DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Få gratis rådgivning i din virksomhed

Vidste du, at du kan få gratis rådgivning om din opbevaring og håndtering af farlige medier - direkte i din virksomhed? Her kan vi bl.a. gennemgå din virksomhed sammen med dig for at undersøge, om I er udstyret med de rette produkter ift. lovgivningen og sikkerheden. Eller vi rådgiver dig, når du har behov for en ny løsning i din virksomhed.

Vi rådgiver dig om

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Det kan være en fordel for dig at få tjekket din virksomhed, når ...

Du kan få foretaget et tjek af din virksomhed med henblik på forebyggelse - eller hvis du står foran en af følgende scenarier:

1

Interne og eksterne audits

Står du over en intern eller ekstern audit? Den interne er en systematisk, uafhængig og dokumenteret proces til indsamling af revisionsbeviser, som udføres af en intern medarbejder, f.eks. en arbejdsmiljøansvarlig. Det indebærer en objektiv vurdering for at fastslå, i hvilket omfang de respektive revisionskriterier er opfyldt. Desuden kontrolleres det, om ledelsessystemet er i overensstemmelse med standarderne, og eventuelle forbedringspotentialer identificeres. En intern revision kan også bruges til at forberede en ekstern revision.

Forskellen på en ekstern revision er, at revisoren kommer fra en ekstern virksomhed, der er aktiv inden for samme branche.

2

Besøg af forsikringen

Det kan ske, at dit forsikringsselskab kommer forbi til et tjek af omstændighederne, når du opbevarer farlige medier. Er dine branddøre stadig i orden, eller skal du installere nye? Har du brandsikre skabe de rette steder? Opbevarer du dine lithium-drevne enheder korrekt? De spørgsmål - og mange flere - kan du få afklaret inden besøget med et miljøtjek, så du er bedst muligt forberedt og kan beholde din dækning.

3

Besøg i virksomheden

Uanset om du skal holde åbent hus eller give en rundvisning i virksomheden, så kan det være en god idé at få foretaget et miljøtjek inden. På den måde sikrer du, at alle forhold er i orden under besøget.

4

Besøg af Arbejdstilsynet

Vil du være på forkant inden et besøg fra Arbejdstilsynet? Eller har du fået påpeget forbedringsområder ved et tilsyn? Så kommer vi gerne forbi og gennemgår din virksomhed med dig, så du er sikker på, at I opfylder kravene.

Du er kun tre trin væk fra den rette løsning

Har du brug for en ny løsning til at opbevare eller håndtere dine farlige medier? Så rådgiver vi dig gerne, så du finder den rette løsning. Sådan gør vi:

1. Indledende telefonsamtale

Din personlige rådgiver vil først føre en indledende telefonsamtale med dig. Det hjælper os med at afklare vigtige spørgsmål og tilpasse vores rådgivning til dine behov.

2. Professionel analyse i din virksomhed

Din opgave vil blive professionelt analyseret og evalueret i din virksomhed. Her kan du blive opmærksom på uopdaget potentiale og få værdifulde tips.

3. Dine personlige foranstaltninger

Du får et koncept udviklet til din opgave baseret på analysen. Og så vil du modtage skræddersyede tilbud til at løse din opgave optimalt.

i

Din personlige kontaktperson vil ledsage dig indtil den endelige gennemførelse af de planlagte foranstaltninger - og naturligvis også derefter, hvis du har yderligere spørgsmål eller nye udfordringer.

Har du nogle omkostninger i forbindelse med konsultationen?

Rådgivningen er fuldstændig gratis for dig. Alle materialer, transport og rådgivning er inkluderet.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00