DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

DENIOS miljøguide: dit overblik over lovgivningen

Synes du, at det er en jungle at navigere i lovgivningen? Hvis du til daglig bevæger dig inden for et bestemt område, kender du måske til en lov eller et juridisk direktiv.

Men reglerne for korrekt håndtering og opbevaring af farlige medier er både omfattende, kompleks og tidskrævende at få et overblik over.

Derfor har vi samlet en oversigt over lovgivning og anbefalinger til dig i vores miljøguide.

Hent din miljøguide her

Og få adgang til:

  • Oversigt over lovgivning, standarder og krav

  • Guides, tips, tricks og tjeklister

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vil du vide mere om lignende emner?

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00