DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Arbejdskabinetter og LAF bænke

Næsten 40 % af erhvervssygdommene i råstof- og kemikalieindustrien vedrører sygdomme i luftvejene eller lungerne*. Men effektive løsninger som arbejdskabinetter og LAF bænke bidrager til at overholde grænseværdierne på arbejdspladsen og reducerer samtidig risikoen for sygdom betydeligt. Vores løsninger beskytter dine medarbejdere mod skadelige emissioner, stoffer eller blandinger.

Skræddersyet til dine behov

Er du på udkig efter noget særligt?

Vi skræddersyer også løsninger til individuelle behov.
Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig ved at
kontakte vores eksperter.

Vigtige tilføjelser til dit produkt

Udstyr

Udnyt DENIOS' bedre produktsortiment til at skabe et stinkskab eller containment-løsning efter dine behov. Hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af udsugningsteknikken, herunder ventilatorer og afgangsluftovervågning, tilluftfiltrering og medieforbindelser. Oplev mange andre praktiske tilføjelser til dit produkt i vores sortiment af udstyr.

Service

Vores forståelse af service omfatter hele bestillingsprocessen samt produktets livscyklus. DENIOS' teknikere sikrer en professionel installation af dit udsugnings- og ventilationssystem, herunder alle installations- og driftstests. Efter idriftsættelsen udfører vi gerne den regelmæssige vedligeholdelse for dig.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 7:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00