DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS Service

Service & vedligeholdelse

Som kunde er det vigtigt, at du føler dig fuldstændig beskyttet. Og derfor yder vi personlig support lige fra den første kontakt til overdragelsen af dit produkt. Her er din personlige kontaktperson altid ved din side og påminder dig om, hvornår den næste vedligeholdelse skal udføres. Så kan du være helt tryg.

Gå til service & vedligeholdelse

E-procurement & storkunder

Med det digitale indkøbssystem, E-procurement, kan du håndtere ordrer med få klik - og spare tid på det administrative arbejde. Systemet åbner også op for nye rammeaftaler, en ekstra revisionssikkerhed og købsfordele gennem eksklusive betingelser.

Gå til E-procurement & storkunder

Rådgivning i din virksomhed

At købe et lager til farlige medier er en investering i fremtiden. Og derfor får du hos os personlig og gratis rådgivning fra vores specialister – i din virksomhed. På den måde får vi et præcist billede af dine behov og kan udvikle en skræddersyet løsning i samarbejde med dig.

Gå til rådgivning i din virksomhed

DENIOS Miljøtjek

DENIOS hjælper dig med at sikre dine virksomhed, dine medarbejdere og miljøet bedst muligt med et uforpligtende DENIOS Miljøtjek af din virksomhed. Vores eksperter besøger dig direkte i din virksomhed for at gennem potentielle løsninger til din opbevaring og håndtering af farlige medier.

Gå til DENIOS Miljøtjek
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00