DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Varmecontainere

Med varmecontainere fra DENIOS kan du opnå temperaturer fra >35 °C til 150 °C. De er udstyret med 100 mm isolering og kommer med forskellige typer opvarmning: elektrisk strøm, varmtvandsdamp, varmt vand eller skræddersyede varmevekslere. Du finder også specifikke funktioner alt efter dine behov - lige fra høje hygiejnekrav til individuelle mål.

Løsninger

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Hurtig og effektiv opvarmning

Målrettet, turbulent luftstrømning

Når varmecontaineren er i opvarmningstilstand, danner det et lufttæt rum. Her bliver luften suget ind i det øverste område ved hjælp af en radialventilator, og området opvarmes via en varmeveksler, der er placeret nedstrøms. Den opvarmede løft bliver ført tilbage under medierne i karområdet. Og den turbulente luftstrøm sikrer, at grænselaget hurtigt brydes under varmevekslingen, og at varmen når hurtigere frem til beholderne.

Effektiv, 100 mm tyk isolering

Et højt energiniveau søger altid mod det lave niveau - og derfor er energitab uundgåeligt. Så for at holde varmetabet på et minimum er varmecontaineren udstyret med en 100 mm tyk isolering. Derudover er støtterammen også fuldstændigt isoleret, så du undgår en kuldebro. Varmespiralerne og luftkanalerne er placeret inde i containeren for at holde varmen i systemet. Det er sådan, at du opnår en høj energieffektivitet med DENIOS varmecontainere.

Vigtige tilføjelser til din varmecontainer

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktudvalg til at indrette dit varmecontainer til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl- dit valgte udstyr, og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkters vedligeholdelse skal foretages og udfører den pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Måske du også er interesseret i

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00