DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Få gratis rådgivning i din virksomhed

Vidste du, at du kan få gratis rådgivning om din opbevaring af farlige medier direkte i din virksomhed? Her får du besøg af en af vores specialister, som rådgiver dig om dine udfordringer og hjælper dig med at finde den rette løsning til dine behov og efter lovgivning.

Vi rådgiver dig om…

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Du er kun tre trin væk fra den rette løsning

1. Indledende telefonsamtale

Din personlige rådgiver vil først føre en indledende telefonsamtale med dig. Det hjælper os med at afklare vigtige spørgsmål og tilpasse vores rådgivning til dine behov.

2. Professionel analyse i din virksomhed

Din opgave vil blive professionelt analyseret og evalueret i din virksomhed. Her kan du blive opmærksom på uopdaget potentiale og få værdifulde tips.

3. Dine personlige foranstaltninger

Du får et koncept udviklet til din opgave baseret på analysen. Og så vil du modtage skræddersyede tilbud til at løse din opgave optimalt.

i

Din personlige kontaktperson vil ledsage dig indtil den endelige gennemførelse af de planlagte foranstaltninger - og naturligvis også derefter, hvis du har yderligere spørgsmål eller nye udfordringer.

Har du nogle omkostninger i forbindelse med konsultationen?

Rådgivningen er fuldstændig gratis for dig. Alle materialer, transport og rådgivning er inkluderet.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00