DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia

Tel.: 76 24 40 80
E-Mail: info@denios.dk
Internet: www.denios.dk

Miljøcontainere til kemikalier og olier

Miljøcontainere er den ideelle løsning, når du skal opbevare store mængder kemikalier, olier, vandforurenende eller brandfarlige væsker på sikker vis. For at sikre en sikker opbevaring er de udstyret med godkendte opsamlingskar, der opsamler den farlige væske, hvis der opstår spild eller lækager. På den måde beskytter du både dine medarbejdere, miljøet og din virksomhed mod kontakt med mediet, mens den solide konstruktion beskytter dine medier mod vejrpåvirkninger. Vores miljøcontainere kommer med forsikringsgodkendte låse, der sikrer dine medier mod uautoriseret adgang. Lige efter reglerne.

Vores miljøcontainere fås i to forskellige versioner og i en bred vifte af størrelser – alle certificeret og godkendt. Vælg mellem vores reolcontainere til opbevaring af store mængder i flere niveauer eller vores walk-in-containere, hvor du kan opbevare og håndtere dine farlige medier i ét og samme rum. Har du specifikke behov, skræddersyer vi gerne en løsning til din virksomhed.

Udnyt vores ekspertrådgivning!

Skræddersyet rådgivning, service og produkter er vores styrke.

Vores kunderådgivere er klar til at hjælpe dig i din virksomhed!

Gratis ekspertrådgivning 76 24 40 80

Vigtige tilføjelser til din miljøcontainer

Udstyr

Udnyt DENIOS' brede produktsortiment til at indrette dit lager til farlige medier til dine behov. Du får din løsning leveret som et nøglefærdigt system - inkl. dit valgte udstyr. Og hvis du ønsker det, kan vi f.eks. tage os af det elektriske udstyr, brandalarmanlægget og tilstandskontrolsystemet. Oplev alle de mange innovationer til sikker håndtering af farlige medier i vores udstyrssortiment.

Service

Vi ser os selv som din "all-round partner" og tager denne opgave alvorligt: Læg ansvaret i vores hænder, og vi tager os af resten. Vi minder dig f.eks. gerne om, hvornår dine produkter skal vedligeholdes og udfører vedligeholdelsen pålideligt. Så kan du koncentrere dig fuldt ud om din virksomhed. Hvad kan vi ellers gøre for dig? Lad os tale om det. Vores medarbejdere er der for at hjælpe dig med ord og handling. Med DENIOS kan du stole på en pålidelig og kompetent servicepartner.

Måske du også er interesseret i

Case study

Sådan opbevarer sundhedsinstitution farlige væsker i tætbebygget område

Hvad gør man, når man skal opbevare store mængder farlige væsker – i et område omgivet af bygninger og med en livlig trafik? Det var den udfordring, som en af vores kunder i sundhedssektoren kom til os med.

Læs mere
Case study

Opbevaring af kemikalier og brandfarlige væsker hos Hydro Precision Tubing

Til deres produktion bruger Hydro en række forskellige kemikalier – og så er der senere kommet brandfarlige væsker til samlingen. Og det er bl.a. de to slags væsker, der har fået Hydro til flere gange at kontakte os.

Læs mere
Artikel

6 ting du skal vide, inden du bygger et lager til kemikalier

Skal du opbevare store mængder kemikalier? Så kan det virke som den nemmeste og billigste løsning selv at bygge et lager til formålet. Det er dog langt fra altid tilfældet - her er 6 ting, du skal være opmærksom på, inden du bygger.

Læs mere
Artikel

Beskyt dine farlige medier og arbejdsområder mod uautoriseret adgang

Virksomheder, der håndterer og opbevarer farlige medier, har også et ansvar for at beskytte dem mod uautoriseret adgang. Med adgangsbegrænsninger gør du ikke kun tyveri vanskeligere - du forhindrer også, at medarbejdere, der ikke er blevet trænet til formålet, får adgang til farlige medier eller følsomme arbejdsområder.

Læs mere
Hent flere 4 af 8 artikler blev indlæst

Miljøcontainere fra DENIOS

Hvad er forskellene på en reolcontainer og en walk-in-container?

Nedenfor kan du læse en beskrivelse af hver af vores to slags miljøcontainere, så du bedst kan beslutte, hvilken der matcher din virksomheds behov.

Walk-in-containeren: Opbevar og håndtér dine medier i samme rum

Med en walk-in-container kan du opbevare dine kemikalier, olier og andre farlige medier decentralt. Den type miljøcontainer er ideel til opbevaring af tromler, dunke og IBC palletanke, og så kan du samtidig fylde, tappe og pumpe dine medier i samme rum. På den måde sparer du afstanden mellem dit lager og arbejdsstation.

Dine fordele:

  • Lager og arbejdsstation i én løsning
  • Op til 17 m² opbevaringsplads
  • Kan indrettes med justerbare hylder, som kan indstilles efter størrelsen på dine beholdere

Reolcontaineren: Opbevar dine tromler og IBC palletanke i flere niveauer

Reolcontaineren giver dig den nødvendige plads, når du skal opbevare store mængder olie eller kemikalier. For alt efter dine behov, kan du få den type miljøcontainer med 1 til 3 opbevaringsniveauer og på den måde spare plads ved at udnytte højden. Reolcontaineren er ideel til opbevaring af tromler og IBC palletanke.

Dine fordele:

  • Ideel til opbevaring af større mængder og beholdere
  • Pladsbesparende: Mulighed for at opbevare i 1 til 3 niveauer
  • Plads til op til 24 IBC palletanke alt efter størrelsen på miljøcontaineren

DENIOS miljøcontainere - testet, godkendt og certificeret

Alle vores miljøcontainere til opbevaring af olier og kemikalier er CE-mærket, EN 1090-godkendt og har DIBt-godkendelse. Det betyder, at du får en gennemtestet og sikker løsning, der er valideret mod jordskælv, vind og sne og har den nødvendige stabilitet og styrke.

Du får:

  • Statisk og stabilitetsafprøvet løsning
  • Optimal korrosionsbeskyttelse
  • En stabil konstruktion, som er præcist sammenskruet ved hjælp af laserteknologi (reolcontainere)
  • Godkendte svejsninger og bolte (walk-in-containere)

Skal din miljøcontainer opfylde specifikke behov?

Så skræddersyer vi gerne en løsning til din virksomhed. Du kan bl.a. få udstyret din miljøcontainer med ventilation, brandslukningsanlæg og belysning. Eller du kan opnå en frostfri opbevaring til dine temperaturfølsomme medier med en miljøcontainer med varmeisolering og/eller opvarmning. Se alle dine muligheder under udstyr til miljøcontainere.

Menu
Log ind
Din kurvTilføjet til varekurv
Se kurv
Vi rådgiver dig gerne!

Ring til os eller udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00 | Fredag: 8:00 - 15:00