DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre og testrum til lithium-batterier

Lithiumbatterier er meget kraftfulde og kompakte, men udover deres mange fordele indebærer teknologien også sikkerhedsrisici. For de udgør især en øget risiko for brand, eksplosion og farlige dampe. Lovgivningen har endnu ingen ensartet bestemmelse til forebyggelse af skader, men ikke desto mindre skal der træffes sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge og begrænse skader – og at sikre forsikringsdækning. Det er her, at DENIOS kommer ind i billedet. For uanset om du er interesseret i at opbevare eller teste lithium-enheder: Den optimale løsning kommer fra DENIOS.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.

Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i

DENIOS Know-how.

Vigtige tilføjelser til dit produkt

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til individuelt at indrette dit lager- eller testrum til litiumbatterier. Hvis du ønsker det, kan vi også tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev mange innovationer til moderne arbejdspladsdesign i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele ordreprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS teknikere sikrer den professionelle installation af dit lagersystem og ledsager godkendelsen af stedet inklusive alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelse overtager vi gerne den regelmæssige vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Casestudier

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Produkter

Lithium-ion batterier: tør du tage risikoen?

Den potentielle fare ved håndtering af lithium-ion batterier er stor. For din sikkerhed tilbyder vi et omfattende specialsortiment til opbevaring, transport, håndtering, opladning og testning af lithium-ion.

Læs mere
Casestudier

Testlaboratorium til batterier hos Phoenix Testlab

Phoenix Testlab er en del af Phoenix Contact Group. DENIOS har fremstillet et lagersystem til test af lithium-ion-batterier, der kan simulere fem forskellige testforhold. Det brandsikre lager og testlaboratorium sikrede beskyttelsen af ​​medarbejderne og er designet effektivt til hele proceskæder.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv