DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS Miljøtjek til din virksomhed

DENIOS er førende inden for opbevaring af farlige medier samt kvalitetsprodukter til miljøbeskyttelse og medarbejdersikkerhed. Vores konsulenter giver dig ekspertrådgivning både før, under og efter købsprocessen. Når du skal opbevare farlige medier - herunder kemikalier og olier - kan du med fordel trække på vores eksperter. Vi besøger dig gerne i din virksomhed for at udføre et uforpligtende DENIOS Miljøtjek, som sikrer din virksomhed, miljøet og dine medarbejdere bedst muligt.

Hvad siger du til et gratis DENIOS Miljøtjek af din virksomhed?

Har du råd til ikke at få et uforpligtende og gratis miljøtjek af din virksomhed af DENIOS' eksperter? Vores eksperter hjælper dig med at sikre din virksomhed i henhold til loven om beskyttelse af medarbejdere og miljøet.

Hos DENIOS har vi styr på, hvad den danske lovgivning kræver af virksomheder i forbindelse med sikker og korrekt opbevaring / lagring samt håndtering af farlige medier. Derudover er der også en række lovkrav til dine medarbejders personlige sikkerhedsudstyr, når de arbejder med farlige medier, herunder olier og kemikalier.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Hvad er et DENIOS Miljøtjek?

DENIOS Miljøtjek er en gennemgang af din virksomhed. Vi gennemgår din virksomhed sammen med dig med fokus på at undersøge, hvorvidt din virksomhed og dine medarbejdere er udstyret med de rigtige produkter og værnemidler til miljøbeskyttelse og personsikkerhed i henhold til gældende lovgivning.

Vores eksperter afklarer blandt andet:

 • Har dine opsamlingskar og spildbakker de korrekte størrelser og er i korrekte materialer?

 • Har du brug for stinkskabe og udsugning?

 • Bør du investere i ekstra opbevaring i form af en container?

 • Har du brug for brandsikre skabe til kemikalier og olier?

 • Skal dine medarbejdere anvende beskyttelsestøj, masker og / eller beskyttelseshandsker?

 • Er der brug for spild kits med absorbenter til opsamling af lækager og spild?

Vi kaster lys over disse spørgsmål efter en inspektion af jeres arbejdsprocedurer i fællesskab med dig og dine medarbejdere.

Det kan være en fordel for dig med et miljøtjek, når ...

Du kan få foretaget et miljøtjek med henblik på forebyggelse - eller hvis du står foran en af følgende scenarier:

1

Interne und eksterne audits

Står du over en intern eller ekstern audit? Den interne er en systematisk, uafhængig og dokumenteret proces til indsamling af revisionsbeviser, som udføres af en intern medarbejder, f.eks. en arbejdsmiljøansvarlig. Det indebærer en objektiv vurdering for at fastslå, i hvilket omfang de respektive revisionskriterier er opfyldt. Desuden kontrolleres det, om ledelsessystemet er i overensstemmelse med standarderne, og eventuelle forbedringspotentialer identificeres. En intern revision kan også bruges til at forberede en ekstern revision.

Forskellen på en ekstern revision er, at revisoren kommer fra en ekstern virksomhed, der er aktiv inden for samme branche.

2

Besøg af forsikringen

Det kan ske, at dit forsikringsselskab kommer forbi til et tjek af omstændighederne, når du opbevarer farlige medier. Er dine branddøre stadig i orden, eller skal du installere nye? Har du brandsikre skabe de rette steder? Opbevarer du dine lithium-drevne enheder korrekt? De spørgsmål - og mange flere - kan du få afklaret inden besøget med et miljøtjek, så du er bedst muligt forberedt og kan beholde din dækning.

3

Besøg i virksomheden

Uanset om du skal holde åbent hus eller give en rundvisning i virksomheden, så kan det være en god idé at få foretaget et miljøtjek inden. På den måde sikrer du, at alle forhold er i orden under besøget.

4

Besøg af Arbejdstilsynet

Vil du være på forkant inden et besøg fra Arbejdstilsynet? Eller har du fået påpeget forbedringsområder ved et tilsyn? Så kommer vi gerne forbi og gennemgår din virksomhed med dig, så du er sikker på, at I opfylder kravene.

Dine fordele ved et DENIOS Miljøtjek

Snyd ikke dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed for fordelene ved et DENIOS Miljøtjek:

 • Du beskytter dine medarbejdere i deres daglige arbejde med farlige medier.
 • Du beskytter din virksomhed og din produktion mod eventuelle ulykker og udslip.
 • Du undgår eventuelle økonomiske tab i tilfælde af medarbejderulykker og miljøulykker.
 • Du får professionel rådgivning fra branchens bedste konsulenter.
 • Vi skræddersyer tilbud til dig og dine behov.
 • Du får produkter til opbevaring/lagring og håndtering af farlige medier af højeste og bedste kvalitet.
 • Du får hjælp og rådgivning til korrekt og sikkert opbevaring af farlige medier.
 • Vi hjælper dig med at passe på din virksomhed, din kapital, dine medarbejdere og miljøet.
 • Du sparer penge med korrekt lagring og DENIOS' ekspertrådgivning.

Download skema / blanket til DENIOS Miljøtjek

Her kan du downloade vores skema / blanket, som du meget gerne må udfylde og sende til os, inden vi kommer og foretager et miljøtjek af din virksomhed.

Har du ikke mulighed for at udfylde skemaet inden vores møde? Under dit DENIOS Miljøtjek vil vores eksperter udfylde skemaet på dine vegne, mens I sammen bevæger jer rundt i din virksomhed.

Planlæg dit DENIOS Miljøtjek her

Har du spørgsmål? Eller vil du gerne planlægge et DENIOS Miljøtjek med en af vores eksperter? Så kontakt os på tlf.nr.: 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk.

Se vores casestudier

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00