden for alle produktområder. Og så kan du nyde godt af fremragende kundesupport - også i din virksomhed.

Produktområder

Opbevaring af farlige materialer

Inden for lagringsteknologi tilbyder vi opbevaring af farlige materialer og brandsikring - godkendt af DIBt til lovlig opbevaring af brandfarlige, giftige, oxiderende eller vandforurenende stoffer. Vores eksperthold overtager hele planlægningen og realiseringen for dig - f.eks. til dit nye opløsningsmiddellager, malingsrum, affaldsopbevaringsrum eller noget helt fjerde!

Læs mere

Opbevaring og testrum til lithiumbatterier

Der er stor risiko for fare ved håndtering af litiumbatterier. Brand, kemiske reaktioner og i værste fald eksplosion - hvert enkelt tilfælde er ensbetydende med fare for medarbejdere, virksomheden og miljøet. Det er her, at DENIOS kommer ind i billedet. Vi tilbyder et omfattende udvalg af specialprodukter til din sikkerhed. Uanset om du ønsker at opbevare, oplade eller teste lithium-enheder på sikker vis.

Læs mere

Termoteknik

Uanset om det drejer sig om opvarmning, afkøling, hærdning, smeltning eller tørring: Inden for termoteknologi tilbyder vi skræddersyede løsninger til alle industrisektorer, der arbejder med temperaturfølsomme medier. Løsninger til små krav og til store kapaciteter. Uanset om det drejer sig om opvarmning eller smeltning op til 150 °C, frostfri opbevaring eller nedkøling ned til -25 °C - med DENIOS er du udstyret til alle behov.

Læs mere

Udsugning og ventilation

Arbejds- og produktionsprocesser inden for mange områder af industrien, kemi og farmaci kræver håndtering af medier eller materialer, der afgiver farlige emissioner under deres behandling. Stinkskabe, kabiner og udsugningssystemer fra DENIOS tilbyder beskyttelse af personer, produkter og rum på højeste niveau, eventuelt med eksplosionsbeskyttelse eller i en GMP-kompatibel version.

Læs mere

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Artikel

Opladning af lithiumbatterier: Hvad skal du være opmærksom på forsikringsmæssigt?

Find ud af, hvilke pligter du absolut bør overholde, når du oplader litiumbatterier, for at øge sikkerheden i din virksomhed og undgå unødvendige komplikationer i tilfælde af et forsikringskrav.

Læs mere
Case study

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Gå til DENIOS KNOW-HOW
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00