DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre til farlige medier

Har du brug for en miljøvenlig løsning til sikring af et arbejdsområde, når du opbevarer og håndterer farlige stoffer? Uanset om det drejer sig om opbevaring af farlige medier eller brandsikring - lagre og containere fra DENIOS er designet optimalt til opbevaringsmediet og den tilhørende aktivitet. Afhængigt af anvendelsen kan reolløsninger, kompakte eller walk-in-systemer komme i betragtning. De nøglefærdige løsninger er tilpasset til kunden på grundlag af standardiserede systemer. Bygningsmyndighedens godkendelse fra DIBt letter godkendelsesproceduren, som DENIOS gerne hjælper dig med.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.
Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i
DENIOS Knowhow.

Vigtige tilføjelser til dit produkt

Udstyr

Udnyt DENIOS' mange forskellige produkter til at indrette dit lager til farlige medier efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev mange innovationer til moderne opbevaring af farlige medier i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele bestillingsprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS-teknikere sikrer en professionel installation af dit lager og ledsager godkendelsen på stedet, herunder alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelsen udfører vi gerne regelmæssig vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Produkter

Vær på den sikre side i Ex-områder

Hos DENIOS finder du et produktsortiment, der dækker alle aspekter af eksplosionsbeskyttelse. Det omfatter mere end 2.000 artikler til brug i Ex-områder, som dækker alle 3 niveauer af eksplosionsbeskyttelsesforanstaltninger. Her får du et overblik!

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Produkter

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

De fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser. Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse. DENIOS tilbyder de rigtige løsninger - så du er på den sikre side med din virksomheds opbevaring af brandfarlige væsker.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv