DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Digitale tjenester

Det er imponerende, hvilke muligheder digitaliseringen giver os. Bare forestil dig, at du er på farten, mens temperatursensorer og gasdetektorer overvåger statussen for dit lager til farlige medier. Og opstår der en fejl eller fare - for eksempel røg eller brand - bliver du informeret i realtid - via DENIOS connect på din smartphone. Så kan du reagere med det samme, og det gør din opbevaring af farlige medier endnu mere sikker.

Det er bare en af de fordele, vores digitale tjenester giver dig. Du kan også tjekke vores mest populære produkter ud i vores digitale showroom.

DENIOS connect

Få besked, så snart der opstår en fejl eller fare i din opbevaring af farlige medier - både ved lækager i dit opsamlingskar, røg- og varmeudvikling i dit skab til lithium-ion-batterier og op til 16 vigtige parametre for dit lager til farlige medier. Alt sammen ved hjælp af narrowband IoT.

Se dine muligheder

Digitalt showroom

Vil du se nærmere på vores produkter? Så kan du gå på opdagelse i vores digitale showroom og se produkterne i 3D. Her finder du løsninger til din opbevaring og håndtering af alt fra kemikalier, olie og gasflasker til lithium-ion-batterier.

Gå på opdagelse i showroomet
Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00