DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre til farlige medier

Har du brug for en miljøvenlig løsning til sikker opbevaring og håndtering af farlige stoffer? Uanset om det drejer sig om kemikalier, olier, brandfarlige væsker eller noget helt fjerde - lagre og containere fra DENIOS er designet specifikt til opbevaringsmediet og de tilhørende aktiviteter. Afhængigt af anvendelsen kan miljøcontainere eller walk-in-containere komme i betragtning. De nøglefærdige løsninger er tilpasset til dine behov baseret på standardiserede systemer. Bygningsmyndighedens godkendelse fra DIBt letter godkendelsesproceduren, som DENIOS gerne hjælper dig med.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.
Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i
DENIOS Knowhow.

Vigtige tilføjelser til dit lager

Udstyr

Udnyt DENIOS' mange forskellige produkter til at indrette dit lager til farlige medier efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev mange innovationer til moderne opbevaring af farlige medier i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele bestillingsprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS-teknikere sikrer en professionel installation af dit lager og ledsager godkendelsen på stedet, herunder alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelsen udfører vi gerne regelmæssig vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Produktguide

Vær på den sikre side i Ex-områder

Hos DENIOS finder du et produktsortiment, der dækker alle aspekter af eksplosionsbeskyttelse. Det omfatter mere end 2.000 artikler til brug i Ex-områder, som dækker alle 3 niveauer af eksplosionsbeskyttelsesforanstaltninger. Her får du et overblik!

Læs mere
Case study

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Hent flere 4 af 18 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00