DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre og testrum til lithium-batterier

Lithiumbatterier er meget kraftfulde, har en høj energitæthed og kapacitet, men med fordelene følger der også en række sikkerhedsrisici. For de udgør ikke kun en øget risiko for svært slukkelige brande og eksplosioner, men også udledning af farlige, usynlige dampe. Lovgivningen har endnu ingen ensartet bestemmelse til forebyggelse af skader, men ikke desto mindre er det vigtigt at implementere sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge og begrænse skader – og at sikre forsikringsdækningen. Det er her, at DENIOS kommer ind i billedet. For uanset om du er interesseret i at opbevare eller teste lithiumbatterier og -enheder, så kommer den optimale løsning fra DENIOS.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.

Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i

DENIOS Knowhow.

Vigtige tilføjelser til dit produkt

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit lager- eller testrum til litiumbatterier efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi også tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Find alt det, du skal bruge, og udforsk alle vores innovationer i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele ordreprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS teknikere sikrer den professionelle installation af dit lagersystem og ledsager godkendelsen af stedet inklusive alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelse overtager vi gerne den regelmæssige vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Produktguide

Lithiumbatterier: Luk risikoen inde

Håndteringen af lithiumbatterier kommer med farer. Men uanset, om du ønsker at opbevare, håndtere, transportere eller stressteste dine batterier, så finder du den rette løsning til at mindske risikoen hos DENIOS.

Læs mere
Artikel

Opladning af lithiumbatterier: Hvad skal du være opmærksom på forsikringsmæssigt?

Find ud af, hvilke pligter du absolut bør overholde, når du oplader litiumbatterier, for at øge sikkerheden i din virksomhed og undgå unødvendige komplikationer i tilfælde af et forsikringskrav.

Læs mere
Case study

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Produktguide

Lithium-ion batterier: Løber du en risiko?

Den potentielle fare ved håndtering af lithium-ion-batterier er stor. For din sikkerhed tilbyder vi et omfattende specialsortiment til opbevaring, transport, håndtering, opladning og testning af lithium-ion.

Læs mere
Hent flere 4 af 10 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00