DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Opsamlingskarret - Vores klassiker siden 1986

Fra innovation til den største produktserie i Europa

Undertiden bliver en simpel idé til reel innovation. En innovation skaber en forretningsidé, og ud fra denne idé vokser en virksomhed. I mange virksomheder er disse første succesrige produkter pensioneret til udstillingsvinduer eller hænger som et trofæ på væggen.

Hos DENIOS er vores opsamlingskar og spildbakker stadig en del af vores sortiment, og vi udvikler konstant på det. Med over 500 modeller tilbyder vi nu det største sortiment af opsamlingskar i hele Europa.

Den rigtige idé på det rigtige tidspunkt

Eller: hvilken rolle spillede en gammel Volkswagen i udviklingen af opsamlingskar?

DENIOS' grundlægger Helmut Dennig kom med ideen om en spildbakke og et opsamlingskar, mens han sad og skiftede olie på hans noget forældede Volkswagen.

I 1980'erne var folk uforsigtige, når der blev spildt lidt olie, og bortskaffelse af gammelt olie var der ikke noget særligt i. Selv blev Helmut Dennig opmærksom på, at der skulle gøres noget ved spildolien. Derfor blev en beholder til opsamling af olie prototypen på vores nutidige opsamlingskar.

Da det schweiziske selskab Sandoz skabte en af de største kemiske katastrofer i Europa i 1986, blev behovet for korrekt bortskaffelse og opbevaring af olier og kemikalier hurtig synlig.

Princippet med en spildbakke er så simpelt, som det er effektivt; tromler, dunke eller IBC palletanke opbevares på et gitter, dækker en lavformet bakke eller et lavformet kar. Hvis en tønde eller tromle så lækker, eller hvis der går noget galt, når tromlen fyldes eller tømmes, så ender det hele i opsamlingskarret - og ikke i kloaksystemet og grundvandet.

Vores originale opsamlingskar forbliver. Mens vores sortiment bliver større.

Fokus på videreudvikling

Som vores kerneprodukt er opsamlingskarret genstand for konstant videreudvikling. Det er et tilbagevendende emne i vores interne innovationsteam, fordi opgaver og krav fra vores kunder altid er nye og forskellige.

Derudover havde og stadig har adskillige godkendelser og industristandarder haft en indflydelse på udviklingen af vores produktlinje inden for opsamlingskar. Det handler blandt andet om materialetykkelse, indsamlingsvolumen og selve fremstillingen af spildbakken.

Vores sortiment inden for opsamlingskar har eksisteret i mere end 30 år og vokser sig fortsat endnu større. Denne udvikling af vores opsamlingskar er en indsats, der lønner sig. Både for miljøet og for fremtidige generationer.

2020: DENIOS udvikler verdens første uafhængige advarselssystem for lækage af farlige stoffer og væsker - SpillGuard®

SpillGuard® er velegnet til næsten enhver type opsamlingskar. Lækagedetektoren registrerer de mest almindelige flydende farlige stoffer og væsker og advarer effektivt i 24 timer i tilfælde af lækage med et akustisk og visuelt signal. Vores lækagedetektor er en reel revolution inden for lækagehåndtering.

Sikkerhed betyder mangfoldighed og stort udvalg

Det rigtige opsamlingskar til ethvert behov

Mangfoldighed og et stort udvalg er nødvendig, når vores kunders krav er meget forskellige. Et opsamlingskar skal være perfekt skræddersyet til den individuelle anvendelse. Det farlige stof eller den farlige væske, der skal opbevares, bestemmer materialet i den nødvendige spildbakke:

Ætsende medier som syrer og baser kan for eksempel ikke opbevares ovenpå et opsamlingskar af stål. I fødevaresektoren er rustfrit stål det foretrukne materiale på grund af dets gode hygiejniske egenskaber. Lovbestemmelser og krav har også indflydelse på valget af det korrekte opsamlingskar.

For at du med garanti får den bedste løsning til din opbevaring, tilbyder vi hos DENIOS dig det bredeste repertoire af opsamlingsbakker i Europa: opsamlingskar af stål, rustfrit stål eller plastik, med eller uden integrerede gaffellommer, mobile opsamlingskar og en bred vifte af størrelser fra små opsamlingskar til XXL spildbakker, som har en volumen på mere end 1.000 liter.

Hos DENIOS oplever du det største udvalg af opsamlingskar i Europa!

Vi rådgiver dig gerne!

Uanset om det er på telefon, via e-mail eller personligt i din virksomhed - vi hjælper og rådgiver dig gerne. Kontakt os!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Lignende indlæg

Artikel

Fra idé til produkt: Sådan bliver et DENIOS opsamlingskar skabt

Tag et kig bag kulisserne hos DENIOS! Her ser du, hvordan opsamlingskar af plast bliver fremstillet i vores virksomhed: Fra den første idé i vores innovationsafdeling og gennem godkendelsesprocessen til det færdige produkt, som vi fremstiller i vores egen produktion.

Læs mere
Artikel

De 7 største fejl ved tømning af opsamlingskar

Væsker, der lækker, er ikke ualmindeligt, og det kan ske når som helst. Men hvad gør du så? Hvordan kommer væsken ud af opsamlingskarret igen, inden karret resnes og destrueres? Dette er ikke så ligetil, som man skulle tro. Der kan opstå alvorlige fejl, når opsamlingskar bliver tømt. Her er, hvad du under ingen omstændigheder bør gøre - og hvordan du tømmer et opsamlingskar korrekt.

Læs mere
Guide

4 trin: Sådan vælger du det rigtige opsamlingskar

Som leverandør og producent af det største udvalg af opsamlingskar kan vi forsikre dig: Der findes et opsamlingskar til ethvert behov. Her viser vi dig, hvordan du finder det rette opsamlingskar til dine behov og medier.

Læs mere
Artikel

Opsamlingskarret - Vores klassiker siden 1986

Nogle gange bliver en simpel idé en reel innovation. En forretningsidé udspringer af en innovation, og en gruppe vokser ud af virksomheden. Du kan finde ud af, hvilken rolle en gammel Volkswagen spillede i udviklingen af opsamlingskarret her.

Læs mere
FAQ

Korrekt opbevaring af farlige medier med spildbakker og opsamlingskar

Få svar på alle dine spørgsmål om korrekt opbevaring med opsamlingskar. Her fortæller vi dig, hvad du bør vide.

Læs mere
Produkter

Sikker opbevaring og håndtering af desinfektionsmidler

De fleste desinfektionsmidler er brændbare væsker på grund af deres ingredienser. Derfor skal alle de større mængder af desinfektionsmidler også opbevares i henhold til loven om brandbeskyttelse. DENIOS tilbyder de rigtige løsninger - så du er på den sikre side med din virksomheds opbevaring af brandfarlige væsker.

Læs mere
i

Oplysningerne på denne side er blevet udarbejdet omhyggeligt og efter bedste viden og overbevisning. DENIOS ApS kan dog ikke påtage sig nogen form for garanti eller ansvar af nogen art, hverken kontraktmæssigt, erstatningsretligt eller på anden måde, ift. aktualitet, fuldstændighed og korrekthed, hverken over for læseren eller over for tredjemand. Brugen af oplysningerne og indholdet er derfor på eget ansvar. Men under alle omstændigheder skal du overholde den lokale og aktuelle lovgivning.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se varekurv