DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS Knowhow: Få del i vores viden

I DENIOS Knowhow får du gratis adgang til specialistviden inden for emner, der er vigtige i dit arbejde. Så sug viden til dig gennem vores detaljerede guides, praktiske tjeklister og bliv inspireret af vores spændende casestudier – og meget, meget mere!

Viden om opbevaring af farlige medier

Her finder du alt om opbevaring af farlige medier og væsker. Hvad skal du være opmærksom på, når du opbevarer farlige medier på opsamlingskar? Hvad er vigtigt at vide om brand- og vandbeskyttelse? Og hvilke lovbestemmelser om opbevaring af farlige medier skal du kende til?

Viden om håndtering af farlige medier

Her finder du alt om håndtering af farlige medier og væsker: Hvordan håndterer, transporterer og tapper du farlige medier og væsker på en sikker måde? Hvordan håndterer du lækager professionelt? Og hvilke sikkerhedsforanstaltninger er nødvendige for at forhindre eksplosioner?

Viden om arbejdssikkerhed

Her finder du alt om emnet arbejdssikkerhed: Hvordan kan du reducere risikoen for ulykker i din virksomhed? Hvilke førstehjælpsforanstaltninger bør du kende til? Og hvordan giver du dine medarbejdere mulighed for at arbejde sikkert og ergonomisk?

Aktuelt: Sikker håndtering af lithiumbatterier

Sikker håndtering af lithiumbatterier og lithiumdrevede enheder er i øjeblikket et meget omdiskuteret emne i hele sikkerhedsbranchen. Som pioner på markedet tilbyder DENIOS ikke kun et omfattende produktsortiment, men også den relevante viden.

Indlæser…
Vær altid opdateret!
DENIOS nyhedsbrev
  • Eksperttips, smarte tricks og nyttig viden.

  • Tilbud og kampagner.

  • Regelmæssigt nye guides og instruktionsvideoer.

Opbevaring med opsamlingskar

Som leverandør og producent af det største udvalg af opsamlingskar (også kaldet spildbakker) i Europa er vi eksperter i opbevaring af farlige medier med opsamlingskar. I sektionen DENIOS Knowhow finder du en masse interessante informationer, guides og praktiske tips til opbevaring med opsamlingskar.

Indlæser…

Håndtér lækager med succes

Håndtering af farlige væsker i den daglige drift kommer med en risiko for spild og lækager. Derfor skal du handle forebyggende og være forberedt på uheld. Vi stiller vores omfattende viden til rådighed for dig.

Artikel

De 7 største fejl ved tømning af opsamlingskar

En væske er lækket ned i dit opsamlingskar - men hvordan får du den ud igen? Under tømningen kan der opstå en del fejl, som kan have betydning for din og dine omgivelsers sikkerhed. Derfor viser vi dig her, hvad du aldrig bør gøre - og hvordan du tømmer et opsamlingskar korrekt.

Læs mere
Video

3 af vores eksperts bedste lækage-tips

Det er ofte de små ting, der gør forskellen - og ved oprydning af spild af farlige medier udgør de forskellen mellem sikkerhed og potentiel fare. I de simple instruktionsvideoer afslører Tobias Authmann, ekspert i farlige medier og foredragsholder ved DENIOS, tre af sine bedste tricks til at undgå lækager.

Læs mere
Guide

3 trin: Sådan vælger du de rette absorbenter

Uanset om det drejer sig om dryp fra maskiner eller om forsyning i tilfælde af en lækage - DENSORB absorbenter hjælper dig med at undgå uoverskuelige risici og de forbundne omkostninger. Men de fås i en lang række forskellige former, tykkelser og til forskellige medier, så hvilken skal du vælge? Få svaret ved at besvare tre simple spørgsmål.

Læs mere
Artikel

Beredskabsplan: Sådan håndterer du en lækage i 10 trin

Alle virksomheder, der bruger, behandler eller opbevarer farlige medier og væsker, bør have en beredskabsplan til oprydning af spild og lækager. DENIOS' 10-trins beredskabsplan guider dig sikkert og systematisk gennem oprydningsprocessen.

Læs mere
Interview

Sådan håndterer du en lækage korrekt – vores sagkyndige viser dig hvordan

Tobias Authmann har gennem de sidste syv år været DENIOS akademiets ekspert i arbejdssikkerhed og opbevaring af farlige medier. Hans speciale er forebyggelse af ulykker med fokus på opbevaring og håndtering af farlige stoffer og væsker. Vi har talt med ham om hans erfaringer.

Læs mere
FAQ

Absorbenter - Spørgsmål og svar

Ubesvaret spørgsmål omhandlende absorbenter har en tendens til at opstå igen og igen, og det er ikke kun i købsprocessen. Det sker også ved opbevaring og selve håndteringen af absorbenter.

Læs mere

Eksplosionsbeskyttelse

Mange medier og stoffer indebærer en eksplosionsfare. Blandt andet dampe fra brændbare væsker (fx maling eller opløsningsmidler) - men også opvirvlet brændbart støv. Men uanset om det drejer sig om forarbejdning, transport, prøvetagning eller opbevaring, så skal medarbejdere og systemer altid beskyttes optimalt i Ex-områder. I DENIOS knowhow kan du finde guides til at udvælge produkter til at sikre den rette eksplosionsbeskyttelse og svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

Indlæser…

Nødbrusere

Nødbrusere er nødvendige for at kunne yde vigtig førstehjælp i de områder, hvor I arbejder med varme, aggressive eller på anden vis farlige medier. Men hvad er kravene til dem? Og hvilken nødbruser passer bedst til indretningen og behovene i din virksomhed? Få svarene i vores guides og artikler om emnet.

Indlæser…
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00