DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Så holdbare er DENSORB absorbenter

DENSORB® absorbenter skal kunne holde til en hel del - f.eks. hvis de anvendes som absorberende underlag under maskiner over længere perioder. Så for at sikre, at vores produkter altid lever op til behovene i din virksomhed, udsætter vi dem for grundige belastnings- og kvalitetstests i vores eget testlaboratorium.

En kvalitetskontrol er ikke kun nødvendig, når et produkt er nyudviklet. Hos os udgør det en vigtig del af vores langsigtede kvalitetssikring. Vi bruger de officielle standarder fra American Society for Testing and Materials (ASTM) som grundlag. Her får du et indblik i de tests, som vores absorbenter lever op til. På den måde kan du trygt anvende dem i din virksomhed.

Trækstyrke / forlængelse (ASTM 5035)

Alt efter designet skal DENSORB® absorbenter kunne modstå store og permanente belastninger. Derfor er høj rivefasthed er særligt vigtigt i tilfælde af, at de bliver udsat for stor mekanisk belastning. For hvis der f.eks. anvendes en absorbent som underlag på arbejdspladser, er det vigtigt, at det ikke får betydelige skader - selv hvis man går på det. For i så fald skal underlaget udskiftes oftere end nødvendigt. En tilsvarende høj mekanisk modstandsdygtighed er også nødvendig ved aftørring af skarptskårne overflader. Det beviser vi bl.a. med en trækstyrke/forlængelsesprøve. Her fremstilles prøveemnerne som skårne strimler (150 x 25 mm). Strimlerne spændes fast i en kraft-forskydningsmåler og strækkes med konstant hastighed. Kan materialet modstå den krævede belastning? Kun hvis svaret er "ja", tages det næste testtrin i brug.

Vægt (ASTM 3776) og tykkelse (ASTM 5736)

DENSORB® absorbenternes lave vægt er en vigtig kvalitetsfaktor. Den ikke blot bidrager til at spare på bortskaffelsesomkostningerne, men den gør håndteringen og opbevaringen lettere for brugeren. Derfor ser vi nøje på materialets grundlæggende egenskaber, vægt og tykkelse, i vores test. Til dette formål fremstilles, måles og vejes prøveemner med en diameter på 113 mm. Når det er blevet bevist, at prøveemnerne opfylder de fastsatte målværdier, sætter vi et kryds på dem.

Absorption (ASTM 726)

En af de vigtigste tests er naturligvis absorptionsevnen. DENSORB® absorbenter absorberer f.eks. olie op til 16 gange deres egen vægt. Endda synligt hurtigere end konventionelle absorbenter. Så på den måde sikrer absorbenterne optimale resultater ved rengøring af utætheder. Absorberingsevnen bliver også testet i vores testlaboratorium. Prøveemnet nedsænkes i olie i 30 sekunder, hvor den vejes både før og efter for at bestemme absorptionsmængden ud fra forskellen. Hvis den krævede ydelse også er påvist her, så er testen bestået!

Kun produkter, som modstår alle belastninger og opfylder vores kvalitetskriterier, er en del af vores DENSORB®-sortiment.

Prøv selv: Gratis DENSORB® prøvesæt

Vil du gerne prøve vores stærkt absorberende og modstandsdygtige DENSORB®-absorbenter i din virksomhed? Intet problem! Bestil vores gratis DENSORB® prøvesæt nu, og gennemfør din egen kvalitetstest. Alt, du skal gøre, er at bestille prøvesættet, og så har du snart 4 gratis absorbenter i forskellige designs ved hånden.

Indhold:

  • 1 Economy Single absorberende måtte 40 x 50 cm
  • 1 Economy Double absorberende måtte 40 x 50 cm
  • 1 Economy Triple absorberende måtte 40 x 50 cm
  • 1 Premium Triple absorberende måtte 40 x 50 cm
Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende artikler

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00