DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

E-Procurement & storkunder

Forestil dig, at du havde alle dine betingelsesbekræftelser og ordrer ét sted – og at du samtidig kunne åbne op for nye rammeaftaler, en øget revisionssikkerhed og ekstra købsfordele. Alt sammen til det største sortiment inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed. Det kan du med vores E-procurement. Men det stopper ikke her. For du kan også finde mere end 200 aktive kataloger og 14.000 produkter til at understøtte dit arbejde.

Men hvordan kan du drage fordel af vores ekspertise? Snak med os – og så rådgiver vi dig.

E-Procurement - det får du adgang til

Med det elektroniske indkøbssystem kan du importere et digitalt leverandørkatalog til dit merchandise management system - tilpasset til dig. Og så kan du se frem til lynhurtige og lettere bestillingsprocesser. For her kan du klare din ordrehåndtering med få klik og reducere din administrative indsats og procesomkostningerne. Så du sparer både tid og penge, drager fordel af faste betingelser, budget- og produktkontrol og får størst mulig gennemsigtighed i Supplier Relation Management. Og så vil miljøet også takke dig for at spare papiret.

Vores partnere

Dine fordele

  • Største sortiment inden for miljøbeskyttelse til virksomheder - direkte fra producenten
  • Mere end 15 års erfaring inden for e-business og mere end 180 kataloger i forskellige formater
  • Tilgængeligt på 14 sprog
  • Mere end 14.000 produkter med billeder, udførlige beskrivelser og tekniske data
  • Flere værdifulde oplysninger om, hvordan brugen af vores produkter bidrager til overholdelse af vores produkter - kan downloades som PDF
  • Matchende tilbehør og varianter er direkte forbundet
  • Sortiment tilpasset til dig
  • Standarder som BMEcat, eCl@ss, UNSPSC
  • EDI-interface til hurtig udveksling af dokumenter
  • CI-interface til integration af DENIOS onlineshop i dit merchandise management system (ERP)

Så meget kan du spare

Når du køber produkter, som har en lav indkøbsværdi, kan procesomkostningerne overstige produktets værdi. Men med digital katalogmanagement kan du opnå samlede procesomkostningsbesparelser på op til 30 procent* inden for følgende områder:

Analyse og bekræftelse af behov

Leverandørvalg / ingen maverick-køb

Betalingsbehandling / kreditnota-procedure

Overholdelse af din proceskæde / revisionssikkerhed

Sikker bestillingsproces

* Federal Association of Materials Management, Purchasing and Logistics (BME).

Vi rådgiver dig gerne!

Vores team besvarer med glæde alle dine spørgsmål om indkøbsfordele og e-procurement. For os er det særligt vigtigt at kunne tilbyde dig løsninger, som du vil få gavn af.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

DENIOS - anbefalet af SAP Ariba

Som ekspert i e-business har vi i årevis været hjemme i Ariba Network, det digitale marked, hvor handelspartnere fra 190 lande præsenterer sig selv og driver forretninger til en værdi af 3 billioner amerikanske dollars. DENIOS er den første og eneste virksomhed fra miljøteknologisektoren, der er blevet anbefalet som referenceløber.

Se, hvad vi kan gøre. Og du er velkommen til at kontakte os, så du kan få gavn af os som professionel partner inden for miljøbeskyttelse og arbejdssikkerhed hos Ariba.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00