DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Tørre- og varmeskabe

Industrielle og videnskabelige laboratorier sætter pris på den ekstraordinære energieffektivitet i vores tørre- og varmeskabe. Her er nøglen den lave varmestråling kombineret med varmesystemets temperaturnøjagtighed. På den måde kan du opfylde alle kravene til en præcis tørring eller varm opbevaring af prøver - med temperaturer på op til 300 °C.

Med vores vakuumtørreskabe kan du tørre dine materialer effektivt, skånsomt og uden at bringe dem i fare. For de har et unikt sikkerhedskoncept, hvor store varmeledende plader sikrer en direkte varmeoverførsel - helt op til 220/110 °C.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til dit tørreskab

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit varmecontainer til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00