DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Hos DENIOS er vi certificeret og godkendt

Alle produkter fra DENIOS opfylder kravene i henhold til loven. Vi garanterer for overholdelse af gældende EU-retningslinjer, hvilket bliver sikret gennem både omfattende interne tests og eksterne kontroller.

Vi giver bedst dig den mest optimale service og kvalificerede rådgivning, fordi vi har lokale kontaktpersoner i alle vores filialer i hele verden. Vi dækker 24 lande med 26 filialer, og vores produktion er placeret seks forskellige steder. Dermed sørger vi også for at have omfattende kendskab til de lokale bestemmelser, der gør sig gældende i det pågældende land.

Vi opfylder sikkerhedskrav og kvalitetskrav

Vores produkter er underlagt strenge sikkerhedskrav og kvalitetskrav, og vi bliver løbende kontrolleret af TÜV og de lokale myndigheder, før vores produkter bliver tildelt GS-mærket eller DIBts byggetilladelse. Når vi har bestået eksterne kontroller og godkendt i henhold til gældende sikkerhedskrav og kvalitetskrav, fremstiller vi vores produkter i serier.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00