DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sikkert forbundet.
Condition monitoring til lagre til farlige medier.

Med det nye DENIOS connect får du et komplet overblik over tilstanden af dit lager - direkte på din digitale enhed. Vi optimerer konstant vores lagre til farlige medier efter dine behov - og nu er DENIOS connect klar med den nyeste automatiseringsteknologi.

Uanset om du er på farten eller har vagt: Med DENIOS connect overvåger digitale, netværksforbundne sensorer konstant statussen på dit lager til farlige medier - lige fra lækager til temperaturer og ventilation. Hvis der opstår en fejl, sender DENIOS connect dig en alarm i realtid - direkte i en SMS eller e-mail på din smartphone, tablet eller stationære pc. På den måde kan du reagere med det samme, spare værdifuld tid og undgå omkostninger.

Dine fordele ved DENIOS connect.

Hurtige
reaktionstider

Modtag opdateringer i realtid via e-mail og/eller SMS til smartphone, tablet eller stationær pc.

Konfigurerbar håndtering
af nødsituationer

Modtag målrettede handlingsanvisninger, som gør dig i stand til at yde mere effektive foranstaltninger med det samme.

Forebyggelse
af fejl

Vær opdateret med tidlige fund af risici, som kan føre til funktionsfejl eller svigt.

Understøttelse
af dine operatør-opgaver

Eksportér PDF-rapporter nemt og hav altid den komplette dokumentation lige ved hånden.

Overvågning af
op til 16 parameter

Overvåg vigtige parametre og konfigurér dine alarmer efter dine behov.

Condition Monitoring med DENIOS connect.

Med DENIOS connect har du som operatør af et lager til farlige medier adgang til alle de vigtige målte parametre på et øjeblik, så du altid er opdateret om tilstanden af lageret. Du kan se alle parametrene direkte i webapplikationen - når som helst, hvor som helst og altid med tal i realtid. Derudover kan du nemt konfigurere alarmer og meddelelser via SMS og/eller e-mail.

På den måde kan du reagere på fejl og skader med det samme og opretholde driften på en sikker måde. Når du effektivt overvåger tilstanden af lageret, sikrer du også en optimal forebyggelse af skader og hurtige reaktionstider ved funktionsfejl. Og så får du målrettede anvisninger til at håndtere nødsituationer på den mest effektive måde. Så kan du nemt og effektiv opfylde dine forpligtelser som operatør med i henhold til lovgivningen.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Sådan øger sensorerne din sikkerhed.

Med den nyeste sensorteknologi bliver dine aktuelle driftsparametre registret og behandlet, og så sammenligner systemet de målte værdier med dine målværdier. Hvis der er afvigelser, en lækage eller en brand, bliver der automatisk sendt en alarm i realtid via Narrowband IoT. Du kan både modtage dem som en e-mail eller SMS til din mobiltelefon, tablet eller stationære pc - uanset hvor du er. Alle sensorer og vigtige oplysninger kan til enhver tid ses og konfigureres centralt via webapplikationen.

Temperaturovervågning

Temperatursensorer angiver, om den interne temperatur i dit lager er for lav eller for høj for det opbevarede medie eller anvendelsesformålet. Hvis temperaturgrænserne for et bestemt stof overskrides eller ikke overholdes, kan det også have negative virkninger på selve stoffet. Men takket være temperaturovervågningen kan du f.eks. undgå nedbrydning af dine stoffer. Omgivelsestemperaturen for lageret registreres også - lige som at aircondition og varme også konstant bliver overvåget. På den måde forhindrer det fugtig luft og/eller korrosive gasser i at føre til korrosion.

Lækagehåndtering

Lækager fra farlige væsker opdages og rapporteres pålideligt af lækagedetektoren, før der opstår større skader. Dette forhindrer f.eks., at der dannes en eksplosiv atmosfære på grund af den lækkede væske, når den kommer i kontakt med ilt. I stedet for en installeret lækagesensor kan du også blot bruge SpillGuard® connect.

Påmindelse om vedligeholdelse

Du får automatisk besked 8 uger og 4 uger før den årlige vedligeholdelse skal foretages. På den måde misser du aldrig en deadline, men du garanterer i stedet systemets funktionalitet på lang sigt og opfylder dine forpligtelser som operatør.

Gassensor

Alt efter om gaskoncentrationen i lageret stiger lidt eller betydeligt, udløser DENIOS connect en alarm - længe før den nedre eksplosionsgrænse overhovedet er nået. Foralarmen bliver f.eks. aktiveret ved 10 % af koncentrationsmængden af den nedre eksplosionsgrænse. Samtidig kan hovedalarmen f.eks. blive udløst ved 20 % af koncentrationsmængden af den nedre eksplosionsgrænse.

Ventilationsovervågning

Luftstrømsmonitorer i eksplosionssikret design overvåger den tekniske ventilation i brandsikre containere til farlige medier. På den måde forhindrer du, at der opstår en eksplosiv atmosfære, mens den definerede luftskiftehastighed bliver opretholdt.

Dørstyring

Med dørstyring kan du selv konfigurere, hvor længe døren indtil dit lager maksimalt må være åben. På den måde sikrer du, at temperaturen forbliver konstant, og at klimaanlægget kan arbejde effektivt. Samtidig sikrer du, at den optimale brandbeskyttelse bliver genoprettet så hurtigt som muligt, og at ydre temperaturpåvirkninger holdes nede.

i

Alarm på stedet: Du bliver ikke kun udstyret med den cloud-baserede webapplikation til at overvåge tilstanden af dit lager døgnet rundt. For via displayelementer på dit lager til farlige medier vil du også få besked på stedet, så snart der opstår en fejlfunktion. På den måde får du en omfattende advarsel, uanset hvor du befinder dig. Alarmfunktionen på stedet kan både blive udløst visuelt ved hjælp af advarselslamper og/eller akustisk ved hjælp af sirener.

Overblik over alle sensorer og alarmer

Meddelelse Sensor Klassificering*
Brand Brandalarm Alarm (kritisk)
Gas-foralarm (10 % UE) Gassensor Advarsel
Gas-hovedalarm (20 % UE) Gassensor Alarm (kritisk)
Fejlmeddelelse gassensor Gassensor Advarsel
Lækage Lækagesensor / SpillGuard® connect Alarm (kritisk)
Temperaturen er for høj Temperatursensorer Advarsel
Temperaturen er for lav Temperatursensorer Advarsel
Fejlmeddelelse teknisk ventilation 1 Teknisk ventilation 1 Advarsel
Fejlmeddelelse teknisk ventilation 2 Teknisk ventilation 2 Advarsel
Meddelelse om fejl i klimaanlægget Klimaanlæg Advarsel
Fejlmeddelelse opvarmning Opvarmning Advarsel
Tidsbegrænsning for døråbning - kan konfigureres i minutter (f.eks. 10 min) Dørstyring Advarsel
Tidsvindue for døråbning - kan konfigureres som tidsinterval (f.eks. kl. 22.00 - 6.00) Dørstyring Advarsel
Heartbeat (online / offline) Datalogger / cloud-baseret webapplikation Advarsel
Vedligeholdelse om 8 uger Beregnet, 12 måneder fra idriftsættelse Info
Vedligeholdelse om 4 uger Beregnet, 12 måneder fra idriftsættelse Info

*Alarmer kan sendes som SMS og/eller e-mail. I tilfælde af advarsler og information kan du få besked via e-mail.

Få opsat DENIOS connect til dit lager til farlige medier - vi tager os af det.

Som producent og udvikler kender vi de særlige teknologiske og juridiske krav til et lager til farlige medier helt ned til mindste detalje. Uanset om det drejer sig om automatiseringsteknik eller industriel måleteknik, så står vi til rådighed med vores knowhow og rådgiver dig om dine individuelle muligheder med tilstandskontrol fra DENIOS connect. Vores serviceteam sørger naturligvis også for en optimal installation af det nye system.

Ring til os på 76 24 40 80 og hør mere: man - tor: 8:00 - 16:00 | fre 8:00 - 15:00

Eller du kan blot udfylde nedestående kontaktformular.

Udnyt vores ekspertrådgivning

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.
Vi er klar til at hjælpe dig - også i din virksomhed.

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Måske du også kunne være interesset i ...

DENIOS connect web-app

Her får du det perfekte overblik over alle dine installerede enheder og signaldetektorer, og så kan du nemt udføre konfigurationer online.

Udforsk

DENIOS connect teknologi

NarrowBand IoT, en sikker og effektiv mobilnetteknologi til applikationer som DENIOS connect, anvendes til datatransmission.

Udforsk

SpillGuard® connect

Det innovative system sender dig straks en alarm, når den opdager en lækage i dit opsamlingskar.

Udforsk
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00