DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS connect.
Vær på den sikre side med tilstandsovervågning.

Med tilstandsovervågning kan du holde øje med dine farlige medier døgnet rundt. Hvis der opstår en fejl eller nødsituation, sendes der automatisk en alarm i realtid. Enten som e-mail eller SMS - uanset hvor du er. Så kan du reagere med det samme.

DENIOS connect er en effektiv, brugervenlig, cloud-baseret webapplikation. Vi har udviklet DENIOS connect til permanent tilstandskontrol af lagerfaciliteter til farlige medier. Her er Spillguard en optimal løsning til overvågning af dine opsamlingskar.

Dine fordele ved DENIOS connect.

24/7 overvågning

Overvågning døgnet rundt, selv mellem de lovbestemte inspektionsintervaller.

Alarm i realtid

Modtag alarmer via e-mail og/eller SMS til din smartphone, tablet eller stationære pc. Så kan du reagere med det samme.

Komplet overblik og kontrol

Sikker overvågning selv med flere lagre til farlige medier eller opsamlingskar.

Automatisk dokumentation

PDF-rapporter kan eksporteres og bruges til revisioner.

Moderne transmissionsteknologi

Narrowband IoT sikrer pålidelig funktion via mobilnettet.

DENIOS connect på 49 sekunder.

DENIOS connect produkter.

DENIOS connect til lagre til farlige medier: sikker condition monitoring.

Vores mål er at optimere dit lager til farlige medier efter dine behov - og at gøre det ved hjælp af den nyeste automatiseringsteknologi. Derfor har vi udviklet DENIOS connect - den konstante tilstandsovervågning til dit lager. Her overvåger sensorer vigtige driftsparametre som fx rumtemperatur og gaskoncentration. Og opstår der fejl eller farer bliver du straks advaret via sms og/eller mail, så du kan reagere med det samme.

Du kan altid danne dig et overblik over alle de vigtige parametre. Alt i alt gør det dig i stand til hurtigt at udføre en målrettet håndtering af sikkerhedsrisici.

Se mere

SpillGuard® connect: advarende lækagedetektor til opsamlingskar.

Udnyt digitaliseringen i din lækagehåndtering: Lækagedetektoren registrerer farlige lækager, før du selv gør. Og opstår der en lækage, udløser Spillguard® en alarm i realtid - både på stedet, via e-mail og sms. Og du kan altid overvåge alle dine lækagedetektorer centralt via en webapp.

Du kan skalere SpillGuard® connect i al uendelighed og bruge den næsten overalt - takket være Narrowband IoT-forbindelsen i hver enkelt enhed. Lækagedetektoren har en ubegrænset rækkevidde takket være fuldt decentraliserede og autonomt fungerende slutenheder.

Se mere

DENIOS connect til batteriskabe: Oplad og opbevar dine lithium-ion-batterier med 24/7 overvågning.

Defekte lithium-ion-batterier udgør en stor sikkerhedsrisiko - og så er de svære at spotte. Risikoen er særligt stor, hvis du oplader eller opbevarer dem over længere tid og uden opsyn - fx uden for arbejdstiden.

Men med DENIOS connect får du overvåget dine batterier døgnet rundt og bliver advaret i tide ved tegn på brand, så du kan reagere med det samme. På den måde kan du trygt opbevare og oplade dine batterier uanset tidspunktet.

Se mere

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

DENIOS connect i detaljer.

Alt samlet i én oversigt: DENIOS connect web-app.

Den cloud-baserede webapplikation viser en liste over installerede enheder og signaldetektorer. De tilknyttede oplysninger klassificeres efter deres hastende karakter. Ved "ALARMS" er lagersystemet eller opsamlingskarret ikke klar til drift. Denne tilstand skal afhjælpes straks, da der er en overhængende fare eller allerede er en fare. Ved "ADVARSEL" er der konstateret et problem, som bør afhjælpes, men der er ingen akut fare her. Under "INFORMATION" er der vigtige, men ikke presserende, bemærkninger om lageret til farlige medier.

Du kan gemme modtagere af alarmbeskederne og typen af meddelelse: SMS og/eller e-mail. Du kan vælge mellem foruddefinerede oplysninger eller vælge "Fri tekst" til beskedteksten. Derudover har du adgang til dashboards og detaljerede oplysninger om dine DENIOS-produkter på netværket.

Registrering og indledende konfiguration af webapplikationen til dit lager håndteres af DENIOS' serviceteam. Så snart du har aktiveret din kundekonto i webapplikationen, kan du se dit lager direkte og administrere meddelelser individuelt. Du kan bruge SpillGuard® connect fuldt ud efter at have aktiveret den én gang i webapplikationen.

NarrowBand IoT: den mest avancerede transmissionsteknologi.

Ved at tilslutte tilstandsovervågningen til et mobilnetværk får du adgang til data og alarmmeldinger uafhængigt af dit virksomhedsnetværk. NarrowBand IoT er en sikker og effektiv mobilnetteknologi til det formål. Den globale industristandard er baseret på LTE og anvender de tilhørende 3GPP-sikkerhedsmekanismer. Da teknologien er specielt udviklet til mindre datamængder og ikke har unødvendige LTE-funktioner, er den særlig omkostningseffektiv og pålidelig.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00

Vi holder ferielukket i uge 30, men du kan altid sende os en mail på info@denios.dk eller handle i webshoppen. God sommer!