DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS Miljøtjek til din virksomhed

DENIOS er førende inden for opbevaring af farlige medier samt kvalitetsprodukter til miljøbeskyttelse og medarbejdersikkerhed. Vores konsulenter giver dig ekspertrådgivning både før, under og efter købsprocessen. Når du skal opbevare farlige medier - herunder kemikalier og olier - kan du med fordel trække på vores eksperter. Vi besøger dig gerne i din virksomhed for at udføre et uforpligtende DENIOS Miljøtjek, som sikrer din virksomhed, miljøet og dine medarbejdere bedst muligt.

Hvad siger du til et gratis DENIOS Miljøtjek af din virksomhed?

Har du råd til ikke at få et uforpligtende og gratis miljøtjek af din virksomhed af DENIOS' eksperter? Vores eksperter hjælper dig med at sikre din virksomhed i henhold til loven om beskyttelse af medarbejdere og miljøet.

Hos DENIOS har vi styr på, hvad den danske lovgivning kræver af virksomheder i forbindelse med sikker og korrekt opbevaring / lagring samt håndtering af farlige medier. Derudover er der også en række lovkrav til dine medarbejders personlige sikkerhedsudstyr, når de arbejder med farlige medier, herunder olier og kemikalier.

Vi rådgiver dig gerne!

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Hvad er et DENIOS Miljøtjek?

DENIOS Miljøtjek er en gennemgang af din virksomhed. Vi gennemgår din virksomhed sammen med dig med fokus på at undersøge, hvorvidt din virksomhed og dine medarbejdere er udstyret med de rigtige produkter og værnemidler til miljøbeskyttelse og personsikkerhed i henhold til gældende lovgivning.

Vores eksperter afklarer blandt andet:

 • Har dine opsamlingskar og spildbakker de korrekte størrelser og er i korrekte materialer?

 • Har du brug for stinkskabe og udsugning?

 • Bør du investere i ekstra opbevaring i form af en container?

 • Har du brug for brandsikre skabe til kemikalier og olier?

 • Skal dine medarbejdere anvende beskyttelsestøj, masker og / eller beskyttelseshandsker?

 • Er der brug for spild kits med absorbenter til opsamling af lækager og spild?

Vi kaster lys over disse spørgsmål efter en inspektion af jeres arbejdsprocedurer i fællesskab med dig og dine medarbejdere.

Dine fordele ved et DENIOS Miljøtjek

Snyd ikke dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed for fordelene ved et DENIOS Miljøtjek:

 • Du beskytter dine medarbejdere i deres daglige arbejde med farlige medier.
 • Du beskytter din virksomhed og din produktion mod eventuelle ulykker og udslip.
 • Du undgår eventuelle økonomiske tab i tilfælde af medarbejderulykker og miljøulykker.
 • Du får professionel rådgivning fra branchens bedste konsulenter.
 • Vi skræddersyer tilbud til dig og dine behov.
 • Du får produkter til opbevaring/lagring og håndtering af farlige medier af højeste og bedste kvalitet.
 • Du får hjælp og rådgivning til korrekt og sikkert opbevaring af farlige medier.
 • Vi hjælper dig med at passe på din virksomhed, din kapital, dine medarbejdere og miljøet.
 • Du sparer penge med korrekt lagring og DENIOS' ekspertrådgivning.

Download skema / blanket til DENIOS Miljøtjek

Her kan du downloade vores skema / blanket, som du meget gerne må udfylde og sende til os, inden vi kommer og foretager et miljøtjek af din virksomhed.

Har du ikke mulighed for at udfylde skemaet inden vores møde? Under dit DENIOS Miljøtjek vil vores eksperter udfylde skemaet på dine vegne, mens I sammen bevæger jer rundt i din virksomhed.

Planlæg dit DENIOS Miljøtjek her

Har du spørgsmål? Eller vil du gerne planlægge et DENIOS Miljøtjek med en af vores eksperter? Så kontakt os på tlf.nr.: 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.

Se vores casestudier

Case study

Testrum til forskning og udvikling af lithium-ion

Ads-tec GmbH fra Østrig producerer elektromobile it-systemer. Et nyt brandsikkert lagersystem som testrum, udviklet af DENIOS, tilbød særlige beskyttelsesmuligheder for medarbejderne.

Læs mere
Case study

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Case study

Luftteknik - Udsugningsbord til BECOM GmbH

BECOM GmbH fra Østrig producerer elektromekaniske enheder. Ved rengøring af små dele dannes der brandfarlige acetonedampe, som medarbejderne bør beskyttes mod. Et DENIOS udsugningsbord / stinkskab med forureningsdetektion garanterer en øget sikkerhed.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion af bæredygtige aluminiumsløsninger anvender Hydro Precision Tubing en række kemikalier og brandfarlige væsker. Så for at sikre en forsvarlig opbevaring af væskerne har Hydro fået produceret to forskellige miljøcontainere til at tjekke alle sikkerhedskravene af og samtidig sikre effektive arbejdsprocesser.

Læs mere
Case study

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Case study

Testlaboratorium til batterier hos Phoenix Testlab

Phoenix Testlab er en del af Phoenix Contact Group. DENIOS har fremstillet et lagersystem til test af lithium-ion-batterier, der kan simulere fem forskellige testforhold. Det brandsikre lager og testlaboratorium sikrede beskyttelsen af ​​medarbejderne og er designet effektivt til hele proceskæder.

Læs mere
Hent flere 6 af 15 artikler blev indlæst
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00