DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Lagre til farlige medier

Har du brug for en miljøvenlig løsning til sikker opbevaring og håndtering af farlige stoffer? Uanset om det drejer sig om kemikalier, olier, brandfarlige væsker eller noget helt fjerde - lagre og containere fra DENIOS er designet specifikt til opbevaringsmediet og de tilhørende aktiviteter. Afhængigt af anvendelsen kan miljøcontainere eller walk-in-containere komme i betragtning. De nøglefærdige løsninger er tilpasset til dine behov baseret på standardiserede systemer. Bygningsmyndighedens godkendelse fra DIBt letter godkendelsesproceduren, som DENIOS gerne hjælper dig med.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi designer også løsninger til individuelle behov.
Du kan finde praktiske eksempler fra vores kunder i
DENIOS Knowhow.

Vigtige tilføjelser til dit lager

Udstyr

Udnyt DENIOS' mange forskellige produkter til at indrette dit lager til farlige medier efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev mange innovationer til moderne opbevaring af farlige medier i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele bestillingsprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS-teknikere sikrer en professionel installation af dit lager og ledsager godkendelsen på stedet, herunder alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelsen udfører vi gerne regelmæssig vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lagre til farlige medier?

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00