DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

6 testkriterier til dine eftersyn af et lager eller en container

Af sikkerhedsmæssige årsager er opbevaring af farlige stoffer og væsker underlagt strenge regler og love. Derfor er du som operatør af et lager eller en container til farlige kemikalier og olier også pålagt en række forpligtelser i forbindelse med driften af lageret og containeren.

Faste eftersyn, vedligeholdelse og reparationer er alle forpligtelser, som danner alle grundlag for, at den generelle drift og tilstand af lageret og containeren opfylder alle kriterier og love. Hvis du som operatør ikke overholder disse forpligtelser, risikerer du bøder, og i tilfælde af skader vil der være tab af forsikringsdækningen.

I vores whitepaper herunder kan du blive klogere på dine forpligtelser som operatør af et lager og en container til farlige medier, og som bonus får du seks vigtige testkriterier til dine eftersyn.

Hent dit gratis whitepaper her

I dit nye whitepaper kan du læse om de daglige udfordringer, du vil møde som operatør af et lager eller en container til farlige medier.

Vi gennemgår også, hvilke forpligtelser du har som operatør, og hvad du skal gøre for at vedligeholde en brugbar tilstand af lageret eller containeren. På den måde vil du undgå, at der sker ulykker og lovovertrædelser, som kan medføre bøder, skader og tab af forsikringsdækning.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg og artikler

Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
FAQ

IBC palletanke - 15 spørgsmål og svar

IBC palletanken er en af de mest anvendte emballager i bl.a. industrien. Men hvordan opbevarer du dem sikkert, når de indeholder farlige stoffer? Og hvordan håndterer og transporterer du dem? Vores eksperter besvarer nu de 15 mest stillede spørgsmål om palletanken i den store DENIOS IBC-guide.

Læs mere
Artikel

Brandbeskyttelse: standarder og lovgivning

Alle, der skal opbevare brandfarlige væsker, stoffer eller gasser bør på et tidligt tidspunkt orientere sig om de juridiske krav. Vi præsenterer de vigtigste danske og internationale love og standarder, som du bør kende til inden for brandbeskyttelse.

Læs mere
Artikel

Opladning af lithiumbatterier: Hvad skal du være opmærksom på forsikringsmæssigt?

Find ud af, hvilke pligter du absolut bør overholde, når du oplader litiumbatterier, for at øge sikkerheden i din virksomhed og undgå unødvendige komplikationer i tilfælde af et forsikringskrav.

Læs mere
Hent flere 4 af 21 artikler blev indlæst
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00