DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Casestudies - Brandsikre lagre og containere fra DENIOS

Sie suchen ein Brandschutzlager ganz nach Ihrem Bedarf?
Kontaktieren Sie uns und wir analysieren im ersten Schritt Ihren individuellen Bedarf.
Wir haben bereits viele individuelle Lösungen für unsere Kunden geschaffen und einen Auszug der letzten Jahre auf dieser Seite für Sie zusammengestellt.

Nutzen Sie unsere Fachberatung!

Kundenindividuelle Beratung, Service und Produktvielfalt sind unsere Stärken.

Unsere Kundenbetreuer sind für Sie vor Ort!

Kostenlose Fachberatung 0800 753 000 3
Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler

Schunk Group har specialiseret sig i fremstilling af produkter lavet af kulstof og grafit. Medarbejdere er ofte i kontakt med rengøringsmidler, der indeholder opløsningsmidler. DENIOS skabte en rummelig in-house løsning, der gjorde det muligt både at opbevare væsker sikkert og samtidig arbejde direkte med dem.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring og genanvendelse af kemikalieaffald

Det schweiziske firma, Spiromed, har specialiseret sig i professionel bortskaffelse af kemikalieaffald. DENIOS har opsat et brandbeskyttet lagersystem i en fabrikshal til sikker opbevaring af farlige medier. Arbejdet med beholdere foregår i en specialudviklet åben arbejdsstation med ejektorteknologi til opsamling af forurenende væsker.

Læs mere
Casestudier

Teknisk rumsystem til laboratorie- og prøvetagningsarbejde hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG

For at kunne outsource prøvetagning og laboratoriearbejde fra de eksisterende forretningslokaler implementerede DENIOS et teknisk rumsystem hos Hugo Häffner Vertrieb GmbH & Co. KG. Et defineret temperaturniveau opretholdes i rumsystemet. Et installeret forureningsopsamlingssystem beskytter medarbejdere under arbejdet.

Læs mere
Case Study

Opbevaring af forskellige farlige medier hos BASF i Ludwigshafen

Som førende kemivirksomhed har BASF allerede stor erfaring med håndtering af farlige medier. For at øge sikkerheden yderligere på virksomhedens område har DENIOS i samarbejde med kunden implementeret et containersystem, som opfylder alle krav til moderne brandsikrings- og brandalarmsteknologi.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af opløsningsmidler, hærdere og klæbemidler i små beholdere hos Wiener Linien

Opløsningsmidler, hærdere og klæbemidler er farlige væsker, der dagligt bliver opbevaret og håndteret hos transportfirmaer i forbindelse med vedligeholdelse af køretøjer. Til disse farlige væsker, som for det meste bliver opbevaret i mindre beholdere, havde Wiener Linien, det offentlige transportselskab i Wien, brug for et pladsbesparende lager til farlige medier. Lageret skulle både have en brandbeskyttelse og en beskyttelse mod temperaturudsving.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af smøremidler hos Holcim AG

En centraliseret opbevaringsløsning til smøremidler såsom fedt og olier er ikke kun sikrere, end hvis der er flere individuelle områder til opbevaring, de logistiske processer bliver også forbedret. For Holcim AG implementerede DENIOS et lager til farlige medier, der ikke kun opfylder disse krav, men også alle de officielle krav.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af farlige medier hos Airbus

DENIOS integrerer en arbejdsstation til farlige medier (maling og lak) i et REI90 brandsikkert lager for Airbus i Finkenwerder og skaber således en central brandsikringssektion i en almindelig samlingshal. Maling og lak opbevares i den skræddersyede løsning fra DENIOS. Samtidig kan medarbejderne direkte og sikkert udføre malings- og lakarbejde.

Læs mere
Casestudier

Rum til blanding af farver i brandsikkert lager hos Siemens

Hvis der anvendes maling og lak i produktionsområder, skal medarbejderne beskyttes i overensstemmelse hermed. Til Industrial Turbomachinery i Sverige havde Siemens brug for en sikker pladsløsning til opbevaring og blanding af maling. For at optimere logistiske processer bør den fysiske nærhed til andre bygninger sikres.

Læs mere
Casestudier

Opbevaring af brandfarlige væsker i produktionen hos ​​Stadler AG

Brandfarlige væsker bruges også til fremstilling og vedligeholdelse af jernbanekøretøjer. Til sikker opbevaring af beholdere på op til 450 liter skabte DENIOS, et lager i hjertet af den rummelige fabrikshal hos Stadler AG.

Læs mere
Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv
Anmod
*Skal udfyldes

Bemærk også vores Privatlivspolitik .

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles databeskyttelsesforordning og brugsbetingelser gælder.