DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Sådan vælger du den rigtige nødbruser

I vores webshop finder du et omfattende udvalg af nødbrusere, øjenbrusere og øjenskyllere. Men hvilket produkt skal du vælge? Vi har udarbejdet en overskuelig guide til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Hvilken nødbruser er den rigtige til din anvendelse?

Du har mange forskellige nødbrusere at vælge imellem: Der findes øjenskylleflasker, øjenbrusere med vandtilslutning, kropsbrusere med vandtilslutning, kombinerede nødbrusere med vandtilslutning, frostsikre nødbrusere eller specielle tanknødbrusere, der ikke kræver en vandforsyning. Men hvilket produkt er det rigtige til din virksomhed? For at hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt finder du en oversigt over de vigtigste kriterier i vores praktiske guide til valg af nødbruser.

Vi rådgiver dig gerne

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Relaterede artikler

Indlæser…
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Kontakt os ved at ringe, send en mail til info@denios.dk eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00