DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Så holdbare er DENSORB absorbenter

DENSORB® absorbenter skal kunne holde til en hel del - f.eks. hvis de anvendes som absorberende underlag under maskiner over længere perioder. Så for at sikre, at vores produkter altid lever op til behovene i din virksomhed, udsætter vi dem for grundige belastnings- og kvalitetstests i vores eget testlaboratorium.

En kvalitetskontrol er ikke kun nødvendig, når et produkt er nyudviklet. Hos os udgør det en vigtig del af vores langsigtede kvalitetssikring. Vi bruger de officielle standarder fra American Society for Testing and Materials (ASTM) som grundlag. Her får du et indblik i de tests, som vores absorbenter lever op til. På den måde kan du trygt anvende dem i din virksomhed.

Trækstyrke / forlængelse (ASTM 5035)

Alt efter designet skal DENSORB® absorbenter kunne modstå store og permanente belastninger. Derfor er høj rivefasthed er særligt vigtigt i tilfælde af, at de bliver udsat for stor mekanisk belastning. For hvis der f.eks. anvendes en absorbent som underlag på arbejdspladser, er det vigtigt, at det ikke får betydelige skader - selv hvis man går på det. For i så fald skal underlaget udskiftes oftere end nødvendigt. En tilsvarende høj mekanisk modstandsdygtighed er også nødvendig ved aftørring af skarptskårne overflader. Det beviser vi bl.a. med en trækstyrke/forlængelsesprøve. Her fremstilles prøveemnerne som skårne strimler (150 x 25 mm). Strimlerne spændes fast i en kraft-forskydningsmåler og strækkes med konstant hastighed. Kan materialet modstå den krævede belastning? Kun hvis svaret er "ja", tages det næste testtrin i brug.

Vægt (ASTM 3776) og tykkelse (ASTM 5736)

DENSORB® absorbenternes lave vægt er en vigtig kvalitetsfaktor. Den ikke blot bidrager til at spare på bortskaffelsesomkostningerne, men den gør håndteringen og opbevaringen lettere for brugeren. Derfor ser vi nøje på materialets grundlæggende egenskaber, vægt og tykkelse, i vores test. Til dette formål fremstilles, måles og vejes prøveemner med en diameter på 113 mm. Når det er blevet bevist, at prøveemnerne opfylder de fastsatte målværdier, sætter vi et kryds på dem.

Absorption (ASTM 726)

En af de vigtigste tests er naturligvis absorptionsevnen. DENSORB® absorbenter absorberer f.eks. olie op til 16 gange deres egen vægt. Endda synligt hurtigere end konventionelle absorbenter. Så på den måde sikrer absorbenterne optimale resultater ved rengøring af utætheder. Absorberingsevnen bliver også testet i vores testlaboratorium. Prøveemnet nedsænkes i olie i 30 sekunder, hvor den vejes både før og efter for at bestemme absorptionsmængden ud fra forskellen. Hvis den krævede ydelse også er påvist her, så er testen bestået!

Kun produkter, som modstår alle belastninger og opfylder vores kvalitetskriterier, er en del af vores DENSORB®-sortiment.

Prøv selv: Gratis DENSORB® prøvesæt

Vil du gerne prøve vores stærkt absorberende og modstandsdygtige DENSORB®-absorbenter i din virksomhed? Intet problem! Bestil vores gratis DENSORB® prøvesæt nu, og gennemfør din egen kvalitetstest. Alt, du skal gøre, er at bestille prøvesættet, og så har du snart 4 gratis absorbenter i forskellige designs ved hånden.

Indhold:

  • 1 Economy Single absorberende måtte 40 x 50 cm
  • 1 Economy Double absorberende måtte 40 x 50 cm
  • 1 Economy Triple absorberende måtte 40 x 50 cm
  • 1 Premium Triple absorberende måtte 40 x 50 cm
Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende artikler

Artikel

De 7 største fejl ved tømning af opsamlingskar

Væsker, der lækker, er ikke ualmindeligt, og kan ske når som helst. Men hvad gør du så? Hvordan kommer væsken ud af opsamlingskarret igen, inden karret renses og destrueres? Dette er ikke så ligetil, som man skulle tro. For der kan opstå alvorlige fejl, når opsamlingskar bliver tømt. Her er, hvad du under ingen omstændigheder bør gøre - og hvordan du tømmer et opsamlingskar korrekt.

Læs mere
Video

3 af vores eksperts bedste lækage-tips

Det er ofte de små ting, der gør forskellen - og ved oprydning af spild af farlige medier udgør de forskellen mellem sikkerhed og potentiel fare. I de simple instruktionsvideoer afslører Tobias Authmann, ekspert i farlige medier og foredragsholder ved DENIOS, tre af sine bedste tricks til at undgå lækager.

Læs mere
Artikel

Beredskabsplan: Sådan håndterer du en lækage i 10 trin

Alle virksomheder, der bruger, behandler eller opbevarer farlige medier og væsker, bør have en beredskabsplan til oprydning af spild og lækager. DENIOS' 10-trins beredskabsplan guider dig sikkert og systematisk gennem oprydningsprocessen.

Læs mere
FAQ

FAQ: Alt om korrekt håndtering af olieudslip

Når olien løber, skal du handle hurtigt – ellers kan det få store konsekvenser for både medarbejdere og miljøet. Her i vores FAQ, alt om korrekt håndtering af olieudslip, giver vi dig svar på, hvad du kan – og skal gøre for at være bedst muligt forberedt i tilfælde af olieudslip i din virksomhed.

Læs mere
Interview

Sådan håndterer du en lækage korrekt – vores sagkyndige viser dig hvordan

Tobias Authmann har gennem de sidste syv år været DENIOS akademiets ekspert i arbejdssikkerhed og opbevaring af farlige medier. Hans speciale er forebyggelse af ulykker med fokus på opbevaring og håndtering af farlige stoffer og væsker. Vi har talt med ham om hans erfaringer.

Læs mere
Artikel

Så holdbare er DENSORB absorbenter

DENSORB® absorbenter skal ofte kunne holde til en hel del - f.eks. når de over længere perioder anvendes som absorberende underlag under maskiner. Så absorbenterne er selvfølgelig testet ned til mindste fiber - læs her, hvilke belastnings- og kvalitetstests vi udfører i vores eget testlaboratorium for at sikre den højeste kvalitet.

Læs mere
Hent flere 6 af 8 artikler blev indlæst
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00