DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre og testrum til lithium-batterier

Lithiumbatterier er meget kraftfulde, har en høj energitæthed og kapacitet, men med fordelene følger der også en række sikkerhedsrisici. For de udgør ikke kun en øget risiko for svært slukkelige brande og eksplosioner, men også udledning af farlige, usynlige dampe. Lovgivningen har endnu ingen ensartet bestemmelse til forebyggelse af skader, men ikke desto mindre er det vigtigt at implementere sikkerhedsforanstaltninger for at forebygge og begrænse skader – og at sikre forsikringsdækningen. Det er her, at DENIOS kommer ind i billedet. For uanset om du er interesseret i at opbevare eller teste lithiumbatterier og -enheder, så kommer den optimale løsning fra DENIOS.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.

Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i

DENIOS Knowhow.

Vigtige tilføjelser til dit produkt

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit lager- eller testrum til litiumbatterier efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi også tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Find alt det, du skal bruge, og udforsk alle vores innovationer i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele ordreprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS teknikere sikrer den professionelle installation af dit lagersystem og ledsager godkendelsen af stedet inklusive alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelse overtager vi gerne den regelmæssige vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00