DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opbevaring af opløsningsmidler, hærdere og klæbemidler i små beholdere hos Wiener Linien

Wiener Linien GmbH & Co KG er et helejet datterselskab af Wiener Stadtwerke Holding AG. Det ejes derfor indirekte af byen Wien og påtager sig en lang række ansvarsområder på dens vegne. Velfungerende lokal kollektiv trafik aflaster vejene og er en forudsætning for hurtig fremgang i erhvervstrafikken. Sidst, men ikke mindst, er brugen af ​​offentlig transport med til at reducere forurenende emissioner og yder dermed et vigtigt bidrag til miljøbeskyttelsen.

Udfordring og opgave

Wiener Linien er et transportselskab i Wien og driver omkring 120 linjer med underjordiske tog, busser og sporvogne. De former ikke kun bybilledet, men sikrer også mobilitet og livskvalitet i byen.

Til opbevaring af brandfarlige væsker såsom opløsningsmidler, hærdere og klæbemidler i små beholdere havde virksomheden brug for et lager i produktions- og reparationsområdet af plastdele (for eksempel sædeskaller). Lageret skulle både beskytte mod temperaturudsving og opfylde kravene om brandsikring, når der opbevares brandfarlige medier.

På grund af pladsmangel kunne det eksisterende lager ikke længere udvides. Derfor skulle det allerede eksisterende lager integreres ind i den moderniserede værkstedshal. Da kunden havde et ønske om en barrierefri adgang, skulle dette lager tilpasses direkte på stedet, hvor der var gjort klar til det.

Løsningen fra DENIOS

Efter at have analyseret opgaven og kundens udfordring forslog vi hos DENIOS en kombination af en brandsikker opbevaring og et "kølerum". Løsningen blev derfor et walk-in brandsikkert lager med 90 minutters brandsikring (REI 90 / F90) med 8m² lagerplads. Der blev tilføjet integreret reoler til mindre beholdere, og denne opbevaringsløsning giver kunden den tilstrækkelige lagerkapacitet på den ledige plads, der er beregnet til dette walk-in lager i værkstedshallen.

For at beskytte mod temperaturudsving indeni lageret, er det brandsikre lager fremstillet i en temperaturstyret version. Ved at installere et delt klimaanlæg garanteres et stabilt temperaturområde under opbevaring på +4 °C til +8 °C. Både opvarmningen og den indvendige belysning er designet til at være eksplosionssikre.

Resultat og kundefordele

Efter en kort planlægningsperiode og produktionstid modtog kunden et brandsikkert lagersystem, der overholder alle specifikationer med hensyn til brandsikring, eksplosionssikring og temperaturstyret opbevaring.

Wiener Linien nyder godt af de standardiserede DENIOS-løsninger inden for brandsikre lagre, som ikke kun muliggør hurtig levering, men også et attraktivt pris-ydelsesforhold.

Opdag passende produkter

Brandsikre lagre

De brandsikre lagre fra DENIOS giver dig en pålidelig, dobbeltsidet F 90 (REI 90) brandbeskyttelse. Få gavn af testet sikkerhedskoncept til opbevaring af dine brandfarlige medier!

Se udvalg

Kølekamre og klimasystemer

Et DENIOS-kølekammer er særligt energieffektivt med energibesparelser på op til 50 %. Opbevar op til 16 IBC'er eller 24 tromler i temperaturintervaller fra 0° til 35°.

Se udvalg

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Indlæg om lignende emne

Produkter

Vær på den sikre side i Ex-områder

Hos DENIOS finder du et produktsortiment, der dækker alle aspekter af eksplosionsbeskyttelse. Det omfatter mere end 2.000 artikler til brug i Ex-områder, som dækker alle 3 niveauer af eksplosionsbeskyttelsesforanstaltninger. Her får du et overblik!

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Produkter

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

De fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser. Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse. DENIOS tilbyder de rigtige løsninger - så du er på den sikre side med din virksomheds opbevaring af brandfarlige væsker.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Casestudier

Teknisk rumsystem til laboratorie- og prøvetagningsarbejde hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG

For at kunne outsource prøvetagning og laboratoriearbejde fra de eksisterende forretningslokaler implementerede DENIOS et teknisk rumsystem hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG. Et defineret temperaturniveau opretholdes i rumsystemet. Et installeret forureningsopsamlingssystem beskytter medarbejdere under arbejdet.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv