DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre til farlige medier

Har du brug for en miljøvenlig løsning til sikker opbevaring og håndtering af farlige stoffer? Uanset om det drejer sig om kemikalier, olier, brandfarlige væsker eller noget helt fjerde - lagre og containere fra DENIOS er designet specifikt til opbevaringsmediet og de tilhørende aktiviteter. Afhængigt af anvendelsen kan miljøcontainere eller walk-in-containere komme i betragtning. De nøglefærdige løsninger er tilpasset til dine behov baseret på standardiserede systemer. Bygningsmyndighedens godkendelse fra DIBt letter godkendelsesproceduren, som DENIOS gerne hjælper dig med.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.
Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i
DENIOS Knowhow.

Vigtige tilføjelser til dit lager

Udstyr

Udnyt DENIOS' mange forskellige produkter til at indrette dit lager til farlige medier efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev mange innovationer til moderne opbevaring af farlige medier i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele bestillingsprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS-teknikere sikrer en professionel installation af dit lager og ledsager godkendelsen på stedet, herunder alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelsen udfører vi gerne regelmæssig vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Case study

Sådan opbevarer sundhedsinstitution farlige væsker i tætbebygget område

Hvad gør man, når man skal opbevare store mængder farlige væsker – i et område omgivet af bygninger og med en livlig trafik? Det var den udfordring, som en af vores kunder i sundhedssektoren kom til os med.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion bruger Hydro en række forskellige kemikalier – og så er der senere kommet brandfarlige væsker til samlingen. Og det er bl.a. de to slags væsker, der har fået Hydro til flere gange at kontakte os.

Læs mere
Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Hent flere 4 af 19 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00