DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af farlige stoffer i fødevareproduktionen hos Agrana GmbH

Til opbevaring af olier med en samlet kapacitet på op til 36 tromler á 200 liter hver havde Agrana GmbH brug for et lager eller en container, som kunne lastes med trucks.

Agrana GmbH er specialist i forarbejdning og raffinering af landbrugsråvarer af høj kvalitet som eksempelvis majs, kartofler og hvede til en bred vifte af højraffinerede stivelsesprodukter.

Agrana forsyner adskillige industrier med økologisk og GMO-fri stivelse samt specialstivelsesprodukter, og de er producent af bioethanol til brug som miljøvenligt brændstof.

Udfordring og opgave

For at opbevare olier med en samlet kapacitet på op til 36 tromler á 200 liter hver, havde kunden brug for et lager, der kunne påfyldes og aftømmes med gaffeltruck. Derudover skulle containeren have tre lagerniveauer og være velegnet til både lodret og vandret tromleopbevaring, tromleopbevaring på europaller samt opbevaring af mindre beholdere. Et integreret varmeanlæg sikrer frostfri opbevaring af de oplagrede varer i det udendørs opstillede teknikrumssystem.

Løsningen fra DENIOS

Efter analyse af kundens behov tilbød vi hos DENIOS at oprette en materialecontainer SC med mulighed for vandret tromleopbevaring. Denne container er fleksibelt tilpasset kundens behov. Tre lagerniveauer sikrer den nødvendige kapacitet. Rumdimensionerne i containeren muliggør alle ønskede varianter af tromleopbevaring og opbevaring af mindre beholdere. Der er blevet installeret et varmesystem på øverste lagerniveau efter kundens ønske for at undgå forurening og brandfare. Derudover er der en forbedret vejrbeskyttelse i læsseområdet, som er blevet opnået med en baldakin. Hensynet til alle relevante regler sikrer den nødvendige retssikkerhed.

Resultat og kundefordele

Kunden fik en container til sikker opbevaring af smøremidler. Eksisterende farekilder, der tidligere havde forårsaget en brand, er blevet elimineret. Agrana drager fordel af både pris-ydelsesforholdet i den standardiserede DENIOS container til farlige medier, såvel som af de tilpassede løsninger, der var optimalt skræddersyet til deres behov, såsom de ikke-svejsede cylinderstøtter og den variable placering af varmesystemet.

Opdag passende produkter

Lagre til kemikalier og olier

DENIOS lagre til farlige medier giver masser af plads til sikker og alsidig opbevaring af vandforurenende og brandfarlige væsker og medier.

Se udvalg

Udstyr til lagre til farlige medier

Udforsk vores udstyrsmuligheder til lagre til farlige materialer, brandsikre lagre samt lagre til peroxider og lithium-ion-batterier.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af desinfektionsmidler i vandbeskyttelsesområde

Nogle gange er det nødvendigt at opbevare farlige medier i nærhed af natur og vandområder. Sådan en opbevaring af især særlig vanskelig, idet farlige medier er farlige for vand. Ikke desto mindre har DENIOS implementeret et lager til opbevaring af desinfektionsmidler med maksimale krav til brandsikring, eksplosionsbeskyttelse og vandbeskyttelse for en medicinalvirksomhed.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af smøremidler hos Holcim AG

En centraliseret opbevaringsløsning til smøremidler såsom fedt og olier er ikke kun sikrere, end hvis der er flere individuelle områder til opbevaring, de logistiske processer bliver også forbedret. For Holcim AG implementerede DENIOS et lager til farlige medier, der ikke kun opfylder disse krav, men også alle de officielle krav.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af farlige stoffer i fødevareproduktionen hos Agrana GmbH

DENIOS realiserede et eksternt lager for Agrana GmbH fra Østrig til opbevaring af olier til fødevareproduktion. Løsningen er velegnet til vandret tromlelager, stående tromlecontainer, indstilling af små beholdere og frostfri installation udendørs ved hjælp af et integreret varmesystem.

Læs mere
GUIDE

Planlæg dit lager til farlige medier korrekt

Meget kan gå galt ved planlægningen af et lager til farlige medier - og det kan ikke blot medføre ekstra omkostninger, men også sikkerhedsmangler. Vi har samlet nogle af de vigtigste spørgsmål, som du bør stille dig selv, når du planlægger et lager til farlige medier.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv