DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Kølecontainere

Energieffektiviteten er i højsædet for vores kølecontainere. Derfor har vi reduceret energiforbruget med 50% ved at udstyre ydersiden med homogene isoleringsegenskaber og vælge byggekomponenter med lave temperaturovergange. På den måde opnår du temperaturintervaller mellem 5 °C til 35 °C på en energieffektiv måde - udstyret med køle- eller klimaanlæg efter behov. Og alt efter dine mængder og beholdere har du mulighed for at få reol- og walk-in containere med en lagerkapacitet på op til 16 IBC'er eller 24 200-liters tromler.

Effektiv køling med kølecontainere

Klimasystemer i henhold til EN 13779

Den europæiske standard EN 13779 klassificerer luftkvaliteten i rum, der ikke er beboet, men som er beregnet til tilstedeværelse af mennesker. Her bliver kvaliteten af den indendørs luft, ind- og udsugningsluft og udeluft klassificeret. Og så bliver planlæggerens ansvar i stigende grad fremhævet af af EN 13779. Det betyder helt konkret, at alle, der er involveret i opbygningen af et klimasystem, skal blive enige om et fælles grundlag på et tidligt tidspunkt for at undgå misforståelser og omkostninger. Helt fra begyndelsen af din planlægning kan du stole på, at projektlederne hos DENIOS sikrer, at dit køle- og klimaanlæg opfylder alle de nødvendige krav.

Det grundlæggende design

Uanset om du har behov for klimatisering eller køling ned til 5 °C, så kan både reol- og walk-in containerne skræddersyes til opgaven. Vores kølecontainere og miljøcontainere med køle-/klimaanlæg deler samme grundlæggende struktur og har en solid ramme af svejste stålprofiler og et integrerede opsamlingskar med WHG-godkendelse. Derudover er de udstyret med isolering af polyuretanskum med en U-værdi på 0,24 W/m²K på alle sider, som sikrer en isolering af høj kvalitet. I walk-in containeren er der monteret isolerede døre, som du kan få udstyret med varme for at forhindre isdannelse.

Dine udstyrsmuligheder

Afhængigt af dit ønskede temperaturområde anvender vi split- eller køleaggregater til dit klimaanlæg. Systemerne bliver tilpasset til dine behov med et omfattende udvalg af udstyr. På den måde får du tilpasset din løsning præcis til de behov, du har - uanset om du er i den kemiske, farmaceutiske, fødevare- eller bilindustrien.

Inden for køleteknologi er vi særligt opmærksom på dine specifikke behov. Uanset om det er et hyldesystem eller en walk-in version - alle vores køle- og klimaanlæg er designet efter individuelle specifikationer. Isoleringen på alle sider er normalt mindst 100 mm tyk PUR-isolering. Klima- eller køleaggregaterne er designet i overensstemmelse med kravene og det samlede system, ligesom styresystemet. Farlige medier i alle vandrisikoklasser kan opbevares sikkert i det integrerede opsamlingskar. Forskellige udstyrsvarianter kan implementeres efter anmodning:

 • Ex-beskyttelse

 • Brandbeskyttelse indefra og udefra (begrænset temperaturområde)

 • Valgfrit udstyr som lager til farlige medier via integreret opsamlingskar

 • GMP-konformt udstyr

 • Indbyggede hylder og rullebaner

Køleteknik fra DENIOS – et hav af muligheder

DENIOS kølecontainere kan fås som som walk-in- eller som reolcontainere. For at sikre en pålidelig og problemfri drift af kølesystemerne anvender vi højtydende kølesystemer. På grund af det farepotentiale, som visse stoffer udgør, er forebyggelse af fejl et af de centrale krav. Derfor sker udformningen af klimaanlægget på baggrund af en forudgående simulering. I praksis anvendes der ofte kombinerede enheder, som er udstyret med både køle- og varmefunktioner.

De vigtigste funktioner i vores kølecontainere - i et samlet overblik:

 • Systemer til opbevaring på hylder og walk-in-systemer
 • Kraftige køleenheder (split-enheder) med høj kontrolkvalitet for at sikre et præcist temperaturvindue
 • Maksimal energieffektivitet
 • Brug af de bedste isoleringsmaterialer
 • Effektive systemer til optimal luftcirkulation
 • Reduktion af energiforbruget med op til 50 % i forhold til konventionelle systemer
 • Ensartet temperaturfordeling i kølecontaineren
 • Integreret opsamlingskar
 • Homogene isoleringsegenskaber over hele den ydre ramme
 • Anvendelse af klimadøre af høj kvalitet med lave temperaturovergange
 • EnEV-kompatibelt design
 • Brandsikring
 • Eksplosionssikkert design (valgfrit)

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til din kølecontainer

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit varmecontainer til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00